Picit remeg nagyobb tempónál, de nem vészes. Próbáltam már jó párat előtte, idáig ez viszi a prímet.
Én ma meg holnap is zúzok, csak sajna melózni. Jövő hét szombaton viszont jó lenne valamerre gurulni a tesztnap után. Feltéve ha nem rendelnek be megint.
Nagyon király darab! És nem is rezeg? Nekem a gyári csigacsápok szétmossák a képet. Nem lehetne bennük cérnát tűbe fűzni, de ha kikuplungolok abban a minutában műtős tükör is lehetne. Nem mintha le akarnám cserélni, mert ugye kit érdekel, hogy ki van már mögötted csak kérdem. Apropó, mikor készültök valamerre zúzni? Szólj ám!
B@kker Tom, olvass már vissza az előzményekben! Papajohn is írta: Sukoró, Gémeskút étterem!
Ennél részletesebben: alsó szint, balról a második asztal és a fal melletti, belső szék első 2/3-a. Na ott fogok én ülni.
Castrol spré egy szenny. Régen jó volt a minősége, de mára egy híg fos lett. Valvoline-t vagy MOL-t ajánlom. Teflonost ne nagyon keress 2000ft-os árfekvésben. Ha betérsz a WÜRTH-be, láthatod, hogy egy 400ml-es ténylegesen "teflon"-os kenőanyag 7500 HUF.
Őszintén?! Halovány gőzöm sincs róla, hogy teflonos-e. Még el sem olvastam, csak fújom vele. De ragad rendesen, nem úgy mint az előző. Majd sikítok ha nálam van, lehet holnap elszaladok vele ha lesz időm rá és ha benn leszek Fehérváron.
MOL-t vegyél, a "Kasztrál"-nál még sosem volt szarabb láncspray a kezem között, a végén kínomban az ajtózsanérokra fújkodtam el azok legalább nem nyekeregnek azóta... Mentségére legyen mondva, hogy ingyen volt mert úgy nyertem.
Én ma meg holnap is zúzok, csak sajna melózni. Jövő hét szombaton viszont jó lenne valamerre gurulni a tesztnap után. Feltéve ha nem rendelnek be megint.
Ennél részletesebben: alsó szint, balról a második asztal és a fal melletti, belső szék első 2/3-a. Na ott fogok én ülni.
az egy dolog, hogy tetszetős darab (szerintem), de végre LÁTOK is benne!
http://www.yr.no/sted/Ungarn/F...
Ha nálad van csörgess meg kiszaladok érte vagy összefutunk valahol.
Köszi.
Teflonos ugye?
Szombat meg bevésve.
Köszönettel vettük és ezúton igazoljuk vissza jelentkezésüket a 2011 április 21-i MOTUL előadásunkra.
Üdvözlettel:
Honics László
MOTUL - TISZK Kft.
30/417-5778"
Johny szólj majd, hogy mikor-hol talizzunk, aztán összeszedjük Berbert is és mehetünk.
A most SZOMBATOT pedig nehogy elfelejtsétek!