Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én, (úgy mint iss a fórumozók fele) nem szegedi vagyok, csak környékbeli
Sportmotorosokat ismerek párat Szeged körül, de többnyire magányosan motorozgatnak (nem látogatnak fórumokat, nem keresik a társaságot vagy nemtom).
szegedröl elmész ruzsára szinte csak kanyarokból áll az út meg van pár hosszú egyenes is ott meglehet küldeni a gépet.törzs hely a motorosoknak a rakpart.
Tudom, tudom, a menyasszonyom szegedi.... (No comment)
Napi 5x bszélek vele, gondolhatod....
Szegeden vannak jó kis utszakaszok, ahol lehet csapatni, meg döntögetni, ja és ott van egyáltalán vmi "sport"motoros élet, mert itt a fórumot cask titeket látlak crossosokat... Nem mindha bajom lenne veletek, csak amikor nyáron is leereszkedtem délre, akkor a rakparton láttam henyélni a sok motorost, de csapatni egyiket se...
Nálunk meg pont henyélés nincs, oda-vissza tolja a Balatont éjjel-nappal.
Szal mizu, mert valszeg nyáron költözöm oda...(No comment)
nem, már van szombat óta
Szegedre még csak most ért oda a hó?! LOL. Nálunk már lassan egy hónapja az van.
Jó havalódást...
a falubeli simsonosok meg inkább örülnek a hónak. most indultak el motorozni a hóba.
ez van bammeg, ezt kell szeretni
quadosok örömére
Remélem nem marad el
hétvégéig végig havat mond , előkell kapni a szeges gumikat.
melyik nap? hánytól hányig?
ilyen idő lesz, akkor inkább szánkózni kell majd menni
Még nem kértél?
Azt hittem, hogy már fel is vannak pakolva a motorok!
vKi mondta,hogy lesz tákolva vmi híd az árok fölé ez igaz?
Most már úgy vagyok vele inkább faggyon csak sár ne legyen...
Hát nemtom mivel tudnál rávenni...akkó kérjek futót?
én, mint quados brigád vezető (kineveztem magam ), véleményem szerint nincs értelme a quadosok indításának létszámhiány miatt.
Peti quadja túl alacsony ahhoz a pályához, Máté quadja meg nemáll épp a legfényesebben (finoman szólva), én örülök ha addig felgyógyulok nem szeretnék visszaesni a megfázásba + épp elég lesz kameráznom. innentől kezdve az a 3-4 fő elég nekezen jönne össze.
jővőre viszont ha lesz még versenyre alkalom, addig gyarapodunk annyi quadossal hogy indulhasson a quadfutam.
annyi hireket tudok, hogy eeevileg sokan leszünk, komolyabb dijak lesznek, meg lössz forraltbor, tea:) lehetne qvad futam is, ha lennétek legalább 3-4-en:)
kamerát otthon ne hagyd, lessz fsza extrém szakasz:)
ja meg Sadáék fotóznak ezerrel, lessz mit nézegetni:)
Botond megigérte, hogy kész lessz, ma rendőte meg a tömitést, meg a vezérmüláncot. Gyertök, mert fsza lessz, én is indulni akarok, majd kiállok, ha nembirom tüdővel, rég űtem motoron. Ha nagy fagyok lesznek addig, lehet jégmotorozni is.
okés.

egyébként mondhatnál híreket vagy programtervet amit tudnék átadni a fórumot nem látogatóknak...
Feri!
Ezek szerint kész a motorod? Vagy ha nincs akkor kész lesz a hétvégére?
Megpróbálom Dekát rávenni, hogy menjünk ki.
nemsikrült, aztat mondják, hogy a gépembe van a hiba, vagy tul nagy felbontás, oszt azé nemtudja, vagy mittudomén:)
ha megpróbálnád dvd, avi, vagy más formátumban, lehet, hogy jó lenne:)
vasárnap remélem itt eszel, mert itt leszel!
mellesleg a másik enduros videó amit tőled kaptam (Jani vagy ki készítette), nemtudtam összevágni, mert nemjól lett kiírva, innentől kezdve se a vágóprogram, se a komvertáló nemvette be.
hétvégén viszem vissza neked. nemtudok vele mit kezdeni
főnökúr, az enduros videót sikerült lejátszani?
mert akkor teszek még egy utolsó próbát a kiírásal...
frédi-béni módra
máris kivan találva. mennyivel olcsobban kijönne
ja, blokk se köll bele, 3-an csak eltolják a 4.-et:)
oldalkocsis motor kéne szerintem.
a nyeregre 2 fő, oldalkocsiba másik 2 fő
Nem az ára sok, nekem nincs rá annyi, meg nagy a dilemma, mert 4 gyerek van, 4-11 évesig, és nemtom mekkora motort vegyek, hogy mindenkinek jó legyen. Tudom, hogy jobban megérné, mert volt már kinai pit 110-es, de a 9 éves gyerek 2 hónap alatt totál lehajtotta, a blokkban, szinte mindent cserélni kellett volna.
Azért még az asszonnyal megbeszélem. Vasárnap gyere ki mórára, ha ráérsz, jó kis endurózás van kilátásban, Botond is kijön triálozni, legalábbis azt mondta, oszt tudunk beszélni. üdv