Valami elérhetőséget tudsz adni? Ha már így a közelben vagy, jó volna tesómnak (lány) egy társ akivel mehetne motorozni, mert mi mindig elhagyjuk. (GS500-ja van)
Ha úgy gondolod...
Tegnap az autómániában mutattak piaggio 3 kerekű robogót. Állítólag télen is igen jól lehet használni. Kanyarokban ugyanúgy bedöntötte a csávó mint bármi más motort, de ha lámpánál megállt, akkor tudta stabilizálni a futóművet úúgy hogy ne kelljen leraknia a lábát. egész jó szerkezetnek tűnt. 300ccm, 23le, sokallom érte a 2,4millát
ööööö trx forevör ezekután
quaddal vagy minek hívják ezt az izét, szoktunk télen is csapatni, így nálunk elvileg nem mutatkozhatnak elvonási tünetek.
nemis lennék quadozásra fogható most. pia még dolgozik.
bár ahhoz képest hogy 6 után értem haza, egész faszán állok
Anett, gyere ki Ruzsára bulizni. Már este kint lett volna a helyed!
Mindjárt leránt a fejem a székről, így félbeszakítom mondandóm. majd jövök amint stabilabb ülőpozíciót feltudok venni tágabb időintervallumban
3dl borral indítottam itthon, havernál hubertus, aztán presszóba 3 sör, aztán a buliba már áááh...tököm tudja miből mennyit
Tavaly nagyon rá voltam indulva a Bansheere.
Fantázia neve Banshee.
eleresztöttem magam nagyon
Helynekem energi drink..
Jobb a békesség itthon.
A képeidnél a kis srác is tudja mi a jó. (Banshee)
Még hogy nem kezelhető a 2T
náthából is kimászok lassan...
Szoval a gyerek volt meg èn.
Pedig hihetetlenfantasztikuskivàlò idõ volt.
képeket készítettél?
Okés, remélem téged találtalak meg! :D Írtam is, ha mégsem... :D akkor írj mér ide egy üzit: kisfranky@gmail.com
http://racing-bazar.hu/verseny...
elég jó árba van.
Egyenesekben elaludtam volna.
Ha úgy gondolod...
ööööö trx forevör ezekután
quaddal vagy minek hívják ezt az izét, szoktunk télen is csapatni, így nálunk elvileg nem mutatkozhatnak elvonási tünetek.
bár ahhoz képest hogy 6 után értem haza, egész faszán állok
Anett, gyere ki Ruzsára bulizni. Már este kint lett volna a helyed!
Mindjárt leránt a fejem a székről, így félbeszakítom mondandóm. majd jövök amint stabilabb ülőpozíciót feltudok venni tágabb időintervallumban