Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a farakás a probléma, azon át lehet menni.
tulaj bizt. belefáradt a motorkázásba.
hy!
mi vagyok én, billgéccc vagyok?
mond a helyet.
Hááát ez is SZURTA valakinek a szemét
Hy green!
ezt linkeld be a MAPS-oldalra 46.389866,19.550085
a nagydomb mászhatatlan. körbetakták farakással. sehol se lehet felmenni, max gyalog
léptem. jóéjt
az má nem van
Sőt bordánynál van az a mesterséges nagy-nagy domb az is jó móka
jegyeket, bérleteket!

milyen tankpálya, hol?
A bordányi az jó, csak nyáron amikor láttam nagyon elhanyagolt volt sajnos MIKSI nem foglalkozik mostanában vele
akkor maradok bordánynál.
ugyebár nincs kizárva hogy lezárt az a tankpálya...
Sajnos én csak mimelem a motorozást ,nekem most hideg van motorozni inkább ha olyan megnézlek benneteket .Egyébként még RUDI-val voltam arra régen
jónak tűnik. nincs is messze. menjünk?
bordányhoz azé csak húz a szivem. a többség ottvan.
délelött még visszatérhetünk a témára a fórumon. de még nem fekszek...
helló Albert ! ezt linkeld be a MAPS-oldalra 46.389866,19.550085
Ez egy katonai gyakorlópálya volt régen. azt nem tudom hogy most ki vannak-e tiltva onnan is a motorosok, régen még nem foglalkoztak velünk .
sakker gyere hozzám 11 re azt vadulunk egyet.kinézhetünk Bordányba is ha van kedved!Ha szegedi csatlakozna csörögjön és mehetünk :)) 0620 3684808 de időben mert 11 kor rajt
keveset volt elővéve a kamera az a gond. pedig 2 aksit is vittem, ami órákig bírta volna... pedig a dombok közt mászkálás, túra, stb. kajálás lett volna még mit felvenni
Jó a videó!Jó sokan voltatok!
videó a tegnapról
rendicsek!
Hazaérek majd hívlak telefonon és megbeszéljük.Jó lesz így Albert?
ruzsai pályára nem akarok kimenni. meg ott nemis csatlakozunk senkivel.
mék hozzátok. ott meg majd eldöntjük merre, de végülis bordányba mennék. többiek is oda mennek
Nekem az 1-óra jó.12 30-kor kéne nálunk találkozni Albert a haveroddal meg Ruzsai cross pályán 1-kor.Neked így jó Albert?
1 órakor körül indulunk
és hánykörül indulnátok?
ő most sántikál. kés ment a lábába vagy valami ilyesmit mondott. nemtodom már (művházas buliko beszéltünk, ez is az oka hogy nem emlékszek )
Van egy nagy domb a halasi harckocsizó pályán.Én még a Mig Zsoltival voltam egyszer de nagyon jó terep azt hitem voltatok már arra.Én egyszer voltam nem tudom hogy eltalálnék e oda.