Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam
kimegyek a garázsba megnézem a vasam!
csorgatom a nyálam, elmennék egy körre
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!
kurvára várom már a tavaszt
kinomban zabálok még egy kis halat
mindezt addig csinálom mig az egészet sugárban kihányom.
azt mondom én neked barátom, motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
kellemes ünnepeket minden szeged környéki motoros cimbinek.
igazad van
Csá Viktor!
Szerintem ha sokat nem melegszik az idő akkor a 2 kerekűeknek nagyon csúszós lesz az út, mert le taposták az autók a havat keményre ami a fák között még fel se akar olvadni, eléggé meg tudja viccelni az embert,tehát sima gumival izzadni fogsz, na de nem hiába kaptad Takitól a VIKTOR az "állat" bece nevet.
V mint Vikror! itt minden nap enyhe idő van, nem fagyott a föld. A hó is elfog akkorára tűnni (hiába esett 10cm).
Pistinek szerintem más dolga is akad minthogy pörköltet rotyogtasson
lehetne tábortüzet is csinálni kint a pályán, de annak nincs értelme hogy meggyujtjuk a tüzet, aztán meg elmegyünk zsanára
ha tényleg túrázni van kedvetek, megszavazzátok, akkor úgy is kell készülni (üzemanyag téren), ja és most ugrik be green mondta hogy nem tud túrázni jönni azokkal a motorokkal. másrészt meg lesz egy semesség korlát: jó, te elmész 100 fölött bárhol, de mi a 250es quadokkal max 80at birunk csak menni, de a 60 jobb lenne nekik Pistiének is.
na ezt még fadíszítés közbe rágjuk át hogy ki mit akar. nyúl is megmaradjon meg a káposzta is jóllakjon...
passz
mekkora ott a hav..van a pályán.. kemény alatta a talaj?
vagy letakarta és a finom hótakaró alatt..nem fagyott meg...ill ahol nincs csak hébe ..hóba..hó
ott mennyire lefagyott..
mer ha igen akkor csak felrakom a csavarost 28dikán..

a pityu..pedig ki kell jönni az mtz kwadgyával..hozna bikahúst.. pöribe..
összehordhatunk ott valami faalapon égő thábortüzet és melegedfhetnénk mellette.. ill most lám a térképe...mocskossul közel vagytok zsanához..meg halashozz..onna már ..azon a részeken ismerős vagyok...olyan túrát összecsaphatunk ott hogy tsuda..arra vannka dimbidombik is..és az már akkor élvezetesebb...neeeem?
szeven.
mondom lehet ..tervezni.. de ..ahhoz hogy birja az taz erőszakos stílust ami engem jellemez mikor motorzom..ahhoz ha nem a szögesgumi hanem valami...nagyobfelülető!nem elsűllyedő lánctalpas théma.. vagy 2kiló lenne hogy vérprofin megcsináljam+
plussz+
+
plussz
++
az itthoni 20centis hóban ...még a hegyekben is úgy elvisz a szögesgumi..és ha még az első kerék helyett sítalp van akkor bárhol ..
ahol a sítalp + széles! hernyótalp kellene az mondjuk a bihar hegység 1880as csúcsai..de egy évben max télen1-2 alkalom ha összeerőszakolódna...és ez 200ezerbe lenne..hát az full deficit...
szögesgumi...3ezer ft és itthon egész télen élvezkedhetek rajta..+ a kis hegyekbe ahova pampiék járnak...elképzelem ..ott is szerintem bírná...
ja, és mellesleg: DE GYORS VOLTÁL
hétvégwe van heee. csak szabad. nem?
akkor egyenlőre 29.-e.
beszéltem tüzeket oltó Pistivel este, azt mondta hogy szabad napos, de lesz elég melója, így nembiztos hogy tud jönni.
egyenlőre akkor 5en leszüünk?
Csak legyen aki felemeli azt a szart.
Am.valami profi gumitalp kellene, csak gondolom csiliárdba kerül.
amikor vásárhelyről vitték a harcgépeket szétkapni akkor kellett volna elkérni egy láncostalpat vagy hernyót vagy csigát? ja nem az csúszik , na azok bírták volna a 500lovat is :D
De láttam, de már a gasgas-ban egyszer leírtad, hogy képzeled a hernyó-talpat.
De mi volna, ha a lengőkart meg hosszabbítva dupla kerékkel próbálkoznánk, persze szöges.
Valahogy így:
passz.
megnéztewm a térképen...google..szépen ott a pálya ahogy leíratad..
nekem motorral kényelmes 20perces túra
megnézem a köpönyegen mi várható..
aztán 28adikán hillak.. mi a valós.. (persze ha 29edikén van a menet.)
de szevenrog..
akkor mi van..
nem láttál még x-track..ot vagy explorer kitet?
ott elöl mindnek olyan van csak hátul nem szögeshumi hanem lánctalp...
és rályöttünk ...50cm hóig csak elöl sítalp hátul szögesgumival is lehet boldogulni..
a lánctalpat próáltuk.. 100ezer alatt semi használható nem jön ki!..mármint amit az 50 lóerő nem ennem eg egy gázhúzáskor... profi lánctalp esetén csak a hernyótalp ára100 felett van!amiről én tudok
De Viktor, ez egy pit.
jó a gép..ilyen előre lehet nekem is kell..majd megnézem hogy és miből..mert ha nagy a hó akkor ez előre jobb mint a kerék..
az a baj a nagy hóval hogy az elsőkerék nagyon túrja és fékezi a gépet.. ezzel viszont úgy lehet nagy hóba is úgy lehetne menni mint egy ökörállat
nekem is a 29 a jobb. lehet 28adikán dolog van.
de 9 az jó..elvileg
lehet kocsival mék akkor de lehet nem...
ha nyár vóna tuti nem kocsival..de nincs nyár ha hó volna akkor is..de hó sincs..ha nem kellenek a szögek met fog anélkül is akkor nem rakom fel..mondjuk hóba azért nem kicsit könnyebb úgy főleg ah meg is van fagyva a teteje..
majd 28adikán eldöntöm..csavaros gumi alá kell valami hogy ne bassza össze a kocsit..valami karton-papper
Erre az évre ennyi volt (a melóból)
Mit tudunk csinálni:Komplett szigetelés, állványozás.+NAGYOT szo.ni, Mikor szakadt az eső.
Beszéltem Bercivel.Neki a 29.-e. lenne jó, így akkor nekem is.
majd megkuláztam a röhögéstől ahogy olvastam eme üzenetedet.
28 legyen a motorozásra szánt nap. és ha nem lenne elég, még mindig ottlesz a 29.-e... én amondó vagyok kérem. mondjuk 10 körül lehetne gyülekező a pályánál. aki kocsival hozná a mocit, az meg a tanyánknál leszerelhetne, ahol késöbb kajálunk is (elvileg)

háály álysz. itt még van hó, nem olvadt el mind, de nemhiszem hogy szükség van a szögesgumára. te döntésed, és ha rámhallgatz akkor azt csinálsz amit akarsz

na ennyi iromány elég volt me nemtudok a billentyűzeten tájékozódni... mék. vár az éjszaka. 007es ügynök alakot felvettem.
ágyőőőőőő
Ááááááá, még csak most rakosgatom össze.
A tavalyi szánkó után szabadon.....
hálysz mindenkinek
hát itt vok.
megjavult a gép..
kiderült volt internet végig
a gép is jóvolt...végig...
a dugó ami a gépben bevolt dugva...de szarul...meguntas a több hónap móóózdulatlanságot és hopsz...meg mocorgott.
aztán jött 3 nap múlva a internetasutósztrádafigyelő ember...
azt mondá jó...de a gépnél va na hiba valszeg szar a hálókártya
valszeg azért ment a gép nem a hálóba van hanem a kisszobába? most átvitte ma hálóba és ......
jött a rendszergazda bratyekom..odanyúlt..tudjátok ahova köll és láss internetet... csoda történt..ha a csajokhoz fele igy értene nem annyi nőtöl lenne annyi gyereke ahánytól külön él... .

jó a pálya skacok.. az 525 ott úgy fog menni ..hogy úgy nem is lehet
reggel megjött esztergombából a termosztát..zozi egy istenfééleség fel is szerelődőtt..úgy hogy jöhetnek a mínuszok.
+ láncvezetőt kapott meg bezsírzódott a a hátsóvilla csapágyak.

már csak az a kérdés...kellenek é a szögeggumik akkor vagy még az nem?
a bányában vannak ugrók? kis dimbidombik?
és kiis volt már próbálva komám?
Itt meg faragással.......