Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a reptér melletti motorozás egyben egy kisebb forum találkozó is lenne. Összejöhetne a csapat, motoroznánk 1 jót. Időpontot meg majd választanánk...
Vélemény?
gyertek nyugodtan épp nemrég tettük rendbe mociknak kíváló endurós terep:) quaddal a nyomokon kicsit nehézkes lesz de van placc bőven ahol tudtok majd állatkodni meg azért van itt egy nem olyan kicsi töltés is telis teli feljárókkal... :) szóljatok már ha jöttök akkor én is úgy készülök és kimegyek veletek!gps el lőjétek be a repteret és onnan már könnyen meg fogjátok találni.
Barna, Gombos, vagy valaki!
A reptér gyálaréti pályátok megvan még? használható?
Ha igen, akkor meglátogatnánk mosmá tényleg. Van gps-es Marcink, ő mindenhova elnavigál. Bár fejből is betaláltam Mihálytelekre 2 éve.
Köszi
Boldog névnapot Albert !
Mai délután átmentünk a csójosi endurosokat meglátogatni. Jó kis kör volt, jó utak vannak arra. Legközelebb is elmennék arra...
Hazafele jövet Rudoval összefutottunk. Csodaszép 950es ktm-je van most mocsok szépen szólt az a v2es blokk ahogy elviharzott
Ez annyira nem tetszik, plusz 17-es, de köszi!
Anno az Attila haverod érdeklődött még ezekért a felnikért. alkudozott, aztán meg nemis jött érte. vett azóta?
kár, pedig nekem van 17" 5x 112 BBS RX garnitúrám ugyancsak polírozva, gumival... dehát neked 16-os kell.
tényleg gyönyörű és hibátlan felnik voltak. sajnáltam is hogy csak ennyit kaptunk érte. egy vacak kínai quadért adták még annó.
Mostanában ráfeküdtem a felni témára, nyárra kell majd, és ennyi pénzért nem találni jó (=nem üt, mutatós, nem padkázott, stb...) garnitúrát. Először 17-est akartam, azért nem is jelentkeztem, de aztán maradok a 16 mellett. Így jártam!
baromi mutatós felni volt. csodálkoztam hogy senkinek se kell. vagy senkinek nincs rá pénze...
65ért kelt el asszem.
Állítólag! Soha nem használtam, mondjuk azt mondják, a kinti fűtőolaj minősége veri a magyar gázolajét. Ezt nem tudom, mennyire lehet igaz!
de a tiéd régi szar , neem ?
Barom voltam, hogy kihagytam,2-3 hete gondolkodtam nagyon rajta.
Köszönöm azért.
Üdv
Én nem tudom, csak hallottam már egy embert az utcán erről beszélni, hogy látott egy embert, akinek az ismerősének a rokonának a szomszédja kizárólag ilyet tankol...... Hogy mik vannak ezen a világon! A régi dízlik bírják, az újakba már nem nagyon teszik.
nemááá....
Ez a zindeksz
nagyon sokáig (2év) hirdettük, nemvolt rá érdeklődő.
2 hete kelt el asszem. mostmár van érdeklődő

másik:
feltettem hirdetni a quad nyomtávszélesítőimet, 33ezerért. azóta hívnak hogy megvan-e még a quad. azt hiszik 33ezerért kapnak quadot
Legalább nem kell vinnem!
van nálam ...
Világvííígi nem szóó be! Kee polifoam?
húzzá innen sopronkörnyéki
Szia!
Érdeklődnék, hogy a 16'-os polír felnid meg van e még?
Ha igen, egy mail címet kaphatnék? Köszi, üdv:Brit