Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

family guy + fehérbor. itt az este így telik
emlegessük addig amíg megnem jelenik.
fessük falra az ördögöt
Àjsz-àjsz bèjjbiiii........tumdumtrumudumdum
nahh
álysz nincs itt, egyből kihal a fórum ismér
Örülök , hogy jó lett .
ályszal beszéltem, azt mondja nincs nálunk net most, azért nem ír.
azt mondta neki is 28 vagy 29.-e lenne jó.

múltkori birkapörköltből lett lefagyasztva. ha még maradt volna belöle elegendő mennyiség, akár azt is ehettük volna, és nemkéne főzőcskézni. nade mosmá mind1.
fentvan a kormányfűtés. zsííír
Ki hajt annyira? Itt a tél, mit tudtok ilyenkor dolgozni?
Igen olaszból való a motor. Adás-vételivel vettem, volt már közúti ellenőrzés is mutattam a papírt semmi gond nem volt.
Na ma is hazaértem
Még szerencse, hogy nincs nagy hajtás, így legalább tudok aludni vagy 4-5 órát.Fél 6-kor indulok is vissza.
Na tetszik ez a tanya megoldás.
vagy versenymotorként.
probálkozniuk lehet :D biztos fosnak ,hogy lopott vagy valami.
külföldről lett behozva alkatrészként amúgy?
Jaja, meg 3ba adsz hozzá bőruhát meg a caddyt is
De a simsonjáért meg 80at kér. Csicska mind.
Jaja, de szeretnék egy kicsit komolyabban pályázni és jó lenne már eladni. Bár mostanság nehéz lesz, senkinek nincs pénze, sajnos. Amit viszont nem tudok megérteni, hogy aki felhív első kérdése:
"forgalomba helyezhető"
Kiborítanak bakker, mindenhova oda írom, hogy nem lehet rendszámozni erre ez az első kérdése.
a dupláját is megérné , ezekbe jó kis LC4 blokk van az legalább ritkábban esik szét
ako nem is 3kilo lenne
ha rendszámos lenne .... kölök korom óta a nejlonzöld duke az álom betonra :D bár igaz a 2 méteremmel furán hatnék rajta
a pálya
naugyé hogy ugyé
ako tudom
Üllés felöl Jössz Ruzsára. Van az út alatt 2db derékszögű kanyar (ahol most rendszeresen mennek árokba az autók), a 2. kanyar elött van 50méterrel egy jobbos leágazás, onnan meg 50 méterre van megint jobbra egy földesút ami a pályához hoz.
(libatelepnél ha így jobban képbenvagy)
Felcsigáztál......
Megnézzük ezt a derbi pályát.
Hol is van ez pontosan?
száguldás az élet...
..mondta a csiga, és bedőlt a kanyarba
Ezt a gyorsaságot bazzzzz