Az annyába a lézerkardot az ilyen embernek !
Sada, mi a bugi van veled, nem tudlak elérni, meg kéne beszélni, hogy akarunk-e naptárat, meg ilyesmi. Az utolsó versenyre mindenképp menni akarok, de csak nézőnek, mehetünk együtt. Még mindig szar a netem, azé vagyok ritkán itt is, majd próbállak elérni msn-en, de van, hogy az se gyün be, hogy a ménkű vágna bele. üdv
Nekem baltát dobott utánam az állampolgár, úgy, hogy a balta mellettem szállt el megelőzve.Megálltam felvettem és goooo.Na ezek után ment gége műtétre a faszi az ordítása miatt.
a paraszntnak kéne a nyakára tekerni az acélsodronyt aztán rántani rá egyet nyélgázon,hogy lefejezze... de komolyan az ilyen tuskó bele se gondol,hogy simán megölhet vele egy embert aki épp "sportol" még ha az a parasztnak nem is tetszik...
Nálunk dolgozik egy mentőtiszt csávó csomagolják be a házat és ő mesélte,hogy volt egy riasztásuk ásott környékéről ahol egy enduros vmi kerítésnek ütközött.. sajnos tőle értesültem először de nagyon sajnálom szegényt.Mennyi gyökér ember van a világon felháborító az ilyet nagyon széjjel kéne verni vagy legalább a hüvösre bezárni...
Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérést szeretnék intézni hozzátok! Október harmadikán leszünk a barátnőmmel 1 évesek, és meglepetésként szeretném h ha kipróbálhatna egy oldalkocsis motort mert már régóta hallgatom ezt tőle h nagy vágya. Sajnos az ismerőseim között nincs senki se akinek lenne, így nagyon örülnék h ha vki tudna nekem ebben segíteni. Természetesen a motort nem én vezetném! andrew.edems@gmail.com címen, vagy a 06203569489 telefonszámon elérhető vagyok! Előre is köszönöm! :)
Hali ! Annyit tudok, hogy 3 napig altatták, de már ébren van. Az új klinikán van az intenziven, de már jobban van. Látogatni nem lehet egyenlőre csak a családtagoknak. Reméljük teljesen felépül, úgy tudom, meg van rá az esély, de hónapokig nem fog tudni dolgozni se, motorozni, meg ki tudja mikor. Ha lehet látogatni, majd bemegyek hozzá, és irom, hogy javul. üdv
Sziasztok!
Csiszi hogy van hallottatok róla valamit?Endurozott és belement egy paraszt által kifeszített drótba és nagyon súlyos balesetet szenvedett..Jóbúlást neki esetleg ha vki tud bennfentes infót írja meg.
Ja a képek nem adják vissza , de egyébként élőbe más meg hát a lényeget nem is tudtam lefotózni mert kocsival voltunk és a Bács Trophy nyomai még jócskán látszanak . De egyébként a hétvége részemről kilőve mert beteg vagyok alig birok beszélni úgy fáj a torkom stb ... .
Valakinek van kedve Kiskőrösre jönni Szombaton ? Van tankolási lehetőség .
Azóta is megvan.
Sada, mi a bugi van veled, nem tudlak elérni, meg kéne beszélni, hogy akarunk-e naptárat, meg ilyesmi. Az utolsó versenyre mindenképp menni akarok, de csak nézőnek, mehetünk együtt. Még mindig szar a netem, azé vagyok ritkán itt is, majd próbállak elérni msn-en, de van, hogy az se gyün be, hogy a ménkű vágna bele. üdv
és kívánom énis jobbulását.
Nekem baltát dobott utánam az állampolgár, úgy, hogy a balta mellettem szállt el megelőzve.Megálltam felvettem és goooo.Na ezek után ment gége műtétre a faszi az ordítása miatt.
Egy nagyon fontos kérést szeretnék intézni hozzátok! Október harmadikán leszünk a barátnőmmel 1 évesek, és meglepetésként szeretném h ha kipróbálhatna egy oldalkocsis motort mert már régóta hallgatom ezt tőle h nagy vágya. Sajnos az ismerőseim között nincs senki se akinek lenne, így nagyon örülnék h ha vki tudna nekem ebben segíteni. Természetesen a motort nem én vezetném! andrew.edems@gmail.com címen, vagy a 06203569489 telefonszámon elérhető vagyok! Előre is köszönöm! :)
Csiszi hogy van hallottatok róla valamit?Endurozott és belement egy paraszt által kifeszített drótba és nagyon súlyos balesetet szenvedett..Jóbúlást neki esetleg ha vki tud bennfentes infót írja meg.
Ősszel összehozhatnánk egy igazi homokbányázást!