Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Endurocross edzés holnap déltől Nálam!
4 ember már jelezte hogy jön!
Suzuki dr 650rs eladó. hirdetve még mindig nincs sehol.
elöl hátul tárcsafék, új láncszett. szép, megkimélt állapotú.
egetverő hibái: plexi letört, és a bal oldali index is eltört.
teljesen kihasználatlan. ha nem viszi el senki akkor állóhelyben pusztul el.
este jön valaki gin tonikba?
November 6-án vasárnap roncsderbis autókázós és quadozós hétvége a mórahalmi derbi pályán.
gyülekezés 10től, lesz kaja is. ezen kivül semmi konkrétumot nemtudok
csá
hánytol hányig nyomultok?
Sanyi ha gépnél vagy msn-re gyere.
akár. mosmá magamnál vagyok
arról is lehet szó. túra, vagy csak a pálya körbe-körbe szédülésig?
én már kerülnék valamerre (de csak a közelben, mert tesztelés alatt áll a quad)
Sziasztok!

Tudtok valakit itt Szeged környékén aki foglalkozik injektor térkép beállítással? S.O.S-ben kellene! :) (NE TRÓGER legyen)
Hétvégén is beindíthatnánk a vasakat.
November 6-án a Mórahalmi roncsderbi pályán örömautózási, quadozási lehetőség van. Pályahasználati díjként 1-2000ft-ot kérnek. Remélem leszünk elegen quaddal. Addig is készítsétek a gépeket. Én a hétvégén teszem fel a szélesítést a quadra, mórán lesz tesztelve. Üdv Lasi
Ruzsai vásárban volt valaki?
Gabesz kocsija.
És volt roncskocsija is eladó ami Zámbó keze alatt bogárrá alakult. úgy hallottam 1,5 millió ft
Gabesz árulja a kocsiját. http://www.hasznaltauto.hu/auto/cadillac/deville/cadillac_deville_calai
s-4971274

Sanyi, meg aki derbire kiszokott járni tudja kié a kocsi. Szürke lemezzel borított audi a8as derbis kocsival megy. Tavaly elött övé volt a ford tmodell formájú kocsi.
FERI szombattal mi lesz?
ezé kell a tele ojjektív a kislány és épp motorosokat fotóóóóz 1kilométerről :D http://d3uwin5q170wpc.cloudfro...

mostanában sokat bambulok, nem figyelek dolgokra. láthattam volna hogy mekkorát fékezel. ja meg épp elötte mondta Szabolcs hogy a belső ívről fotózzak.
kutya baja.
Remélem otthon nem dicsekedtél az akcióról.
"anyu kimegyek a pályára quadozni.Fotózni, vagy quadozni?Mert ha fotózni mész, és kint lesz az a szegedi srác nem mehetsz"
Hát igen, ilyen egy jó fotós.
Mindent a képért.
gondolkozok mi hogy történt.
ha tudom hogy nemjön be a kanyar, akkor valószinű elöbb ugrok. de nem, még fényképezni akartam, sőt sényképeztem is. kb 5 méterre voltál már csak amikor villant a vaku, és tudatosult hogy gond van, mozdulnom kell valamerre.
egyébként elég jól megfogtad a dombon.
Az az érdekes hogy végig úgy láttam uralod a gépet. Úgy gondoltam a külső íven terveztél jönni.
Hát ezt valahogy nagyon benéztem. Épp a fényképezőt még elvillantottam és az a durva. Még sikerült is a kép.
Lábad hogy van?
ne is mond!
Nem véletlen nem emlékszem az esésre, adrenalin dolgozott abban a pillanatban.Az utána lévőkről meg nem is beszélve.
Mit mondtam volna szüleidnek?Ja...besokaltam egy kanyarban, ezért keresztül mentem a fiukon.
Hát tényleg csak ezredmásodperceken múlott.
huh Sanyi, még mindig ki akar ugrani a szivem...
nemis kell hogy nagy tömeg legyen, lényegesebb hogy legyenek jó csajok. volt is 1
ja ott tolja . de mondta,hogy tegnap nem volt valami nagy tömeg.
Látom faterod 1001-ben biztoskodik. Le is paktáltam vele
hajnali fél 5kor jöttem el az osztálytalálkozónkról, de már mehetnékem van valamerre megint