jelen állás szerint már nem motorozok az idén .lesett a hó hideget is mond.de majd jövöre bepotoljuk.de ha volna quadom akkor nem számitana hó,avval nem lehet elesni
nem-nem. Csütörtökön nem fér bele az oda-vissza út. Ezért már szerdán délbe elindulok hogy leérjek még világosba... Így szerdán rövidített munkanapot tartok... az öcséméknél meg lehet aludni. Aztán onnan mennénk csütörtökön reggel a konkért túrára... majd azt legurulva késő délután indulnánk vissza - és ez a vissza út lenne aszfalt.
szóval:30.-án csütörtökön te szegedről indulsz vagy Dabasról mert én konkrétan csak úgy tudnék csatlakozni,hogy teljes mértékben rád lennék utalva és szegedről indulnánk és együtt jönnénk haza és mindez 1 nap alatt!Bocs de nem teljesen tiszta még így hirtelen de nagyon szívesen gurulnék már valamerre.
persze, hogy meglesz...
Részletek: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3910&session_id=3i7SrUano
OA1938
Én csütörtökön legkésőbb 12-kor indulok le terepen - végig fogom nyomni, nem túl gyors tempóba, de pihenő nélkül... végig terepen. Tankolni egyszer fogok félúton - tartalék benzint viszek.
Hazafelé még nem tudom, hogy lesz - de elképzelhető, hogy aszfalt.
Taki!
Még pár hónappal ezelőtt Kecskésen a pályán találkoztunk és mondtad,hogy lesz Szeged-Dabas túra ami a 2 ünnep közt kerül megrendezésre erről szeretnék érdeklődni,hogy meglesz-e tartva, csatlakozni van e lehetőség?Válaszodat előre is Köszönöm.
Pannonia füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros, fázik keze-lába, Szentestére készül, a Jézuskát várja. ...Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon, .........Komplett kipufogó! Hú, az egy egész vagyon. Csodálja a család hisz nem olajos a keze, De tudják, hogy most is a gépen jár az esze. Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat...:)
nem ismerem a technikáját az tudom,hogy fotópapírra meg ha jó helyen vagy akkor nem sima nyomtatóval hanem régebben hőszublimációs volt meg ilyenek most nem tudom mi a menő , nagyon gyorsan fejlődnek ezek a dolgok pár éve amit pl vett egy nyomda 40milliós gépet ma már elalvultnak számít .
de majd jövőhéten megyek nyomtatok akkor megkérdezem neked mi a neve meg,hogy megy :D
de mi a fotóminőségig megyünk el ergo 20*30 amikor még nagyon penge . 60*90 az meg már a nagyon a határainak a feszegetése,de 50centiről nézve mondjuk még bőven élvezhető. .
ezeknél nagyobbat amúgy szegeden nem is vállalnak ,mert nincs hozzávaló fotó papír , sima papírra meg azért más.
http://racing-bazar.hu/egyeb/e...
Részletek: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3910&session_id=3i7SrUano
OA1938
Én csütörtökön legkésőbb 12-kor indulok le terepen - végig fogom nyomni, nem túl gyors tempóba, de pihenő nélkül... végig terepen. Tankolni egyszer fogok félúton - tartalék benzint viszek.
Hazafelé még nem tudom, hogy lesz - de elképzelhető, hogy aszfalt.
Még pár hónappal ezelőtt Kecskésen a pályán találkoztunk és mondtad,hogy lesz Szeged-Dabas túra ami a 2 ünnep közt kerül megrendezésre erről szeretnék érdeklődni,hogy meglesz-e tartva, csatlakozni van e lehetőség?Válaszodat előre is Köszönöm.
nekünk meg úgynézki megvolt az év utolsó motorozása
Volna valakinek kedve hozzá?
lehet kell 2db: Marcinak meg Máténak.
de majd jövőhéten megyek nyomtatok akkor megkérdezem neked mi a neve meg,hogy megy :D
de mi a fotóminőségig megyünk el ergo 20*30 amikor még nagyon penge . 60*90 az meg már a nagyon a határainak a feszegetése,de 50centiről nézve mondjuk még bőven élvezhető. .
ezeknél nagyobbat amúgy szegeden nem is vállalnak ,mert nincs hozzávaló fotó papír , sima papírra meg azért más.