Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a traktor szerintem Benedek báé volt.
időkép havazárt ír az egész országra, meg hófúvást.
hát remélem nem fújják le :( dunaföldvárat is lefújták pedig akkor jobb volt az idő.

Ferinek szerintem megvan még az a csoda traktorszerűsége ami tavaly is dolgozott , amúgy hó az szerintem 2-3 körig marad meg .

Ha valami változás van mindenképp hívjatok fel !
mionden tiszteletem annak aki holnap motora ül és indul a versenyen jövö hétvégére meg már +6-7 fokot ir
lesz nagy hó, én nemfogom tudni elhúzni a havat . vagy hóban mentek, vagy traktorost kell hívni
nehezen lesz sár -5 fokba.
vazz szakad a hó legalább sár nem lesz :D
alakul a buli láttom ! tololapozni? jo a nagyhoba hahaaha
ma beindítottam a quadállatot, és kerültem egyet, bohóckodtam. elkezdett hülni a levegő. mire hazaértem, majdnem fáztam. -10fok van. ez jó is meg rosz is...
Ha tudsz hívjál már fel ! még bnocihoz se volt időm átugrani naptárakért :(
csak nincs lóvé a telefonomon . de kéne a tanyátok rendes helye google mapsen mert amilyen balfasz vagyok megint eltévedek :D mindig a fürdő fele akarok menni aztán vagy eszembe jut,hogy egyenest vagy nem.
szerintem igen, bár Tüsivel nem beszéltem, majd rákérdezök:)
mind a 2 tag disznót vág?
azt 2 óra alatt összedobják elvégre hentes
ezek a kedves emberek disznót vágnak, a Pityuval már beszéltem, hogy a zsír fojjon a lábuk szárán:)
Milenne, ha a Szűcs Pistát, vagy a Hajdú Imit kihívnánk derbis kocsival rugassa le a havat a pályáról?
legfeljebb benevezek az endorosok közé

Gyálaréten jártam szerdán. ott már volt 10-12cm...
igazi endurós idő !
10 CM havat mondot szombatra lesz mit tolólapoznod
igyekszünk!
9 és 10 óra között kéne fotózkodni, nevezés 10.30-ig, rajt 11-kor
na mikor kezdődik az egész hacacáré? mert 1órával előtte vagy 2vel megkéne ejteni a jaj de szépek vagyunk szép ruhába szép motorral fotósorozatot is
8-9 közt, már jönnek motorosok gyakorolni, melegíni, bandázni, ugyhogy, jöhetsz időben, ha tudsz 8-9 közt:)
ha úgy jön össze hogy tudok quaddal menni, akkor hányra menjek (símítani)
11 órakor