Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azéé van! gyere át, halgasd meg hogy szól.
Nem kell. elég ami a kocsiban van,ez kirázná a lelket belölem
még mindig eladó.
Csaba, nem neked kellett?
http://racing-bazar.hu/egyeb/z...
Vagy mindenki csapat ebben a jó enduros idöben legalább már nincs por.
mindenki készíti a tűzrevalót, azé pang a fórum
ismerte itt valaki?
volt azon az úton már elöző években is halálos baleset
Hát igen én is szembesültem a hírrel ma reggel a suliban .
ako úgynézki érted
jóhogy nem szólal meg mert agyonbaszta a fa
illetve régebben voltak hengeres gerendák is.de ez nem olyan volt.
olyat ütött a lábamra. végülis kibírtam röhögés nélkül
gerendából má nemlesz guriga, csak kocka
CSúúnya gerenda, vágd fel gurigára !
Azt mondják gyenge vagyok. Ráesett a lábamra egy 5méteres gerenda és erre elkezdtem jajjgatni.
Másik emberre rádől egy egész fal, az meg megse szólal...
hajtókaros a mocim..6 évet bírt a drz.nagyon ráfért már a felújítás mert nagyon csúnya hangja volt.
Hát úgy állok vele, hogy szombat reggel megyünk B.almádiba szőlőszüretre egy cimbihez.Így nem vagyok itthon a hétvégén.
Jóó ötlet Sada:))))
köszi az infót,nekem 1 ig meló de utána ha van még értelme ki fogok nézni majsára mert sok ismerősöm indul ha tudtok gyertek ti is :)
én nekem meg a tököm tele van 4hét alatt a második defekt hátul valami kis fos szögtől.... rakok egy buzi nagy mágnest a motor elejére .
Vasárnap kecskeméten roncsderbi zárófutam. Ahol minden eldől!
Sanyi, hogy álltok vele?
http://youtu.be/pp8rLwqtEBA
Hali, no annyit megtudtam, hogy lesz amatör, és profi futam is, a kezdés az biztos a szabad edzéssel kezdődik, ami 10 óra körül szokott indulni, tehát 9-re már ott kell lenni a nevezés miatt. A nevezési dijat nemtom, de 6-7 ezer max . lehet, ezért 4x20 perc, plusz 1 kör a motocross szab. szerint, amit lehet motorozni / edzés, időmérő, 1 futam, 2. futam /. Szegedről biztos mennek többen is, KZS is mögy, én még gondolkodom.üdv.
Hát , ebből tényleg nem lehet kivenni, hogy tul.képpen mi lesz, lehet-e nevezni, vagy mi a bugi van. Lehet, hogy összekapnám magam, meg a motort is , oszt nyomnánk 1-et. Majd rákérdezek minnyá.
17:00 tól a welcome band koncertet meg éppen hogy le***rom
miilyen plakát ez nincs rajta semilyen időpont,hogy mi mikor kezdődik..Layko Peti elvileg akar indulni de azt se tudjuk konkrétan,hogy mikor van a futam vagy futamok szval grt a szerevezőknek..