sógor azé árulja me egyáltalán nincs használva és nem akarja hogy álló helyben ott menjen tönkre. szép, erős nehéz motor ugyebár.
nincsen lestrapálva, jók a gumik. képet meg majd készítek róla.
azé nem hirdeti sógor, mert lassu náluk a net, és nem akar vele szenvedni. engem kért meg hogy keressek vevőt, adjak fel hirdetést.
Sógornak van egy full ugyanilyen dr650rs--e eladóba, csak éppen olcsobban. ha netán tudnárok rá vevőt
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_650_rs-478934
2
asszem pénteken voltam nála. azt hogy mi meg mennyire fáj neki azt ő tudná megírni, de azt láttam hogy ház körül tud mozogni és már nincs olyan rosszul. fél órát beszélgettünk aztán mentem utamra.
motortól még vagy 6 hétig vagy meddig elvan tiltva, azért kell idő hogy helyreálljon a rend. én is így vagyok ezzel, ezért se ülök vasárnap quadra.
Haza értem.
Mindig az a túra, ellustul csak a kis ELTÉZÉ.
Na akkor hánykor találkozunk?(Hamar sötétedik!)
Máté! Kiviszem hozzátok a Polát.Legalább társaságban pihennek a quadok.
Nem lenne rossz . Bár én inkább egy jó túrát mennék . Meg kéne nézni a Dunát . De feltéve ha nem jön össze a csapat akkor derbi pályáról is lehet szó .
Sztok ! szombat a déerzé kupa majsán, vasárnap meg a Robi szervezkedik az enduró versennyel: na most, oszt hova kéne menni , mert a 2 már sok egymás után:
Sada: menni szeretnék, majd hívlak, mert most a szerelőnél van az autó, jövőhét elején megbeszéljük, ki gyünne még ?
Van, hogy nincs térerő, azé nem tuttá hívni, hogy a ménkű vágna bele!
Én azt tudom csak hogy szombaton osztálytalálkozóm van.
Valahogy oda kell érni mindkét helyre.
Mellesleg Ernő, nagyon elvagy veszve, írtam is már neked, arra se reagáltál. Valamikor összefuthatnánk már Üdv
nincsen lestrapálva, jók a gumik. képet meg majd készítek róla.
azé nem hirdeti sógor, mert lassu náluk a net, és nem akar vele szenvedni. engem kért meg hogy keressek vevőt, adjak fel hirdetést.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_650_rs-478934
2
motortól még vagy 6 hétig vagy meddig elvan tiltva, azért kell idő hogy helyreálljon a rend. én is így vagyok ezzel, ezért se ülök vasárnap quadra.
1 pár kellene. 20é ajánlottak 1 pár 4.5cm-eset csavarokkal, de sokallottam érte. ennél olcsobban tud valaki?
Mátééknál lehet rátalálna egy vevő is. Kikellene állítani a ház elé!
Én úgy tervezem hogy szombati programok kilőve, vasárnap meg kocsival kigurulok 2-3 fele ahogy szoktuk. Térdem miatt nem ülök még gépre.
Mindig az a túra, ellustul csak a kis ELTÉZÉ.
Na akkor hánykor találkozunk?(Hamar sötétedik!)
Máté! Kiviszem hozzátok a Polát.Legalább társaságban pihennek a quadok.
mondtam hogy csináld
de tudodmit? én se viszem ki a quadot. pihenek. lehet kimék lazításképp horgászni
Sada: menni szeretnék, majd hívlak, mert most a szerelőnél van az autó, jövőhét elején megbeszéljük, ki gyünne még ?
Van, hogy nincs térerő, azé nem tuttá hívni, hogy a ménkű vágna bele!
Valahogy oda kell érni mindkét helyre.
Mellesleg Ernő, nagyon elvagy veszve, írtam is már neked, arra se reagáltál. Valamikor összefuthatnánk már Üdv
Vasárnap enduroverseny. Meg tudja ezt erősiteni valaki?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...