Ok rendben,csak nem tudtam hogy most mi van.
Hogy legyen vegyek egy új zárat vagy másoltatsz egy kulcsot?
Mert kérdeztem a Leventét és ő azt mondta hogy neki jól működik,sőt most már Tom is be tud jutni.
Thomace,amit a garázsban láttál azt most teszik fel éppen a frissen fújt felnimre a másikkal ami kopott de nem halálos még azt a gixerre dobjuk fel műszaki okán.
Nekem is Pilot sport van fenn, és én sem akarok beszolni de alattam is csúszkál... ha szeretsz driftelni, hát ámmmen. Te nyugodtan a ragadásra gyúrhatsz, a kopás a súlyod alatt nem lesz jelentős.
Thom wazze, ilyen az én papucsom is. Nem megmondtam, hogy csúszik, mint az Isten haragja! Nemgyó, azé' ennyi!
Ott van a f@sz@ RR gyári gumája 18-ért a pár, mér nem jó az neked?
Szerintem nem egy rossz vétel, de aki ismeri mondjon róla valami infókat!
És a BT014-hez mit szólsz? :) Azt is ledobta mindenki akit csak ismerek. Én meg majd 16 000 km-t tekertem bele. Igaz, ahogy én közlekedek nem is kopik annyira gyorsan.
Igen van!
Ezt felejtettem el mondani neked a múltkor.
Tamás kolégámnak van egy és úgy néz ki eladó lesz. Kb 200.000.- körül lesz, ha jól emlékszem.
Felhívlak és megadom a számát, én addig beszélek vele.
Robogógumit nem tud valaki nem kokó árban? 120/70-10-es utcai mintás kéne de mindenki 1db gumin akar meggazdagodni...
Hány zsemlét vettél mert 100 forintot nem tudok elosztani 17-el hogy egész jöjjön ki?
Hogy legyen vegyek egy új zárat vagy másoltatsz egy kulcsot?
Mert kérdeztem a Leventét és ő azt mondta hogy neki jól működik,sőt most már Tom is be tud jutni.
Ott van a f@sz@ RR gyári gumája 18-ért a pár, mér nem jó az neked?
Szerintem nem egy rossz vétel, de aki ismeri mondjon róla valami infókat!
Ezt felejtettem el mondani neked a múltkor.
Tamás kolégámnak van egy és úgy néz ki eladó lesz. Kb 200.000.- körül lesz, ha jól emlékszem.
Felhívlak és megadom a számát, én addig beszélek vele.