Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfáradtam a quadulásban. pedig nemis mentemsokat...
nincs is szükség esti tekerésre...
majd töltök fel videót. valamikor...
egyes számban mondod? egyedül?
ha korábban jösz, csobbanhatnánk egyet...
elvileg ma nemlesz olyan meleg. 4 körül ottlesz a nép zöme
lekönnyítetted az új tesztpilótádnak a vasat?
Én 4-re szerintem kiérek.
hali!
Ma reggel 9 órás indulással legurulom a hóvégi Szeged-Kecskemét-Ladányben offroad kerékpár túra leendő nyomvonalát egy piaggio free 50-es robogóval... Ha van kedve valakinek velem tartani az keressen.
Odafelé full offroad - visszafelé aszfalt.
30 9812négy25
én olyan 4-5 órára gondoltam amikor már nemlesz olyan meleg. de megeshet hogy korábban kiérünk...
Holnap mikortól lesztek kint?megprobálok menni úgy is rég motoroztam már
holnap ugye csapatás a ruzsai derbipályán. gépeket átnézni, tankolni, kiskamerákat előkeresni akinek van.
Ernő, rég láttunk. kinézhetnél a pályára. Sőt, nézz ki a pályára! üdv
Eltévedtünk és a hungaroringen kötüttünk ki és nem akármilyen élményben volt részünk:))

http://youtu.be/XKzV5C7130E
feneaszátokat
én meg mindig csak azt hajtogatom: "majd jövőre"
feribácsi:DD nehgy összefussunk szombat este..
horrolra akadva
afene a boxát
ott vna még ma is :D
szinen volt?
Jó lesz ez .
mindenkiért felszigetelőszalagozom mint az enyém...
Vasárnap aki jön, és rendelkezik fejkamerával, az feltétlen hozza. felszigetelőszalagozzuk a quadokra
fél percnél tovább nemtudom megnézni. amint újra próbáltam, valamilyen oknál fogva mindig kikapcsoltam a hangfalat...
A következő X-Faktor győztese!

http://youtu.be/qFRZDT5gg5Q
Bocsi,kicsit elnéztem a topicot.. Másik Sz betűs kell.
Hello! Tudom,hogy nem ide illik,de kéne egy kis segítség! Van itt valaki,aki jártas Martfűn? Esetleg a környékén.
lapozgattam a használtakat. ez meg a szomszéd faluban van, nyitottam ki a szemem.
úgy néz ki nemismerem még eléggé a környéket, mert akkor találkoznom kellett volna vele. vagy csak garázsban porfogónak használt quad...