ahhoz nemsok energia kell hogy egy felhasználónevet meg jelszót beírj...de te tudod.
szombaton vadásztalálkozóra mék sándorfalvára. gondolom lesznek nagy trófeák, kitömött állatok. ha érdekel, kinézhettek
van több szállás is én úgy tervezem,hogy péntek szombat vasárnap a péntek meló miatt lehet nem ez legalább közel van a 120km oda megváltás a szokásos magyar EC 250+km csak oda távjaihoz képest.
Quadosok Bács Trophy Szept . 2-3 lenne valakinek kedve ?
Kedves terepjárós barátaink!
Sok szeretettel meghívunk benneteket a 2011. évi Bács Trophy V. futamára Kiskunhalasra.
A tavaly megismert helyszínen, a már megszokott baráti hangulatban várunk benneteket.
Táborhelyünk a Jung tanyán lesz. ( É 46°28.536' K19°29.807' ) Soltvadkert felől érkezve a Sóstó után egyből balra kell fordulni és kb. 3 km. múlva jobbról lesz a tábor. A trophy szokásos módon zajlik, éjszakai és nappali futam KP-kal, specekkel.
Reméljük, mindenki kipiheni magát és felkészíti az autóját a hosszú nyári pihenő alatt és kiéhezve várja, hogy ismét kipróbálhassa magát és a technikát!
Program:
Péntek
- 12.00-20.00 nevezés, gépátvétel, kemping elfoglalása.
- 20.00 eligazítás, rajtsorrend húzás
- 21.00 éjszakai rajt
Szombat
- 9.00 nappali rajt
- 17.00 Bács Trophy Bajnokság V. futamának eredményhirdetése.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
meg akarsz főőni?
UI : Albert tudtuk hova megyünk Gombóccal erre ... meg ... arra
szombaton vadásztalálkozóra mék sándorfalvára. gondolom lesznek nagy trófeák, kitömött állatok. ha érdekel, kinézhettek
én nagyon élveztem a szombaton.
Alkohol.?Nem baj iszok helyetted, meg az egészségedre is
Ja valamikor meglehetne ismételni jó a terep változatos csak vinni kell pót benzint vagy valahol tankolnunk kell .
úszok a medencébe amikor van rá lehetőség. meg eljárok esténként biciklizni a faluba
no alkohol. no kávé
Quadosok Bács Trophy Szept . 2-3 lenne valakinek kedve ?
Kedves terepjárós barátaink!
Sok szeretettel meghívunk benneteket a 2011. évi Bács Trophy V. futamára Kiskunhalasra.
A tavaly megismert helyszínen, a már megszokott baráti hangulatban várunk benneteket.
Táborhelyünk a Jung tanyán lesz. ( É 46°28.536' K19°29.807' ) Soltvadkert felől érkezve a Sóstó után egyből balra kell fordulni és kb. 3 km. múlva jobbról lesz a tábor. A trophy szokásos módon zajlik, éjszakai és nappali futam KP-kal, specekkel.
Reméljük, mindenki kipiheni magát és felkészíti az autóját a hosszú nyári pihenő alatt és kiéhezve várja, hogy ismét kipróbálhassa magát és a technikát!
Program:
Péntek
- 12.00-20.00 nevezés, gépátvétel, kemping elfoglalása.
- 20.00 eligazítás, rajtsorrend húzás
- 21.00 éjszakai rajt
Szombat
- 9.00 nappali rajt
- 17.00 Bács Trophy Bajnokság V. futamának eredményhirdetése.
További szálláslehetőségek:
Sóstó Motel: 77/521-402
Motel Penny: 77/425-103
Betti Motel: 77/422-322
További infó:
www.bacstrophy.hu
info@maxiauto.hu
Vig Gábor: 20/9982488
Gömöri István: 70/4514882