Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neki is tetszeni fog szerintem. de majd elválik...
trial
Akkor így utólag is elnézésedet kérem
Van homokbánya körülötte, meg gyengébb cross pálya szerűség. Bár a homok bányában is vannak ugrató szerűségek. Na mind1, lényeg hogy lehet mókázni. Meg a pályán most betudunk úgy lendülni hogy nem nyomjuk egymás orra alá a port
Shercot ő kicsoda?
Azon a derbi pályán/közelébe van valami dombocska?
Ha vinném a Shercot lenne hely ott...?
Hej, haragszom, me nyáron csúnyán aláztál kecson......
Üdv, esetleg valakinek nem kell így hirtelen 300e Ft-ért.
Hibátlan állapot, forgalomba nem helyezhető. Kinéztem egy másik motort megvan a pótlás már csak gyorsan el kéne adnom. Szeged mellett lakom.
ez amolyan Besenyő Pista köszönés akart lenni
mivan?
Főzőcskézésnek semmi akadálya, de én azt javaslom hogy a kaja kint legyen a tanyánknál (kéznél lenne minden ami kajáláshoz kell, szinte csak a húst kéne hoznod, de szerintem van nekünk is tuti). Felfűtjük, és no problem. Lehet bent melegedni...

Gombóc szerintem nem látogatja ezt a fórumot.

elöbb fel akartam szerelni a markolatfűtést. Célegyenesben megálltam. Az aksira nem bírtam rátenni a negatívot, mert a csavar rábetegedett. Csavarlazítóval megkínáltam. Ha megadja magát, akkor lesz fűtésem. juppiiii
Álysz!
Tudod nagyon jól, miért járok a kicsi motorral nem azért mert nincs rendes motorom, és nem azért mert az a baj.
Örüljek ,hogy tudok járni és még ez maradjon is így egy darabig!
ne kulázz.
ályszmen mindenhol ilyet csinál..ahol megjelenek ott felpezsdül az élet...

pampi.
ezt nem is vitatta senik ...sőt nem értem miért irtad..de ott a pontannó a szögest tényleg tőled tanultuk el...azóta viszont kissé túlhaladtuk az ötleted...ez NoÓrmális is...a mert túl kell haladja a thanít Wánya...a régi szép időkre emlékelődöl...még 15évvel ezelőtt...
felejtsd el és mostani hajtásokra concentrálj... rakjad bele a csavarokat a gumiba...de felejtsd el a 4-5miliméterre kilógó rejzercsavarokat...
előre 7-8mm rrel kilógó önfúrókat rakjál..hátra meg 15-20mmre kilóhó hatos acél!8.8as keménységű kapupántot.
azzal már lehet motorozni is...akár 20cmnél nagyobb hóban is...
úgyhogy ne azon rágódj mi vaiol akkor mikor még a csattogós szárnyú kiselepkét tolta ma szervized előtt és azt kérdeztem...motorosbácsi motoros bácsi....mi az hogy mókus nincs a kerékbe mégis.... hajcsat
hanem azon hogy ...felpörögsz! és elindítod magad a garázs felé...nem mondod hogy ...az a baj..meg az énem mert...hanem megteszed...persze ha egészségtelenügyileg van a gond akkor azt elfogadjuk-a thőbbi fhórumbetyárrral edjütt...de ha csa kaz az a baj nyammogás van ...azt nem és beírom az igazolatlant a ...thó jegére

29 nem lenne jobb...mer a 28 is jó lehet de ugy lehet nem ér addig ide a megrendelt termoszátom....zooooooziiiiiiiiiiiiiii
Na ja
eszeljünk.
Én a 28.-ra szavazok.
Addigra az etilgyökök is távoznak a szervezetemből.
Kéne csinálni egy tárcsás húst a pályán.Fűszert tudok vinni,............................................................ja meg a húst is én viszem.

Ja a kora kicsit megrendítő a Polácskának.(az én Polám is a postást várja már a hó végén)
Kapsz hozzá mindent itthon is.Igaz 3* annyiért mint Pl.ebay.com
Predatorba tudok most bontotta is.Szóval lehet ilyen téren is bennük gondolkozni.
De quad alkatrész ellátás:Suzuki. A tejcsarnoktól kezdve a 18 éven felüliek boltjában is kapsz hozzájuk cuccot.
Amúgy igen, én is Pola párti vagyok.
Na meg persze Can-am.(régi nevén Bombardier) Gombóc remélem olvasod!
Na ez olyan hosszúra sikerült, hogy senki el se olvassa.
aluggyá, én is azt csinálom
Nemsoká itt lesz az összes környékbeli

akikre még várunk: Tibike, Barna, Peti, Máté, Feri, Ernő, Rudo, Ádám, Taki, Csiszi, Szilvi stb
Ályszmen!
Én meg idősebb vagyok.
Ályszmen!
Én már akkor szögesgumival játszottam, amikor te még a bronzberugokarral próbáltad indítani a Kawádat .
Akkor még nem ismertük egymást.
Egyszer még biztos lesz egy valamilyen homokfutóm, elvégre ide van kitalálva(homokhátság)
Kár , hogy most nem a quadra gondoltál amikor a 1000 km írtad
Am biztos jó lehet a On board túra is .
Nálam meg 1000km felett......viva Croitia
hát igen ha puhafaszúúk támadják a szűk dolgokat akkor ott sok jó dolog nem lesz :D " amiket szintén károsítanak a szűk"
ha venni szeretnél, én biztos őt kérdezném. 7-8 éve biztos quadozik már...
de Sanyi is biztos sokat tud mondani