Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg most hogy mondod,az már kellemes motorozos idő.meg a por se száll annyira vagy csak elkényelmesedtem
Csaba, nem lesz már csak 34-35C
Ha nem lesz ilyen dög meleg akkor benne vagyok
Srác németben dolgozik úgy tudom,szinte új ,láttam a gépet. lehet kell a lové a ház befejezésre.
vasárnap délután csapassuk.hu
Nem azt mondtam , hogy 1 kor mennyünk én csak azt mondtam , hogy 1 - től ráérek .
menjen 1 órakor a rosseb
meg akarsz főőni?
Mit szólnátok a Vasárnap délutánhoz ? Akkor én is tudnék veletek csapatni egyből a tanévnyitó szentmise után . Na én Vasárnap 13 - órától ráérek .

UI : Albert tudtuk hova megyünk Gombóccal erre ... meg ... arra
ahhoz nemsok energia kell hogy egy felhasználónevet meg jelszót beírj...de te tudod.
szombaton vadásztalálkozóra mék sándorfalvára. gondolom lesznek nagy trófeák, kitömött állatok. ha érdekel, kinézhettek
mert máááááááá arra is fáradt vok
akár. de miért nem jösz át msn-re?
hétvége?
én is mennék veletek, így hogy már nem a vakvilágba mentek, hanem valamennyire tudjátok az utat...
lehet szó róla. viszünk ki kapát, csákányt. behúzok 1-2 gödröt, és már mehet is a csapatás.
én nagyon élveztem a szombaton.
... és a derbi pályás mókát nem akarjátok mostanában megismételni?
nagyon helyes.Én is nyomom a biciklit.Mindjárt itt a balatoni körút.
Alkohol.?Nem baj iszok helyetted, meg az egészségedre is
Hello !

Ja valamikor meglehetne ismételni jó a terep változatos csak vinni kell pót benzint vagy valahol tankolnunk kell .
heló szeged hól lehet venni motor láncot előre is kösz
köszi, most már úgy néz ki, kezd alakulni...
úszok a medencébe amikor van rá lehetőség. meg eljárok esténként biciklizni a faluba
no alkohol. no kávé
van több szállás is én úgy tervezem,hogy péntek szombat vasárnap a péntek meló miatt lehet nem ez legalább közel van a 120km oda megváltás a szokásos magyar EC 250+km csak oda távjaihoz képest.
max. nézönek szállás van.vagy sátorozás?
egésség hogy áll?jobban vagy már?
Ha valamikor megismétlitek ezt a turát akkor én is mennék veletek azon nem gondolkoztál hogy egész el lehetne menni a dunáig?
Hali !

Quadosok Bács Trophy Szept . 2-3 lenne valakinek kedve ?

Kedves terepjárós barátaink!

Sok szeretettel meghívunk benneteket a 2011. évi Bács Trophy V. futamára Kiskunhalasra.
A tavaly megismert helyszínen, a már megszokott baráti hangulatban várunk benneteket.
Táborhelyünk a Jung tanyán lesz. ( É 46°28.536' K19°29.807' ) Soltvadkert felől érkezve a Sóstó után egyből balra kell fordulni és kb. 3 km. múlva jobbról lesz a tábor. A trophy szokásos módon zajlik, éjszakai és nappali futam KP-kal, specekkel.
Reméljük, mindenki kipiheni magát és felkészíti az autóját a hosszú nyári pihenő alatt és kiéhezve várja, hogy ismét kipróbálhassa magát és a technikát!

Program:
Péntek
- 12.00-20.00 nevezés, gépátvétel, kemping elfoglalása.
- 20.00 eligazítás, rajtsorrend húzás
- 21.00 éjszakai rajt
Szombat
- 9.00 nappali rajt
- 17.00 Bács Trophy Bajnokság V. futamának eredményhirdetése.

További szálláslehetőségek:
Sóstó Motel: 77/521-402
Motel Penny: 77/425-103
Betti Motel: 77/422-322

További infó:
www.bacstrophy.hu
info@maxiauto.hu
Vig Gábor: 20/9982488
Gömöri István: 70/4514882