Üdv.
Hétvégén haza érkeztünk.Nagyon jó volt, bár az első nap kicsit sok lett, nekem sok, 50km.Fölcuccolva, 33fok, utánfutó, és végül a badacsonyi dombok.Utána már rövidebbek a lettek az etapok.
Derbi vasárnap lesz?
Szeptember 24-25-én, ha van kedve valakinek Romániába egy "laza" kis endurozáshoz, akkor van még hely. Csaba és én biztos megyünk!
Ez nem azt jelenti, hogy csak narancs jöhet...
Lillafüredi túra 17-18-19 (szombat, vasárnap, hétfő) akit érdekel még 1-2 napig jelentkezhet. Indulás: Szentes, szombat 8:30 (lesznek akik csak 1 éjszakra tudnak maradni... szóval az is megoldható )
jaja. de ako kiszomboron lesz roncsderbi. dupla annyi pénzt kapok mint mondtál, és még kedvelem is a versenyt. hülye lennék máshova menni
jövő héten vmikor majd megkereslek mán ezekkel a lerendelt cuccokkal. csak beszéljünk össze.
a-a. rosszul látod. igenis az a küzdelem megérte az árát.
nincs ez a sport oda, néző is meg versenyző is van (nem túl sok, de nem is olyan kevés). versenyzők versenyenként átlagosan 27-28an voltak az idei évben. az idei évre legalább 12-14 autót építettek vagy újítottak fel a versenyekre (pl ottvan helyben a Tüsié, Szűcsé)
Voltak borulások ja, me nemfértek egymás mellett a kanyarban.
baszod olyan tempóval mentek kanyarban hogy valami rettenet. annyira tudnak hajszálon autózni. az utolsó centiket is kihasználták a pálya szélén hogy minél jobb íven minél tempósabban szedjék a kanyart. pár autót össze is törtek, abból majdnem bunyó is lett.
egyik kicsúszott, a másik belecsúszott, azt jött a többi. közönség úgy örjöngött mint 1 focimeccsen
21 autó állt csak rajthoz ami idén negatív rekord, de küzdelem az nagyon brutál volt.
itt vannak fent képek: http://2011morahalom.andikafot...
Remélem jelzi valami tábla majd a faluban.Nem tudom merre van a pálya.