Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van egy eredeti yamaha tt-r50-es gyerek motorom. Szalonból vettem 2-3 éve 380e-t... Alig volt használva - ez meg is látszik rajta: szinte full új...
Ellenben nem olcsó... de hajlandó vagyok beszámítani robogót, vagy részletfizetést...230e.
http://youtu.be/Rw1OeshvBYM
hali, nemtudtok véletlen gyerekmotort ócsón ?
persze nem gyorsaságit, és nem elektromosat:)
hiba bármelyiknél előfordulhat végülis.
de offroadra télleg a kis suzukikat, meg landcruisereket viszik többnyire.
akarom mondani: ezek már NEM új autók...
Hát ezek már új autók... ugye...
Amúgy nem értek hozzá - de kétszer volt valami első felfuggesztés/kihajtás gond.
mi baj is volt a toyotákkal?
azokat pedig terepre csinálták valójában
tavalyi dakaron a széria autók közül toyota volt az elsőbefutó.
Akkor a szegedkerülőről: http://takacsek.hu/index.php?o...
akármennyi is van belülök, attól még a megkérdezett tulajok a hondát dicsérik. a suzukira meg inkább panaszkodnak.

mellesleg 250es trx 700é, 400as trx meg 900é kapható 0kilóméteres.
kevesebb is van ám belőle , suzuki azért nép motor meg nép quad ,mert occsón adták. hondából szerintem harmad annyi sincs .
trx-re kevesebb a panasz, streetfighterek is használják, mégis szarabbnak mondtad az ltz-nél
ha meg mék, egyértelmű h szerelővel mék
há mert sok a paraszt kokányoló azé :D

azért kell szerelővel menni.
de jó vas az hidd el ha a streetfightereket kiszolgálja meg sokan versenyeznek vele akkor neked is jó lesz.
ltz-ből akkor miért árulnak annyi motorhibásat? vagy frissen felujított 2006osat? ltz-ből árulják a legtöbb selejteset ha szétnézel.
ltz-nek a futóművét szidják, meg a csapágy probléma a legtöbbnél előfordul.
ebből kiindulva...
bombardieren ha ezek kivannak cserélve, és igazolni is tudja, akkor ezek a problémák már nem merülhetnek fel.

"SZABADULNÉK" -hát van aki így fogalmaz. azt akkor mivan?
ott rosszul kezdődik,hogy SZABADULNÉK ...

LTR LTZ-t nézzél van belőle rakat felhívod Bocit vagy SDI-t lehet még tudnak is ajánlani.
Ha meg rendes olajat raksz bele akkor örök élet+1nap, DRZ is elég kevés hullik szét ,amivel foglalkoznak, blokkjuk meg ugyanaz.
Állítólag jól átnézett gépezet. csapágy, szilentcsere, szelephézag állítás, láncszett csere stb volt. ha ez mind igaz,akkor ez elég jó ár, nem?

http://www.kepesmotor.hu/brand...
próbálok.
videóvágással töltöm a tengernyi időm.
gyógyújjá
csinálok megint év végi összefoglaló videót. mindenki bennelesz.
talik, túrák, pályázgatások, versenyek stb.
"ölöm botottá" lesz visszanézni
egész éjjel alig kaptam levegőt, csak hörögtem...
reggel olyan beteg voltam hogy úgy kellett orvoshoz vinni. alig áltam meg a lábamon
én 4-5nap alatt kigyógyultam úgy,hogy 2szer megáztam még köszbe :D szóval 9napod van rá :D
hehehe :D én szőkésbarna vagyok :D:D remélem azért örülszz
holnap munkanap van ember
ha hamarabb szólsz, akkor úgy időzítettem volna a megfázásom hogy tudjak menni

csesszétek meg, úgy megfáztam hogy lehet hogy Ferihez se jutok el
Holnap Szeged kerülő terepjárós - offroad túra.. Tavaly voltak motorral és quaddal is.
Az én kocsimba van még hely. Reggel 8-kor az árvizi emlékműnél gyülekező - bárki jöhet, de egy csinos 18 éves szőkének még lehet, hogy örülnék is...
nagyon siettem, a tied is ott volt ?
hengerfejes lett a kicsike, 19.-én már menni akarok vele a versenyen, most be is akarok nevezni, a multkor is csak a nyálam csorgattam, meg huztam ki a sárból a mezőnyt:)
feltétlen gyertek ki, Sada extrém fotókat csinál, a nem mindennapi versenyről:)