Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már én is megkavarodok :D Viktor az állat ?
Hali .
Na akkor a bánya/lőtér mindkettő Kiskunhalason van
A lőtér a Tűzoltóság mögött van közvetlen .
Ha érdekel akkor szervezhetnénk a két ünnep között egy túrát van arra még egy két érdekes hely .
Adatlapon nem arra céloztam hogy mikor kezdtél motorozni, meg milyen háziállatod van, hanem valami becenév, meg elérhetőség. De hívunk ice-nak azt akkor levan tudva
Az hogy többet tudunk rólad mint a szüleid, az kicsit téves. Ha képet tennél ki magadról, lehet már mondanánk hogy "Hát szevasz Pistaaaa!"
hály.
meg van még.még bár már sokan kostolgatják..de eljönni nagyon nem jönnek..mer nem egy motorvwevős idő ez a decemben. a a képesmotoron ott van hirdetve.némelyik soklaja a 2005 450 a 330at.en meg a hülyéket mikor meséli hogy a 501berget 300éert akkor engedjek már ..... csak 5 év a különbség
Szevasz ÁLYSZMEN!
Alig ismertelek meg de amint megláttam a temprát ami vontatja a motort hááát egyböl beugrott, meg van még a berg-ed, zoli vagyok aki a videot készitettem rolad a VARGA buckákban ill. a Kigyosi enduro versenyen.
http://sadaweb.hu/kategoria/ga... oszt nálam még van is több :D de jut eszembe e3zt még az újságba is bepakoltattam anno ha jól emlékszem :D
pirtó?,
régen sokat jártunk pirítóba pirtóra
jó hely.
de a tázlári lőtér az odébb van nem?
ti rafelé laktok?
passz.
hát annyira mint a tiéd...ki van töltve.
nem értelek mint szertnél tudni. többet tudtok rólam mint anyámék
pl 100%képben vagytok ki vok. én meg csak annyit tudok rólatok...szoktatok hajtani télen is..nekem ennyi elég is.
télen én is szok hajtani...de kissé csapatba is jó lenne.
Akkor itt lett volna a helyed. Jó motorozás volt meg piszok hideg,bár én csak néztem a rájdereket
jégember, mértnem töltöd ki az adatlapod?
Nem.
Pirtón.
-5öt mondanak, meg havazást
szögesguma nekem se ártana a haladás érdekében, ugyanis 2 személlyel is könnyen elforgott a quad 5.ben...

a héten jön meg a termosztát a géphez.. meg fel is rakok egy szöges gumit kezdésnek..hátha megmarad a hav
hol a retekbe van a tázlári lőtér?
tázlár mellett?
ez olyan kellemetlen..ti már névről ismertek..én meg még alig sem vok képben..csak a feri

már a másikfórumlórumról jott pami hohgy mit garázdálkodok itt mint ályszmen..pedig ez van.. télen a nevem ályszmen..jólvan pampi..megengeded nekem?
kösszi. hamár télen úgy is befagyott seggel ülsz a kanapé előtt
királyok vagytok.
lya lya az év motokroszz emberének vagyok a... thávoli ísmerőse
meg ezek szerint a mórahalmi ferinek is?

ott még szögesgumi nélkl is lehetett menni..
még annó a szegediekkel mi a is plázáztunk.
az vagyokén az első becsúszó akkor még 650 berges
http://youtu.be/BvL6BeR4Mgo
Marci, mutass már egy térképet hol van a tázlári lőtér/bánya!
szilveszterkor akarsz menni?
http://www.sportmotor.hu/motor...
a videón 7:50től a 2009 december 31-ei motorozás van. Csinálhatunk idén is ilyet
Hát hajtsunk együtt Viktor!
Az Év Embere ismerőse.......
óódejóó látni,hogy ez a kecskési pálya:)) tetszik az futó megoldás ha kari után leeseik a hó mindenképp hozzunk össze egy csapatást:)önfeledt kikapcsolódást
Ja, készülődök a szilveszteri quad túrámra.Tavaly is jól sikerült a -10-12C-ban.
Megbeszélem vele.
Zárt bukóhoz is vettem maszkot, de a menetszél az menetszél ha már a plexi felvan hajtva.
26-27-28 környékén ha megfelel, akkor semmi akadája. Utána szerintem már készülődtök ti is a szilveszterre. Írjátok meg mikor lenne jó.
Háááj!
Gyere nyugodtan velünk. Nem az a lényeg hány kerekű a masina, hanem hogy önfeledten tudjunk kikapcsolódni, motorozni.
Itt szoktuk megbeszélni ha van valami pályázás, vagy túra, stb. Hállistennek pár napja életre kelt ez a fórum, elötte volt hogy hetek teltek el, úgy hogy jóformán csak én írtam.
Ahogy írtad, télen is csapatunk, 4 évszakosak vagyunk
2 kerekűek megritkulnak ilyenkor, de el nem fogynak. Feriék 1-2 éve enduro versenyt is szerveztek a hóban
Sada, Sadával ért egyet.Crossbukó+maszk 'oszt jóccakát.De zárt bukóhoz is kapj fel egyet.
Karácsony utánra kicsaltam Bercit Ruzsára.(meg magamat is)Marci lenne kivel dagonyázni!
Csak még meg kell találni a quadját a portán.Majd segítek neki.
Ilyen laza éve még nem volt a kis Ozárknak.Se üzem óra,se sár.
Sziasztok.
ezek szerint ti szeged környékiek vagytok fórum cime alapján

jó kis téli videó...
ezek szerint ti télen sem álltok le?
mert én sem ..csak nekem 2 kerekű a verdám és lefagyott talajon csakis csavaros gumival tudok menni...de azzal nagyon
ilyenkor a motoros haverok kihalnak..de szeretek hajtani a hóban is és esetleg ...összespanolhatunk...meglátogatlak benneteket a pályátokon..vagy akár mi....ha nem zavarok...egy kis együtt hajtás csak is jó buli lehet.
mit szóltok hozzá?..passz?
bemutatkozó vidin még 380asom volt.

http://youtu.be/_qB3cP_0ZXU