Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemkell komoly dologra gondolni. kamerát nem merném rárakni. de a fényképezőt táncsak elbírja. az már jó képet csinál
kaptam mini kamera állványt. ha fel tudom rakni a quadra, csinálhatnánk IGAZI onboard videót
most ugrik csak be a kép...
trx-es esni készül, mögötte meg jön a banshees. mint ha ez a jelenet megtörtént volna. nemis rég. velünk
29túra..lyaú
kb 20perc oda a zsana kettő..félúton van egy benyakút is ha megszorultok

én is tankolok visszafelé jöve ott
az olyan kényelmetes témába 30perc oda..ottvonk egy kicsit..30..60percet visszajövünk..ésd kész a két órás túra...
nemtom kit hogy kell hívni. becenév vagy nicknéven...
Austin, Albert, Albi, Marci, Sanyi, green, álysz

Még valaki?
Boldog Karácsonyt minden ridernek! 29.-én sztem én is csatlakozom

http://youtu.be/KM1f3Jt6beE
jó ezt tudni, akkor olyan bundát viszek magammal.
hallod a pályán jól összesarazzuk magunkat
remélem Peti meg Máté is jön... szóltam már nekik, de még nemtudják...
csak viccőtem.
Már mint a szerelőre gondoltam!
őőőőőőőőőőő, akkor nekem még sem jó az időpont
Jól lakatom +Bercihez földobok még 10l-t.Meg viszek kötelet, nem a quadnak hanem magamnak ha ez sem elég neki.
Én sem napos túrára gondoltam.1-2 órát.
De majd döntötök, mi meg Bercivel alkalmazkodunk.
Ha ragaszkodsz hozzá . Rajtam nem múlik xD .
jajj Marcui, elfelejtettem szólni. a csapat szerelőjét, örök barátunkat remélem értesítetted
nó problem..én meg nagyon
XD Télleg felületes vagyok kicsit .
Bocsi
én meg minden vadásznak ugyan ezt..aki lelötte már legalább egy vadásztársát..aki még nem annak meg hajrá..arra izgalmassabb célozni akináél van fegyver is mert az vissza is lőhet
ha kell szonzorálom a lőszert:
a vadak ura és társa bt
lyoda...figyejjé lyoda..kwad.. kem kawa..kwad..négykerekű szörnyeteg:-))
ltz 400ast szerettem volna sokáig.de aztán nem jött össze..maradtam a motoroknál..pedig 2004ben fullodáig voltam..meg vissza.
ltz 400as volt az isten...de maradok a motoroknál ott meg 525 ami nekem a gépem...sx 6gang!
a 450 is jaú volt de ez a 110kilóü ez kéris nyomatékot is és a 525 alul jobban tud..felül is de a 450 az kiba jó volt pályára...mert 50perc után sem ölt meg ha ráestem a gázra 4ben..persze 3ban megölne bár kit..az 525nél jobban kell ezt figyulni.
de mégis ezt imádom de naon.
túra lesz, oké, azzal nincs gond. csak nem mindegy mekkora.
nem mindegy hogy visszaérsz tankolásra, vagy menet közbe kell 2-3szor tankolnod... és annyit vinned pluszba magaddal.
kisebb túrában én is benne vagyok.Hiszen ment már a Banshee is túrán.
Ki is fogyott a benya + akkor vettük észre, hogy oda a tartalék kanna is.Igaz Albi?
Ezt fogjuk 1 párszol emlegetni.

Minden Szeged és környéke motorosnak & quadosnak Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok.
Ja igaz csak annyiba javítanálak ki , hogy nem kawa hanem Suzuki
persze hogy jó.
a tüzifa már kint is van a pályán.
mivel a múltkori motoros buli alkalmával nemlett elhasználva
http://www.sportmotor.hu/motor...
Igazad van ! Goo amerre látunk .