Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is csapattunk ! :)

sada vmi csajjal vagy h nem veszed fel hunvan a naptárom?
csapattunk egyet.
többnyire épségben hazaértünk
csá Feri menyibe kerűl?
eeekűdöm neki, legkésőbb kedden, már nézegetek kemény papirt, ami közé tom rakni, ne sérüljön:)
muszály vmelyik nap bemennem, uhogy viszem, előtte hivlak:)
ajkaival lelevelezted aki írta,hogy kellene?
Tibikének kell 2 ha betudod juttatni szegedre valamikor én eljutottatom hozzá meg ugye nekem 1 :)
fsza lett a naptár, élőben sokkal jobb:)
hát gyerekek, ilyen jó endurós időt ami ma van !

ilyet rendelek 19.-ére is, Onyutha Judittól:)
holnap akkor senkire se számíthatunk innen a fórumról?
jó hideg lesz...
Öttömös felöl jött a ruzsai fenyves erdőbe egy quados. Nemtom ki lehetett. Oldalról láttam a zöld munkaquadot, talán Yamaha Grizzly lehetett. Nagy traktormintás gumija volt a nyomok alapján.
Valaki ismeri?
igaz. ott szinte biztos láttam
hello "passz" a motor a kigyosi motoros tal.-ról a Rudi lagziáról is lehet ismerös
kössz:)
mielöbbi jobbulást neki
ja, közben meg hengerfejes lett a tm, remélem addigra kész lesz, tulajdonpék, csak péz kérdés:)
A19.-e meg lesz tartva, csak ha nagyon extrém idő lessz, akkor nem. Gondolok itt zuhogó esőre, szélviharra. Ha kevesen leszünk, akkor is motorozunk egy jót, csináltok fsza extrém fotókat, Albi videjót, meg iszogatunk forraltborot. Addigra csinálok extrém akadályokat, meg átjárót a csatornán, de igy is jó dagonya lessz, főleg a nádasban, de a katlanba nemlehet lemenni, ugyhogy könnyebb lessz, mint legutóbb, viszont érdekesebb, változatosabb.
19ével akkor mi legey ? az tuti meglesz tartva? reklámozzam valahol azért kicsit?
köszi mindenkinek a jókivánságokat, mostmár inni kiéne rá valamit, valamikor:)
valaki kérdezte mi a vélemény a fejkamerámról.
én meg vagyok vele elégedve mind kép mind hangminőséget tekintve. csak jól bekell állítani
de ismerős mtorod van.
motoroztunk már együtt?
én is csatlakozok csak mááán nagy bánatom ez nekem,hogy elmarad a vasárnap :(
én is szeretnék csatlakozni az elöttem szólókhoz és kivánok sok boldog névnapot FERI!(moracross)
Isten éltessön Feri
Isten éltesse a Ferenceket! De kiváltképp egyet!