Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztabetyááááár....
évekig szidtam a rohadt búvárszemüveget hogy mindig bepárásodik. mostmár nem szidom mert asszem kilett dobva...
Jaja, buvàrszemcsinek is csak a köpès hasznàl.
Opcionàlis mèg a zàrt bukò pinlock-os pleko.
közbe megettél 3 citromot
viccen kívül működik ... jobb minta párátlanító spray. a golfot is teleköpködtem azt qazóta sose párás cska 2óráig kellett köpködni-
vagy másik régi trükk köpjél bele.
én amikor megvetted már akkor is magyaráztam,hogy ez nem így van ahogy gondolod :D
crossbukó+neoprém maszk azt szasz.
direkt azé vettem a zárt bukót hogy télen ne fázzon a fejem. erre kiderül lehet mégis crossbukóba kell menni...
Mennyè' gyorsabban
Vegyél egy kétrétegű Cross szemcsit .
én azt hittem megfázok az este. bukó mindig bepárásodott, és 10 másodpercenként töröltem (menet közben) a párát le hogy kilássak, és hát elég sok hideget belihegtem így. felnyitott plexivel meg nemlehetett menni mert vágta a havat az arcomba a szél.
mit csináljak hogy ne párásodjon be az a retek bukó?
Jó szokásomhoz híven torokgyulladással nézek ki a fejemből . Pedig nem is voltam quadozni xD .
Szegeden már alig van hó.
Itt az isten hátamögött van rendesen. 3-7cm - változó. Csapatásra így remélem sort kerítünk!?
Bátran vehetsz, de ne azt a 160ezrest, az valóban szervizes lesz.
én nagyon tudom élvezni a pitbike-ot ha belegondolok mit megadtam volna kiskoromban ha akkoriban lettek volna ilyenek.nagyon élvezetes vele menni és még erő is van benne:)ha nem lenne annyira szervizes még vennék is egyet mertt igazából már 160e-ért vadonat újat hozzád vágnak.
Pontosan.
Szófiában sok rendszámos quad van, jasszoznak a városban, meg riogatják a polgárokat. Haladni nem haladnak jobban az autóknál, me ugye nem férnek el. Vicc az egész.
mint a quad.
jó, oké, lelehet vizsgáztatni, meg kimész, megcsodálják. de nemhiszem hogy közútra való. eredetileg terepmotor funkciót töltött be.
....és a pit egy buli. pont.
nem utcára való.pont.
jaja. többet érne.
akkor nincs probléma papirozással, világítással.
meg nem mutogatnak a rendőrök hogy "hát ez akkor is vagy 125ös"
Ja am. ez egy hülye.
Venne egy Simsont inkább.
OB ilyen 10-es kerekűekkel mennek, persze nem ilyen fos motorral.
Én 12-14-et használok crossra, sm-re van 10-es szettem.
Minnél kisebb a kerék, annál nagyobb tudást igényel.....tempón.
tudom vannak ezek többféle méretben, de elnem tudom képzelni hogy ilyen pici kerekű motorral élvezeteset motorozzak. gondolom ez jóval kisebb a tiednél.
világítás, meg mindenféle papír nélkül hogy gondolta hogy majd forgalomba használja?
Szoktam látogatni.
Szép és tartós motor, jóravaló gazdival.
Zsolt, pitbike fóromra nézz fel.
ezt a kommentet nézd:
[8243] tegnap 17:04
tavaly tóltuk a pályán nagyba