Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elnéztem a napot
mindig vasárnap a motorozós nap. miért kell szombaton menni?
én is melózok szombaton.
Mi a probléma?
Msn-n írtam neked is.

Sanyi, Albert ti jöttök-e vasárnap?
msn-re gyere
Köszi szépen !

Holnap GOO ! Jön Gombóc 100 %
Boldog névnapot Marci!
Küldj már 1 emailt légyszi lenne pár kérdésem
Keresgéltem itthon a tokokat, de nemtaláltam, na mondom mind1, nemlényeg.
Régi barátommal nagyon hosszú idő után felvettem újra a kapcsolatot. Most is ittvan velem. Be is mutatom bár biztos ti is ismeritek: adambrau a neve.

Vasárnapi autózásról itt van egy hosszabb videó, 8:30nál látható a hayabusa blokkos szöcske is. Sanyi, téged viszont külön teszlek majd fel, ide sportmotorra.
http://youtu.be/CE58Th-CeR8
A végén csak nálam maradt két kamera burkolat.Majd vissza adom.
Hát ennyire voltam képbe vasárnap , a pályán is éreztem magamon.
A kipuff tetszene róla.
Na az útvonal nagyjából megvan :

Öttömös-Kiskunhalas-Tázlár-Jakabszállás-Jászentlászló-Kí
gyós-Öttömös/Ruzsa
Akár még jásszentlászló környéke is lehet belöle...
Most Szombat 2011.11.12
Az útvonal még nincs eldöntve.
Szombat de melyik merre
Szombati napon . Ez kimaradt
Sziasztok kedves Quados,Enduros,Terepjárós barátaink .

Egy kis túrára szeretnénk invitálni benneteket a Kiskunság déli részén .
Erdő , triál minden ami egy felejthetetlen Kaland túrához szükséges . Táv kb 100 km körül lenne .

Indulás : Öttömös 9-10 óra .
Jelentkezés : koszta.marci@hotmail.com illetve itt a fórumon .
Sanyinak: brutál banshee eladó:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Már megint...
Az előző taliról is így jutott ide a fórumra a hír hogy tőlünk kérdezték. Ha nem kérdezik a fórumon hogy "mi lesz kígyóson" akkor az emberek zöméhez else jutna a hír hogy lesz valami
Na mostmár ezt is tudjuk. aki netán mégis tudna valami konkrétumot, az írja meg
hali!
vki tud vmi konkrétumat mondani a kigyosi versenyrol?csakmer emlitették benn a terepmotorba a petőfin h lessz...
nem olyan lett mint amilyen be lett tervezve.
több is mint ami kellett volna 3-4cm helyett 7cm
tehát akkor ott tartunk hogy kerekenkénti 7cm-es nyomtávszélesítő szett eladó
Szóljatok ha van valami ! Ne hagyjatok ki a buliból :) .
Amúgy ha még megyünk egy kicsit Balota fele már emberes dombokra is találhatunk :)
Üdv
mondtam én ,hog nem kő az rá
Amint lesz időm leszedni a quadról a futómű szélesítést, és időm is lesz quadulni, máris összebeszélhetünk. Sajnos nem hengeres a pogácsa, hanem csillag formájú, és mocsokszar feltenni mert nemlehet hozzáférni.
Marcival (fehér ltz) mentünk 1 hete tuskósorokon át, az már közel-közel quadnak való terep volt, teccett is, csakhát a szélesítés ott is hátrányként volt elkönyvelve.
Gondoltam azon az úton megyek amelyiken a ruzsai vadászház előtt megy és mielőtt kiérnék az 55-re előtte 1,5km-el van egy párhuzamos földút így kb eltalálom a cross pályát. De még az út elején bementem az erdőbe (a keresztnél) és hát jobbnál jobb terepek voltak, elcsábultam aztán úgy gondolám ezen a ponton (É46fok 15' 20,25" K19fok 43' 43,68" ) ráadásul Petóczi iskola felé fordultam és onnan már nem mentem mivel 3 óra is elmúlt.
De jók ezek a ruzsai és öttömösi erdők is, úgy hogy a derbi pálya jó indulási pont. Nem lesz még rossz idő úgy hogy miénk a november.
..mert kihez vitted volna?
Ernő jól eltévedhettél
Majd még fagy elött össze kellene valamikor röffenni. Rég láttunk már.