Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most járható, mert kemény mint a fagyos kutya lába:)
Az első 20 méteren azt hittem, hogy elsírom magam. Az első sárvédő, és a kerék közé berakodott a sár, és teljesen beállt az alső kerék. Na ott ha valaki bekínált volna érte egy komolyabb összeget, meg is írtuk volna az adásvételit..
A sárvédőt ezt követően feljebb emeltük és tökéletes lett a dolog.
Estére az alkarom és a csuklóm teljesen kész volt.
Másnap meg, mint akit összerugdostak úgy éreztem magam. Olyan izomlázam volt, hogy az nem emberi.
Egyébként nagyon tetszett. Vígan mentem fel olyan helyeken ahol nem is gondoltam volna.
autoval járható felétek az út tanyavilágba kell mennem holnap remélem nem marasztal ott sár
azt tudom 550-ért hirdeték de hogy menyiért vették meg azt nem tudom 400-at adtam volna érte látam nyomtad a triált románba,és jobb mint endurozni?
Csaba!
Rosszul tudod. Azt hiszem, hogy 750-800-ért kelt el... :)
vegyél fele sada1988 vna itt egy kukac cracker.hu az msnem.

én most váltom ki az adószámos magánszemély cuccost aztán meg meglátjuk .... a keke ad számlát ?:D utánna kéne járni
Intézem a kisbuszt, mondani akartam az Albit, hogy videóket csinálva, minden versenyről, és a következő versenyeken árulnátok fsza dvd állványon lenne megvásárolható, biztos meglenne a lé, plusz interneten is. Ha szla képesek akartok lenni, akkor vszont alakitani kell valamit, azt viszont már ki lehetne bőviteni más bevételi forrással, volna ötletem, de majd máshol megbeszéljük. Van msn-nem, ott megtudjuk beszélni, mire gondoltam.
kisbuszod lesz addigra? mert márciusba már van futam. csak valahogy megkő szervezni az odajutást :D nem tom a kis swiftem mit bír a crosspályákig vezető utakon :D
nyomatjuk neki bár a Keke nem igen díjazt ahogy az arcáról lejött bár beszédben kedves volt.
Lehet még Albertet is visszük mert videó is érdekli őket.
az jó, de csak a dizel béemwé:)
eccő láttam egy régebbi uazt, nagyon jól nézett ki, fehér szinü, nikkel galyrács, alufelni, fekete ponyvás levehető, új müszerfel, kormány stb. , na azzal lehetett csajozni, kjó nézett ki:)
múltkor bmw motoros uazt ajánlottak a quadéé
merci motoros uaz-ot vögyé, az biri a strapát, minden uccában találol 1 plató alkatrész hozzája:)
SADA, mi ujság a fotózással, mit egyeztetek pöstön ?
kell ugye erdészautó
1. ez még levolt anno kezelve úgy hogy ne jöjjön ki rajta a rozsda.
2. afrikába ezeket vitték már ki a 80as években, és még mindig használatosak. pedig ott nem 30-40km-ről szól egy pl vadászat vagy akármi. biztos sok kilómétert mennek, de bírják. ebből kiindulva nemfélek hogy elpusztulna alattam.
3. tágas belsőtér, magas felépítés, meg még szép is.
szerintem ez még felé is oda adják csak vigyék.ezek banki vissza vet gépek.volt egy 2008 125-ös KTM 900eft-ról indult végén már csak 550eft volt.
ez egy jó választás a mai benzin árak mellet és mi a terved vele
http://www.hasznaltauto.hu/auto/land_rover/range_rover/land_rover_range
_rover_3.9_automata_benzin-gaz-4430467
jóvan nekem a kis hondácska is. el bújkálok vele
most egy benzintemetőn gondolkozok: http://www.hasznaltauto.hu/auto/land_rover/range_rover/land_rover_range
_rover_3.9_automata_benzin-gaz-4430467
tudnám hogy a picsába árulnak rendszámosat ennyiért. lehet levan már élve.
egy rendszámoztatás nemkis péz. azé van kevés belölük.
ezen meg még hátsó világítás sincs, nemhogy index.
ltz 400 már +2 fok van az meg már höség
azért meleg sincs.
-2 körül van.
akinek van kedve edződni, a mai nap , itt a pályán, meg közeli helyeken, jöhet, most fsza a pálya, fagyos a talaj, meg nincs őrült hideg, én kint leszök:)