Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van, nem számoltam utána. De még ez is jó árnak mondható.
Májusban tervezek egy nagyobb renoválást a sárgán. Ha tudok úgy sáfárkodni, hogy marad rá keret, akkor mindenképpen
Neked is karok vannak valami ilyesmi áron.
Ott is van Tutunál! 7500,- péz egész pontosan, valószínűleg, nagyjából.
Asszem igen. Ár kérdés minden. Saccra olyan 8-10 eFt közé áll be általában, kivétel az aukció, ott elérheti az 5-6 ezret is párja.
Köll? Nézek. Szin meg minden elképzelést adj meg.
Monsterre is 6e Ft körül van a szett.
Nem jöhetsz be ide sajnos, már nem a boltban vagyok, de ha 5-fél6 között elgurulsz a garázshoz akkor megnézem. Mi érhet bele?
De ha ráérsz kb fél-háromnegyed óra múlva elkanyarodok arra.Érdekes lesz.
Neem!A külső részében van egy krix-krax,mintha bele lenne vésve.
A felnit karcolja valami?
Ha a helyén van akkor nem. Viszont attól, hogy a tengely-határolót mindkét oldalon ugyanoda állítod még nem biztos, hogy egyenesen fut a kerék.
Macska!Ha a helyére teszek egy hátsó kereket,hullámvonalban szét lehet cseszni a porfestést fémig?
persze, nyugodtan. ha konkrét a dolog küld el üzenj és elküldöm a telszámom.
Köszi szépen!
Ha konkrét lesz a dolog akkor az adatlapodon szereplő msn címen zaklatlakhatlak?
Monsterre tudnál-é?
szia, nálam nyugodtan leteheted átmenetileg, ingyen is. Csak egy kismotor van most nekem bent meg egy kevés doboz, bőven elfér ott még 2 motor is.
Szerbusztok, ismét.

Ideiglenes tárolás ügyében már érdeklődtem egyszer, viszont most ismét aktuálissá válhat a dolog.
Holnap azaz Szombaton megyek egy motort megnézni és még nincs hova tennem....ha elhozom.
Esetleg leparkírozhatnám valamely kedves fórumozónál egy kisidőre? Amíg találok garázst, nem horror áron.
Természetesen ez még nem fix de elég nagy esély van a dologra és szeretnék előre tájékozódni :)

Előre is köszi a segítséget!
Ha aktuális lesz a dolog akkor szombat késődélután írok ide, hátha sikerül fedett sarkot találnom.

Üdv.
M.
Megvizslatnám élőben hogy muzsikál a tiedbe, ha lehet!?
Nekem sima xenon van, így is sokkal jobb, de szór rendesen (állítólag nem zavaró, nem is villognak miatta) és hiányzik a refi.
A gyári fényerővel nem igazán voltam megelégedve én sem.
Nem teszetosza vagyok ám csak mégis
olyan furán néz ki ennek a motornak a lámpája, hogy eléggé bizonytalan vagyok.
Nincs, de magamnak rendelek majd a rotyogóba úgyis.
Hát megvárjuk akkor a Zrt-t

Már nincs nálad az az 1 szett ugye? A foglalatát megnéztem volna, hogy lehet beletenni a tehénbe
Jól bejáratott és kedvezményem is van mert vettem már tőle sok mindent és amikor gondom volt azt is kapásból megoldotta.
ez valami titkos hely?
Gyakran rendelek HK-ból modellező cuccokat, de a motoros boltokat nem ismerem
Majd ha a Zrt ad fizetést ami bizonytalan, mint a kóbor kutya vacsorája, akkor mindenképpen mert nekem is kéne vagy bárkinek rendelek bármit ha kifizeti előre.
Nagyon jól hangzik. Szólsz, ha legközelebb rendelsz?
Addig még rágódom kicsit, mert a két szett ára kb 5%-a a motorom vételárának
azért majd szólj ha megvan az ára, ennyi fészliftet még bevállalnék a tehénre