Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinézek.De csak 11-12h körül tudok menni.
Remélem jelzi valami tábla majd a faluban.Nem tudom merre van a pálya.
jaja.
a nevezési díjat megoldották hogy kevesebb legyen, illetve aki idén még nem indult annak ingyen van. így szerintem sok versenyző lesz.
Üdv.
Hétvégén haza érkeztünk.Nagyon jó volt, bár az első nap kicsit sok lett, nekem sok, 50km.Fölcuccolva, 33fok, utánfutó, és végül a badacsonyi dombok.Utána már rövidebbek a lettek az etapok.
Derbi vasárnap lesz?
Sanyi merre vagy elveszve? Hányszor kerülitek még meg a balcsit (vagy már vele együtt a dunántúli középhegységet)?
Vasárnap derbi Kiszomboron. Jösz?
Hétvégén valaki valamerre ?
Szeptember 24-25-én, ha van kedve valakinek Romániába egy "laza" kis endurozáshoz, akkor van még hely. Csaba és én biztos megyünk!
Ez nem azt jelenti, hogy csak narancs jöhet...
gondolom...
Azért nem írogatunk mert ha van egy kis időnk, rögtön motorozni indulunk.
erről kérdezd meg az admint.
itt javarészt szegediek, mórahalmiak vannak. csak senki se ír...
Sziasztok. Szombaton Pusztamérgesen kakasfőző verseny lesz,utána motorosfelvonulás.Minden motorost egy ebéddel várnak!
kisebb városnak mi a fenéért nem lehet saját topicja
szentesi motorosok ti hol gyültök ?
Mórahalom roncsderbi 2011
http://youtu.be/1gUdccATUZw
Peti, Máté, milyen volt a lakzi? észhez tértetek már?
ott is van. főleg amikor vizespóló verseny van...
itt több a csaj
Lillafüredi túra 17-18-19 (szombat, vasárnap, hétfő) akit érdekel még 1-2 napig jelentkezhet. Indulás: Szentes, szombat 8:30 (lesznek akik csak 1 éjszakra tudnak maradni... szóval az is megoldható )

érdeklődni nálam: http://www.facebook.com/profil...
jaja. de ako kiszomboron lesz roncsderbi. dupla annyi pénzt kapok mint mondtál, és még kedvelem is a versenyt. hülye lennék máshova menni
jövő héten vmikor majd megkereslek mán ezekkel a lerendelt cuccokkal. csak beszéljünk össze.
telefonba jól mondtam ugye ,hogy jövőhét vasárnap?
Kéne valamerre menni hétvégén Halas fele van egy fasza homokbánya . Meg lehetne látogatni .
a-a. rosszul látod. igenis az a küzdelem megérte az árát.
nincs ez a sport oda, néző is meg versenyző is van (nem túl sok, de nem is olyan kevés). versenyzők versenyenként átlagosan 27-28an voltak az idei évben. az idei évre legalább 12-14 autót építettek vagy újítottak fel a versenyekre (pl ottvan helyben a Tüsié, Szűcsé)
Leáldozóba van ez a sport szerintem..képek alapján a pálya jónak tünik.egy belépö áráért még bunyó is lett volna az már érte volna a pénzt
Voltak borulások ja, me nemfértek egymás mellett a kanyarban.
baszod olyan tempóval mentek kanyarban hogy valami rettenet. annyira tudnak hajszálon autózni. az utolsó centiket is kihasználták a pálya szélén hogy minél jobb íven minél tempósabban szedjék a kanyart. pár autót össze is törtek, abból majdnem bunyó is lett.
egyik kicsúszott, a másik belecsúszott, azt jött a többi. közönség úgy örjöngött mint 1 focimeccsen
21 autó állt csak rajthoz ami idén negatív rekord, de küzdelem az nagyon brutál volt.
itt vannak fent képek: http://2011morahalom.andikafot...
Nem voltam kint,inkább elmentem kerültem egyett.5 hete nem motoroztam,szinte el is felejtetem és milyen volt a derbi? voltak borulások?
Csaba, téged se láttalak a derbin. Környékbeliekből nem sokan voltunk: Pintér Peti, Máté, "Gumi" Gyula, én.

Azóta meg volt már eső is. Nemtom Sanyiék eláztak-e a balcsin
9 körül tali a ruzsai szeméttelepnél, ha valaki tsatlakozna hozzám. onnan gó móra