Most értem haza a nagy faluból.Kecskemétnél volt a legtöbb hó.Nem mértem de a pályán is szépen megmaradt a fehérség.
Kisteleknél találkoztam is egy sószóróval.
Sziasztok!
Újra lehetőségem van belevágni a crossozásba, viszont kilátogattam az ötthalmi és a hattyasi pályára is sajnálattal láttam h egyik sincs igazán használatban sőt az ötthalmi le is van dúrva.
Szeged környékén merre lehet crossozni, hova jártok ki?
Én ma terveztem motorozni csak délutánra bejelentkezett a karácsonyfa vevő gondoltam valakit el tudok csábítani kerülni egyet a balotai rengetegbe .
Egyébként én szívem szerint ha megyek akkor inkább Bács megyét célozom meg nekem jobban bejön az a homokbuckás erdős táj . Ettől függetlenül szívesen megyek bármerre csak legyen kivel :) .
Nem, csak nem érnek rá fórumozni, vagy nem foglalkoztatja őket.
Vagy ha mégis nézik, akkor se írnak
kb 3 éve kezdtem nézni ezt a fórumot, mindig van fent valaki. Úgy tűnik régebben többen voltunk. Egyedül voltam quados, többiek meg mind endurosok (többnyire) voltak. Most fordult a kocka, quadosok majdnem többen vannak mint endurosok.
Egyébként elég sokan felszívódtak, nem írnak a fórumra, meg már nem motoroznak.
Ez a tázlári lőtér? Itt ilyen pálya féleség van?
Kisteleknél találkoztam is egy sószóróval.
A hattyasit nem láttam mostanában,de legközelebb Hódmezővásárhelyen és Kiskunmajsán találsz komolyabb pályát.
valószinű tv-zéssel töltöm az időt estig
ruzsán fehéredik a föld. gondolom máshol is így van. de akinél nem így van, legalább irigykedhet
Újra lehetőségem van belevágni a crossozásba, viszont kilátogattam az ötthalmi és a hattyasi pályára is sajnálattal láttam h egyik sincs igazán használatban sőt az ötthalmi le is van dúrva.
Szeged környékén merre lehet crossozni, hova jártok ki?
Én ma terveztem motorozni csak délutánra bejelentkezett a karácsonyfa vevő gondoltam valakit el tudok csábítani kerülni egyet a balotai rengetegbe .
Egyébként én szívem szerint ha megyek akkor inkább Bács megyét célozom meg nekem jobban bejön az a homokbuckás erdős táj . Ettől függetlenül szívesen megyek bármerre csak legyen kivel :) .
mint pl ez a túránk :
Vagy ha mégis nézik, akkor se írnak
kb 3 éve kezdtem nézni ezt a fórumot, mindig van fent valaki. Úgy tűnik régebben többen voltunk. Egyedül voltam quados, többiek meg mind endurosok (többnyire) voltak. Most fordult a kocka, quadosok majdnem többen vannak mint endurosok.
Egyébként elég sokan felszívódtak, nem írnak a fórumra, meg már nem motoroznak.
Na meg ahogy szokták mondani annyira igénytelen és jó, hogy csak tankolni kell.
De azt nagyon
Bocsi, nem hagyhattam ki
Szervizigény?
de ha minden igaz, még ő a tulaj
Szóval igy indult: