Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te hányszor koptattad a CBR oldalát Látom felültél egy nagyobb vasra?
Hát igen a vidi parkoló...
Nagy lendülettel feltúrták, azóta sincsen ott semmi.
Pedig hány JSI kupa volt rajta.
Anno ha kinéztem oda szinte 100 hogy 1-2 motoros koptatta ott a gumiját.
Rosszabb esetben a deklit...
Mi régen a felső kincsesi laktanya betonplaccán gyakorolgattunk rutin előtt, de már évek óta le van zárva az oda vezető út.

A nagyobb parkolókkal az a baj, hogy hamar elzavarják a népet, kihívják a yardot.
Talán a park center parkolóját tudom javasolni zárás után. Régen mi a vidi parkolóban gyakoroltunk, míg fel nem túrták. Nagyon más erre alkalmas helyet nem tudok. Kakucsra érdemes elmenni, nagyon sokat lehet fejlődni, és nem tipikus pálya ára van. Benzinnel pályahasználattal, mindennel együtt 10-12ezerből megúszod a napot és nagyon jót mentél. Egy kis ízelítő
Nyomom a pályát
Vértes: Csákvár-Majk... De az is közút. Valamit kitalálhatnánk, én is benne lennék a bójázásban.
Igen, sajnos én így néztem.. Viszont 2 x 100 km túl sok egy kis délutáni gyakorláshoz...
Az a baj, hogy pl Csesznek még jó lenne, de ott nagyon sok az őrült, meg az ugyebár közút, tehát jönnek szembe pl teherautók is...

Akkor esetleg valami jó minőségű parkoló?
Kakucs van legközelebb 100km
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Fehérváron vagy annak max. 30-40 km-es körzetében tudtok-e javasolni olyan helyet vagy gokart pályát ahol lehet gyakorolni a döntögetést, és némi rutinra szert tenni, mielőtt az ember kimerészkedik a "nagyok" közé a pályára?
Kakucs vagy a kecskeméti gokart pálya már nagyon messze vannak ahhoz hogy egy délután leguruljak egy fél óra erejéig.
Köszi mindenkinek!
Kiválóan hasznosítható paintball játék célokra!
Tök Csernobil! Tudnak a Ruszkik! Hagytak egy kis hazait! És most sugárzol cickom?
Há akkó,amikóóó ott laktunk, akkor még volt rajta ablak, meg ilyen kényelmi felszerelések. F2Tomné (Niki) apukája a börgöndi laktanyában volt amúgy katonatiszt.
Nem volt huzatos?
Börgöndön ilyen van Ott laktam 13évig.
Szentkirályon presszó lesz, Szentkirályon presszó lesz, Szentkirályon presszó lesz...
Ez Szentkirály
azt látom, hogy ruszkiknak valami, csak nem tudom hol...
Nem, nem!

Pripjaty! - na jó, annyira azért nem messze.
Börgönd?
Mátra dettó... Jók a kanyarok az tény de fokozott figyelem és a köbgyökkettővel araszoló autók miatt kb. olyan élvezetes, mint sajtreszelővel rejs...ni. Ez mondjuk elmondható a mai etapról is, ebben ktsg szélviharban robogóztam összesen 160km-t, néhol lapra fordított csühössel mentem egyenesen, máshol meg métereket pakoltak odébb a pöffök. Na de hol jártunk?
Mrs. ThomAce nevében is köszönöm szépen a jókívánságokat, azt pedig különösen, hogy személyetekkel emeltétek az esemény színvonalát! Nagy meglepetés volt.
Nagyon sok boldogságot kívánok!

Gratulálok a ThomAce család hivatalos megalakulásához! Sok boldogságot nektek! Remélem tetszett a meglepi.
Sok boldogságot a Thomace családnak!
Most jöttem fel a műhelyből, de dolgom van, most nem jó. A betétek ismeretlen idő alatt jönnek me. Még tapasztalat sincs Van hogy 1 hét, de lehet 1 hónap is.