Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mórahalmon tudok szerelőt, a vizsga bázis melletti műhelyben, Balogh úr. Szegeden csak terepmotor szerelőt tok.

hát hallod érdekes... még az a jó hogy kibírtál vele jönni a pályáról.
kb utánnad 10 perc múlva én is elindultam. én se voltam teljesen magamnál, hallod ottfelejtettem az utasomat már pár száz méterre eljöttem amikor hív hogy hova kocsikázok, mondom neki elindultam haza
ha maradtál volna 5 percet, kaptál volna kaját. ahogy elnéztem ingyen volt, és senki se fantyalgott. biztos jól esett volna
Már kész is a váltókar.
Azóta sem tudom mi lett vele.
egy kawasaki zx6r-ről lenne szó 1997ből
Milyen motorról van szó, attol függ,milyen szerelő kell neki:
Sziasztok!Valaki tud mondani itt szegeden esetleg a közeli környéken egy értelmes szerelőt? ahova vittem volna a motort kiderült később hogy mégsem jó ötlet :)
10től van kint gyülekező. én úgy gondoltam 11 fele érek majd ki.
Kis kamerát eltudnád hozni?
ja, meg ha lehet msnre gyere fel.
Három nap elteltével, ismét van netem.
Nagyon helyes , előre is köszi.
Hány órára gondoltátok a kimenetelt?
Marci, Sanyi. Vasárnapra kértem nektek 1-1 babgulyást ha quadozás közben megéheznétek.
Mi meg voltunk Gombóccal Tóninál Berettyóújfalun quadozni .
gond nélkül indul a piroska.
estefele ért vele bátyám haza, és mondta hogy már a kapuban nem indult be. hát jó mondom. tekertettük, de semmi jel. este már hozzá se akartunk nyúlni a sötétben, meg én is fáradt voltam.
ma 6kor kimentem hogy mondom felnégyelem. úgy volt hogy szétszedem a karbit kitisztítani, de már ahhoz is lekellett volna fél quadot bontani
jut eszembe megnézem már a gyertyát elötte hogy van-e szikra. - nincs.
akkor felnéztem a kormányra, és látom hogy a vészleállító bevan nyomva.
Sajnálom hogy nem tudtál eljönni!
Hála istenek jó volt az idő!
De csak négyen voltak!
Majd legkőzelebb bepotoljuk remélem már akkor én is tudok motorozni!
Megvan.OK.
vásártérrel szemben van egy kis kövesút (benzinkút felöli oldal). na az pont oda visz.
Vasárnap biztos ott leszek
Könnyen megtalálható a pálya?Csak a fürdőt, a Mórakertet, és a vásár helyét ismerem.
egyik pillanatról a másikra nem indult. tekert, de semmit se igért. még jó hogy a kapuban történt ez, és nem kellett hazahozni messziről...
semmi gond. bepótoljuk. inkább pihenj minthogy aztán valami baj legyen.
meggyógyítjuk a piroskát aztán jövő vasárnap mórán csapatunk egyet.
Mi lett a kis pirossal?
Láttam hívtatok, nem volt nálam a tel.Tegnap este kint voltunk Székkutason motoros évzáron és ott maradt.
Plusz a héten kiugrottam Lengyelbe, kimaradt a szerda és a csütörtök éjszakám, péntek reggel értem vissza.Szerda reggel 6h és péntek reggel 6h között sikerült másfél órát aludni, és meglett a böjtje.Így nem igazán tudtam volna kimenni.
Hello Csiszi!
Sajnos nem tudtam ma elmenni hozzátok, másfelé volt dolgom, de majd talán legközelebb .
elpusztult a trx. biztonytalan a jövő hétvége.
Marci, még jó hogy nem mentünk a homokbányába. kötelet se vittünk magunkal...
disz iz
vőtt mán de ilyen csinos fajtát :D
Haló Albi Mester! vettél már terepen járó autót? Itt egy elgondolkodtató példány. December 31.-ig féláron van a regadó. Ez balkormányos, szlovák. Alkatrész van hozzá szegeden.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/sportage/kia_sportage_2.
0_16v_4x4_valos_43000_km_-5205659