Domaszéken lesz a lagzi. Ott van vmi bazinagy étterem, csiszár vagy mi. Amúgy a matyéren lett volna, de ott sokat akartak akasztani rajtunk, milliomosok meg nem vagyunk... ...sajnos bazze
Távolság nem téma, motoros vagyok...
Ez úgy volt, hogy 5 éve mikor egyetemista voltam és nyári szünet volt, akkor busszal jártam az országot. Véletlenül megismertem a neten a bnőjét, aki igencsak jó bőr volt... ...na de ez mellékes.
Aztán rá másfél év múlva, mikor pesten dolgoztem építésvezetőként felhívott a csajszi, hogy a bnője szingli és cm-ben és korban is hozzám illik.
Egyszerűen felhívtam és beleszerettem a hangjába, aztán gépre pattantam 5munkanapon belül és elmentem ismét szegedre. Na akkor halálosan beléeszerettem.
Utána meg jó móka volt eljárkálni szegedre, mert nem 10km-rt kellett menni a csajhoz. Aztán meg rajtam maradt...
Én se így terveztem, de az élet.
ha kint lesz a lakzi városon kivül (pl Mórahalom, Pótkerék csárda, ami ingenjó hely és tudom ajánlani), akkor szivesen bevállalom.
de ez a futózás szegedre be, leparkolni, lepakolni a quadot stb. macerás.
Az beszól rendesen a mocizásnak. Nekem is csak azért, mert ingázom győr és szeged között.
A benzinárakról ne is beszéljünk...
Ok, ugyis megfórumozom a felvonulást majd akkor.
Forgalmi hiánya nem akadály, ha sokan leszünk... hehehe
erről jut eszembe... Takinál utánfutó kölcsönözhető - az árak nem barátiak, de bármikor lehet érte jönni és nem harapok, hogy az egynap kettő lesz...
Van egy kisebb futóm 2 motornak (szüken 3..) és egy nagyobb 5 motornak... Hétvégén csak előre egyeztetve. Cím az adatlapon - csak ismerősnek, vadidegennek csak ismerős jelenlétében.
kösz az infót. Nálunk mindenki pörög haver, és száguld. A Mindenki az tényleg mindenki, még a "csoró" simsonos is...
Ja!
Elvileg Júli 23-án lesz az esküvőm és ha minden igaz a győriek mennek-jönnek le Szegedre motorral felvonulni. Ti benne lennétek egy kis dübörgéses felvonulásba?
csinálok "így telt 2010" című videót, amibe szinte minden megörökített csapatást belevágok.
nekem is úgy tűnik keveset motoroztam idén, de ahogy a videót vágom megfordul a szemlélet. annyi 2010es fotóalbum van a gépen, hogy esszerint többet mentem idén mint tavaly
Ez úgy volt, hogy 5 éve mikor egyetemista voltam és nyári szünet volt, akkor busszal jártam az országot. Véletlenül megismertem a neten a bnőjét, aki igencsak jó bőr volt... ...na de ez mellékes.
Aztán rá másfél év múlva, mikor pesten dolgoztem építésvezetőként felhívott a csajszi, hogy a bnője szingli és cm-ben és korban is hozzám illik.
Egyszerűen felhívtam és beleszerettem a hangjába, aztán gépre pattantam 5munkanapon belül és elmentem ismét szegedre. Na akkor halálosan beléeszerettem.
Utána meg jó móka volt eljárkálni szegedre, mert nem 10km-rt kellett menni a csajhoz. Aztán meg rajtam maradt...
Én se így terveztem, de az élet.
csak ne maradjon el a hó miatt.
Még mindig nemtudom hogy a hétvégi verseny melyik nap és hánytól kezdődik!
hogy lehet összejönni egy 300km-re levő csajjal
én ezeken mindig leszoktam akadni. mire képes a szerelem
de ez a futózás szegedre be, leparkolni, lepakolni a quadot stb. macerás.
A benzinárakról ne is beszéljünk...
Ok, ugyis megfórumozom a felvonulást majd akkor.
Forgalmi hiánya nem akadály, ha sokan leszünk... hehehe
Van egy kisebb futóm 2 motornak (szüken 3..) és egy nagyobb 5 motornak... Hétvégén csak előre egyeztetve. Cím az adatlapon - csak ismerősnek, vadidegennek csak ismerős jelenlétében.
munka sokszor közbeszól a hétvégének és a motorozásnak
Ja!
Elvileg Júli 23-án lesz az esküvőm és ha minden igaz a győriek mennek-jönnek le Szegedre motorral felvonulni. Ti benne lennétek egy kis dübörgéses felvonulásba?
nekem is úgy tűnik keveset motoroztam idén, de ahogy a videót vágom megfordul a szemlélet. annyi 2010es fotóalbum van a gépen, hogy esszerint többet mentem idén mint tavaly
Téged is rég láttalak már. Fórumon is, meg amúgy élőben is
Hétvégén jösz Ferihez?