Ez a reptér melletti motorozás egyben egy kisebb forum találkozó is lenne. Összejöhetne a csapat, motoroznánk 1 jót. Időpontot meg majd választanánk...
Vélemény?
gyertek nyugodtan épp nemrég tettük rendbe mociknak kíváló endurós terep:) quaddal a nyomokon kicsit nehézkes lesz de van placc bőven ahol tudtok majd állatkodni meg azért van itt egy nem olyan kicsi töltés is telis teli feljárókkal... :) szóljatok már ha jöttök akkor én is úgy készülök és kimegyek veletek!gps el lőjétek be a repteret és onnan már könnyen meg fogjátok találni.
Barna, Gombos, vagy valaki!
A reptér gyálaréti pályátok megvan még? használható?
Ha igen, akkor meglátogatnánk mosmá tényleg. Van gps-es Marcink, ő mindenhova elnavigál. Bár fejből is betaláltam Mihálytelekre 2 éve.
Mai délután átmentünk a csójosi endurosokat meglátogatni. Jó kis kör volt, jó utak vannak arra. Legközelebb is elmennék arra...
Hazafele jövet Rudoval összefutottunk. Csodaszép 950es ktm-je van most mocsok szépen szólt az a v2es blokk ahogy elviharzott
Mostanában ráfeküdtem a felni témára, nyárra kell majd, és ennyi pénzért nem találni jó (=nem üt, mutatós, nem padkázott, stb...) garnitúrát. Először 17-est akartam, azért nem is jelentkeztem, de aztán maradok a 16 mellett. Így jártam!
Én nem tudom, csak hallottam már egy embert az utcán erről beszélni, hogy látott egy embert, akinek az ismerősének a rokonának a szomszédja kizárólag ilyet tankol...... Hogy mik vannak ezen a világon! A régi dízlik bírják, az újakba már nem nagyon teszik.
Vélemény?