Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túrát írtam pedig kerülésre gondoltam a túra nálunk 100 km felett kezdődik xD .
van egy nagy polás, kisköcsög néven ő nagyon odavan értük. jópár félét kipróbált, versenyzett is, ő a polarisra esküszik
Csorgatom a nyálam az ilyen szarokra, csak nem bízom bennük.
Tényleg, Sanyi mi a vélemény. Meg alkatrész van vagy ámerikából ke rendelni........
Nemtom.
Nem mai, 9 éves lassan...
Szokták ezeket is 500-550körül adni néha, de ilyen áron még nemvolt fent egy se.
Ezek má mé ilyen occók?

énis elcsodálkoztam. rekordokat döntünk napi oldalszám megírásával.
elgondolkoztam, emis 3 hanem legalább 4 éve járok fel sportmotorra, azóta nemvolt ilyen lendületes a fórum.
Sanyi, valami dátumot eszeljünk ki. Mikor értek rá 2 ünnep közt?
Összerosálom magam, úgy beindult a fórum.
én mint ifjú erdész, megmondom mire mondják a keményfaszút.
ugye vannak azok a szúk amik a keményfát eszik, ők a keményfaszúk. meg vannak puhafák is, amiket szintén károsítanak a szűk, őket is egyszerüen puhafaszúnak hívják.
letermelt faanyagot pedig faszállítóval viszik el a vágásterületről
persze csavaros gumi mindenkinek érdekes mikor a kocsik az úton alig tudnak menni te meg a 20cmes hóban 80nál felveszed egykerékre...buta arcok néznek rád ahogy előzöd öket a szervizúton haladva a hóban
régen..mikor még keményfa- szúakkal jártam hajtani..egyszer csináltunk egy thúrát...szeged...kkhalas lábon a 450 525ökkel.
-10 fok volt..de állati jót mentünk.
akkor még nem tudtuk milyen is az ...100alatt menni
én most sem tudom mert már vagy 108kiló vagyok gatyában..szarás után..tehát én amúgy is nehezen megyek száz alatt
Valaki egy olcsó predátort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/polaris/polaris_predator_
500-5374322
jah, leesett. úgymond üzemagyag kapacitás. meg órahosszákon át ülés azon a kis ülésen...
enyémen nagy ülés van (3an elférünk rajta enyhe túlzással), de 3-4 óra után énis érzem a valagam...
Majdcsak összejön a csipet csapat.
Máté elővette a raptort. Petinek is szóltam hogy a 2 ünnep közt tegye magát szabaddá.
Nem is a hò itt a problem, hanem a TURA.
Ezek arra nem valók.
meg kiskerékkel hó alatt meglapul valami meglepetés...
quaddal azé mástészta, az nem csúszik ki olyan gyorsan alolunk. bár azzal is ésszel kell menni...
Kösz. Èn mennèk ide, de tekintve, hogy milyen teknikáim vannak csak furgonnal.
2 ünnep közt...
addig oké hogy van 8-10cm hó, abban tudsz menni 40es tempóval.
1. de számolj azzal hogy most vannak a legrövidebb napok
2. ott úgyse akkora hó van, mint itt. szegeden nincs hó, onnan ruzsára kifele jövet egyre nagyobb a fehérség.
3. van -2 fok körül, + a menetszél.
ha belegondolsz abba hogy megfázásból elindulsz quadozni a minuszokba, úgy hogy vagy 6 órát kintleszel
(felvázoltam pár dolgot neked)
Viktor a mèdia sztàr. Megjelent ès felpezsdült a to pic..
mail ment.
Taki családos embör nincs ideje holmi csavarokat csavarozgatni gumikba amiket úgyis megveszek tőle :D meg már csak a kis DR van .
a triál meg magától felmegy a jéghegyre is
csak nektek..öszintén..elárulom mitől az állat jelző...
mert állati sok helyes-sírási hibával dolgozom...ennyi a rövid ..igazság
és taki ezért adta
meg ne gondolkódódjámán.
ice nem =álysz csak ha kiejtik..
taxi nagyon a legjobb barátom..ugyhogy ő többet tud rólam mint...
de ő sem hajlandó szögessel bohóckodni a havanban csak videózni..

pampi is csak a szhálya nagy...meg a nézelődeőkélye...meg a gondolata a motorozásra..de télen...öreg ő már ehhez...

ök csak a komoly hajtásokra lyárnak...valami idegen országba...nagy hegyek lovagjai...
régebben hívtak engem is oda ..de én oda még kevés vagyok mint mackó...a sajtba brunyáláskor
Takács TakiZ illet téged mindig ilyen szép állat jelzővel :D

Csak azért zavartál meg mert van egy ICE de ő DR BIGel tolja asszem még mindig és másik fórum lakója
ez a pista nem trapista...
küldök emilt a cimedre...
ez a allatos ez kicsit dúrva neeeem?
nem ice...álysz ezek az angol bohémek

mondom többet tudtok rólam mint anyámék de nem többet mint takácsék