Asszem igen. Ár kérdés minden. Saccra olyan 8-10 eFt közé áll be általában, kivétel az aukció, ott elérheti az 5-6 ezret is párja.
Köll? Nézek. Szin meg minden elképzelést adj meg.
A felnit karcolja valami?
Ha a helyén van akkor nem. Viszont attól, hogy a tengely-határolót mindkét oldalon ugyanoda állítod még nem biztos, hogy egyenesen fut a kerék.
Ideiglenes tárolás ügyében már érdeklődtem egyszer, viszont most ismét aktuálissá válhat a dolog.
Holnap azaz Szombaton megyek egy motort megnézni és még nincs hova tennem....ha elhozom.
Esetleg leparkírozhatnám valamely kedves fórumozónál egy kisidőre? Amíg találok garázst, nem horror áron.
Természetesen ez még nem fix de elég nagy esély van a dologra és szeretnék előre tájékozódni :)
Előre is köszi a segítséget!
Ha aktuális lesz a dolog akkor szombat késődélután írok ide, hátha sikerül fedett sarkot találnom.
Megvizslatnám élőben hogy muzsikál a tiedbe, ha lehet!?
Nekem sima xenon van, így is sokkal jobb, de szór rendesen (állítólag nem zavaró, nem is villognak miatta) és hiányzik a refi.
A gyári fényerővel nem igazán voltam megelégedve én sem.
Majd ha a Zrt ad fizetést ami bizonytalan, mint a kóbor kutya vacsorája, akkor mindenképpen mert nekem is kéne vagy bárkinek rendelek bármit ha kifizeti előre.
Köll? Nézek. Szin meg minden elképzelést adj meg.
Ha a helyén van akkor nem. Viszont attól, hogy a tengely-határolót mindkét oldalon ugyanoda állítod még nem biztos, hogy egyenesen fut a kerék.
Ha konkrét lesz a dolog akkor az adatlapodon szereplő msn címen zaklatlakhatlak?
Ideiglenes tárolás ügyében már érdeklődtem egyszer, viszont most ismét aktuálissá válhat a dolog.
Holnap azaz Szombaton megyek egy motort megnézni és még nincs hova tennem....ha elhozom.
Esetleg leparkírozhatnám valamely kedves fórumozónál egy kisidőre? Amíg találok garázst, nem horror áron.
Természetesen ez még nem fix de elég nagy esély van a dologra és szeretnék előre tájékozódni :)
Előre is köszi a segítséget!
Ha aktuális lesz a dolog akkor szombat késődélután írok ide, hátha sikerül fedett sarkot találnom.
Üdv.
M.
Nekem sima xenon van, így is sokkal jobb, de szór rendesen (állítólag nem zavaró, nem is villognak miatta) és hiányzik a refi.
A gyári fényerővel nem igazán voltam megelégedve én sem.
olyan furán néz ki ennek a motornak a lámpája, hogy eléggé bizonytalan vagyok.
Már nincs nálad az az 1 szett ugye? A foglalatát megnéztem volna, hogy lehet beletenni a tehénbe
Gyakran rendelek HK-ból modellező cuccokat, de a motoros boltokat nem ismerem
Addig még rágódom kicsit, mert a két szett ára kb 5%-a a motorom vételárának