Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a kawa!
vegyél kfx-et
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat tényleg csodálatos dolog egy kisbaba születése.
És akkor a motor téma: két verda között vacillálok az egyik Kxf450 Sm szettel a másik Husky 510Smr. Egyenlőre nem tudok dönteni a Husky alku előtti ára 150e forinttal olcsóbb viszont a Kawa szerintem jobban megy. Bár ebben nem vok biztos. Kérdeztem is pár fórumon, hogy akinek van tapasztalata segíthetne.
Ha ez tényleg így van akkor én is gratulálok Kalmi.
Szia Kálmi ! Gratulálok a kislányod szűletéséhez.
Legszebb dolog a világon. Jól sikerült a tejfakasztó is hallottam.
Milyen mocit néztél ki következő motornak?
hány miljomé?
vállkamera :D
nem azért mondom hogy másikat vennék. fasza kis masina ez. potsékolás lenne letserélni
lehet beragadt darab vagy lehet a 80as nem tud többet vagy lehet csak reklám és nincs raktáron.
tudtam tudtam
akor lánybe ponty útba esik arra
quadomra rakható fel, ha van valami négyszögletű fullos kanna, amit fel tudunk spaniferezni a kerekezővasamra hátra...(max 5 liter, mivel nagyon rövidke a kerekezővas, és nagyobb kannánát nem bíznék rá)
29-én megyek le talpon Ladánybenére, a szülőkhöz...
A DR-en egyenlőre utcai gumi figyel - mát azt is át kell pakolni.
ilyenkor csak azon agyal..melyikkel is menjek ..mer van neki vagy 23 motorja
úgyse volt még velünk...
29edikén ott a helyed..legalább megent lesz videjó a ztakitól
mi van veled doktor negyedliter=dr 250
th..mx
majd a kwadok hozzák a benyát..a csajokat... én meg viszem a faszomat ...a golyók fölé rögzítve
Sada, hogy a fenébe van az hogy a panasonic hdc hs80as olcsobban kapható mint a hdc hs60 (ami nekem van), úgytudtam többet tud...
szét akartam nézni, mik a mostani árak. hs60ast 165é láttam, hs80ast meg 125-ért
hoppáhoppá
zsanán a kút már kb. egy éve zárva..
kamera az lyaú..már rég volt..az utolsó kamerás élményem...
Most olvastam vissza a mai nap történéseit,elég sokáig tartott Nem tudom még de valoszinű dolgozom sajnos de ha tudok akkor megyek mert rég motoroztam már.meg a motoros társaság is hiányzik
nah. ledőlt mindenki pihenni gyomorrontás után.
végre előkerültél. emlegetünk napok óta. jössz 29-én felénk?
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden motorosnak és nem motorosnak.