Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat tényleg csodálatos dolog egy kisbaba születése.
És akkor a motor téma: két verda között vacillálok az egyik Kxf450 Sm szettel a másik Husky 510Smr. Egyenlőre nem tudok dönteni a Husky alku előtti ára 150e forinttal olcsóbb viszont a Kawa szerintem jobban megy. Bár ebben nem vok biztos. Kérdeztem is pár fórumon, hogy akinek van tapasztalata segíthetne.
Szia Kálmi ! Gratulálok a kislányod szűletéséhez.
Legszebb dolog a világon. Jól sikerült a tejfakasztó is hallottam.
Milyen mocit néztél ki következő motornak?
quadomra rakható fel, ha van valami négyszögletű fullos kanna, amit fel tudunk spaniferezni a kerekezővasamra hátra...(max 5 liter, mivel nagyon rövidke a kerekezővas, és nagyobb kannánát nem bíznék rá)
Sada, hogy a fenébe van az hogy a panasonic hdc hs80as olcsobban kapható mint a hdc hs60 (ami nekem van), úgytudtam többet tud...
szét akartam nézni, mik a mostani árak. hs60ast 165é láttam, hs80ast meg 125-ért
Most olvastam vissza a mai nap történéseit,elég sokáig tartott Nem tudom még de valoszinű dolgozom sajnos de ha tudok akkor megyek mert rég motoroztam már.meg a motoros társaság is hiányzik
És akkor a motor téma: két verda között vacillálok az egyik Kxf450 Sm szettel a másik Husky 510Smr. Egyenlőre nem tudok dönteni a Husky alku előtti ára 150e forinttal olcsóbb viszont a Kawa szerintem jobban megy. Bár ebben nem vok biztos. Kérdeztem is pár fórumon, hogy akinek van tapasztalata segíthetne.
Legszebb dolog a világon. Jól sikerült a tejfakasztó is hallottam.
Milyen mocit néztél ki következő motornak?
akor lánybe ponty útba esik arra
A DR-en egyenlőre utcai gumi figyel - mát azt is át kell pakolni.
majd a kwadok hozzák a benyát..a csajokat... én meg viszem a faszomat ...a golyók fölé rögzítve
szét akartam nézni, mik a mostani árak. hs60ast 165é láttam, hs80ast meg 125-ért