Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi én vagyok a behatoló de holnap már nem lesz ott remélem
Ott lóg!3000
Mennyiért? Milyen? Jöhet!
Egy db első gumi van,ami plusz.
Múltkor láttam a géped darabjait a műanyagosnál meg egy pont ugyanolyan kék ZZR1,1 idomszettet, mint az enyém.

Robogógumit nem tud valaki nem kokó árban? 120/70-10-es utcai mintás kéne de mindenki 1db gumin akar meggazdagodni...
Hova tetted le, mert nem találom napok óta?
Lebuktam! Na mennem kell a felgumizott felnijeimért,csocsi!
Megpróbálhatod.
Hány zsemlét vettél mert 100 forintot nem tudok elosztani 17-el hogy egész jöjjön ki?
Fénymásolni nem lehet?
50%-os kamattal tudok kölcsön adni
Be kell perelni a tulajt,hisz minden fillér számít!
Azt gondolom,hogy ebbe tönkre fogok menni.Mit fogunk enni itthon? Most is vagy 100 ft-ot kiadtam zsömlére
Ahogy gondolod
B@ssza meg,akkor másoltatok kulcsot én,mert ott lesz a bibi.
Berber!El kéne ugranom a pénzért a hölgyhöz,nem?Mikor vagy otthon egyébként?
Ok rendben,csak nem tudtam hogy most mi van.
Hogy legyen vegyek egy új zárat vagy másoltatsz egy kulcsot?
Mert kérdeztem a Leventét és ő azt mondta hogy neki jól működik,sőt most már Tom is be tud jutni.
Pilot Powerem volt,gyári újan vettem és eddig nekem az volt a legjobb.
Thomace,amit a garázsban láttál azt most teszik fel éppen a frissen fújt felnimre a másikkal ami kopott de nem halálos még azt a gixerre dobjuk fel műszaki okán.
Zoli!Az én gépem a festőnél a haveromét meg asszem holnap viszem műszakira,addig a helyemen áll,nehogy ellopják.
Dehogy vittem el,visszatettem a garázsba.
Pontosabban? Lényeges lenne, de mire vonatkozik a 200.000,-as szám? Nekem csak próbára kéne. Nem veszek Apriliát! Nem ám! Jó motor, de ingyé se!
Nekem is Pilot sport van fenn, és én sem akarok beszolni de alattam is csúszkál... ha szeretsz driftelni, hát ámmmen. Te nyugodtan a ragadásra gyúrhatsz, a kopás a súlyod alatt nem lesz jelentős.
Thom wazze, ilyen az én papucsom is. Nem megmondtam, hogy csúszik, mint az Isten haragja! Nemgyó, azé' ennyi!
Ott van a f@sz@ RR gyári gumája 18-ért a pár, mér nem jó az neked?
Szerintem nem egy rossz vétel, de aki ismeri mondjon róla valami infókat!
És a BT014-hez mit szólsz? :) Azt is ledobta mindenki akit csak ismerek. Én meg majd 16 000 km-t tekertem bele. Igaz, ahogy én közlekedek nem is kopik annyira gyorsan.
Igen van!
Ezt felejtettem el mondani neked a múltkor.
Tamás kolégámnak van egy és úgy néz ki eladó lesz. Kb 200.000.- körül lesz, ha jól emlékszem.
Felhívlak és megadom a számát, én addig beszélek vele.