Keresgéltem itthon a tokokat, de nemtaláltam, na mondom mind1, nemlényeg.
Régi barátommal nagyon hosszú idő után felvettem újra a kapcsolatot. Most is ittvan velem. Be is mutatom bár biztos ti is ismeritek: adambrau a neve.
Vasárnapi autózásról itt van egy hosszabb videó, 8:30nál látható a hayabusa blokkos szöcske is. Sanyi, téged viszont külön teszlek majd fel, ide sportmotorra. http://youtu.be/CE58Th-CeR8
A végén csak nálam maradt két kamera burkolat.Majd vissza adom.
Hát ennyire voltam képbe vasárnap , a pályán is éreztem magamon.
A kipuff tetszene róla.
Egy kis túrára szeretnénk invitálni benneteket a Kiskunság déli részén .
Erdő , triál minden ami egy felejthetetlen Kaland túrához szükséges . Táv kb 100 km körül lenne .
Indulás : Öttömös 9-10 óra .
Jelentkezés : koszta.marci@hotmail.com illetve itt a fórumon .
Már megint...
Az előző taliról is így jutott ide a fórumra a hír hogy tőlünk kérdezték. Ha nem kérdezik a fórumon hogy "mi lesz kígyóson" akkor az emberek zöméhez else jutna a hír hogy lesz valami
Na mostmár ezt is tudjuk. aki netán mégis tudna valami konkrétumot, az írja meg
nem olyan lett mint amilyen be lett tervezve.
több is mint ami kellett volna 3-4cm helyett 7cm
tehát akkor ott tartunk hogy kerekenkénti 7cm-es nyomtávszélesítő szett eladó
Amint lesz időm leszedni a quadról a futómű szélesítést, és időm is lesz quadulni, máris összebeszélhetünk. Sajnos nem hengeres a pogácsa, hanem csillag formájú, és mocsokszar feltenni mert nemlehet hozzáférni.
Marcival (fehér ltz) mentünk 1 hete tuskósorokon át, az már közel-közel quadnak való terep volt, teccett is, csakhát a szélesítés ott is hátrányként volt elkönyvelve.
Gondoltam azon az úton megyek amelyiken a ruzsai vadászház előtt megy és mielőtt kiérnék az 55-re előtte 1,5km-el van egy párhuzamos földút így kb eltalálom a cross pályát. De még az út elején bementem az erdőbe (a keresztnél) és hát jobbnál jobb terepek voltak, elcsábultam aztán úgy gondolám ezen a ponton (É46fok 15' 20,25" K19fok 43' 43,68" ) ráadásul Petóczi iskola felé fordultam és onnan már nem mentem mivel 3 óra is elmúlt.
De jók ezek a ruzsai és öttömösi erdők is, úgy hogy a derbi pálya jó indulási pont. Nem lesz még rossz idő úgy hogy miénk a november.
mindig vasárnap a motorozós nap. miért kell szombaton menni?
én is melózok szombaton.