A DM tudósitó rovatában, részletesen leirtam, mert végig ott voltam, de nem jelent meg, gondolom rendörségi alátámasztásra várnak. 3 fő volt bilincsben, de csak 2-őt vittek el, a harmadik rugdosta a ütötte a konténereket, de végül nem vitték be. A 30Y zenekar 1-ik tagja kezdte, hogy megütötte a bizt őrt, olyan részegre itta magát 1 óra alatt. Még akkor se lett volna belőle semmi, ha nyugton marad és mondott volna egy elnézést, mikor többen oda értünk. Ő viszont orditozott, mindenkit szidott, fenyegetett, meg hadonászott. A vége fele még a szinpad mester is bekapcsolódott, de ő később mindannyiunktól elnézést kért. A saját menedzserüknek is nekimentek, mikor csititotta őket, de mivel nem tett feljelentést, igy nem vitték el a 3. tagot. Röviden ennyi.
Hát...én is csak rásasolni akarok, nem még több erőt.Ahogy mondod bőőőőőőőőőven elég ez.
Jaaa, akkor csak Máténak mondtam?A gép csak egy képet, és egy kanyar vételt tudott felvenni.
Utána az akku OFF.
én még ott délután el poénkodtam rajta, azt hittem csak a portól van a tüsszentés...bocsi. igyál a páleszt
a hirdetésben első ránézésre azt hittem a te quadod van. tipusra meg évjáratra is ugyan az, nem? te miért nem hirdeted?
kivitted volna sándorfalvára vasárnap a vadásznapra, ott lehet egyik vadásznak megtetszett volna, de már későn okoskodok
Nem gyengén toltátok az biztos,ilyen porfelhöt én még nem láttam.Kész armaggedon még a napot is eltakarta Sajnos nem tudtam menni.Esőre még várni kell azt hiszem egy darabig nézve az elörejelzést.
Vasárnapról mesélek röviden azoknak akik nem voltak kint a pályán.
Sanyi, Máté, Gyula, Lasi, Reni, Rudo volt kint. Akik igérték még hogy jönnek, nemtom merre csatangoltak, na mind1
Sanyi kölcsönadta a bansheeeet, hát valami brutális gépezet. Pályán kitudtam próbálni rendesen, hát kellett idő hogy átszokjak, ugyanis vagy 3-4szer akkora teljesítményű mint a trx, és elég volt egyenesben tartani mostmár tudom miért nem akara eladni
Sanyi egyedül nagyobb port csinált a pályán, mint múltkor mi hárman Petivel meg Marcival. 10-15 méteres látótávolság volt kb.
Eddig azért imátkoztunk, hogy a pálya végre felszáradjon, és használhassuk a pályát. Most ott tartunk hogy esőt várunk, ugyanis 2-3 kör után akkora por száll fel a pályáról, hogy az embörtelen Nem hiába volt nálam a kanna mosdóvíz
azt jelenti a majmok bele szartak az éjjeli szekrényembe