én azt hittem megfázok az este. bukó mindig bepárásodott, és 10 másodpercenként töröltem (menet közben) a párát le hogy kilássak, és hát elég sok hideget belihegtem így. felnyitott plexivel meg nemlehetett menni mert vágta a havat az arcomba a szél.
mit csináljak hogy ne párásodjon be az a retek bukó?
én nagyon tudom élvezni a pitbike-ot ha belegondolok mit megadtam volna kiskoromban ha akkoriban lettek volna ilyenek.nagyon élvezetes vele menni és még erő is van benne:)ha nem lenne annyira szervizes még vennék is egyet mertt igazából már 160e-ért vadonat újat hozzád vágnak.
Pontosan.
Szófiában sok rendszámos quad van, jasszoznak a városban, meg riogatják a polgárokat. Haladni nem haladnak jobban az autóknál, me ugye nem férnek el. Vicc az egész.
OB ilyen 10-es kerekűekkel mennek, persze nem ilyen fos motorral.
Én 12-14-et használok crossra, sm-re van 10-es szettem.
Minnél kisebb a kerék, annál nagyobb tudást igényel.....tempón.
tudom vannak ezek többféle méretben, de elnem tudom képzelni hogy ilyen pici kerekű motorral élvezeteset motorozzak. gondolom ez jóval kisebb a tiednél.
világítás, meg mindenféle papír nélkül hogy gondolta hogy majd forgalomba használja?
évekig szidtam a rohadt búvárszemüveget hogy mindig bepárásodik. mostmár nem szidom mert asszem kilett dobva...