Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell foglalkozni velük, Feri mikor jössz Szegedre? neked is kiirtam egy dvd-t. a többiek mondhatnának valamit,hogy jók e a képek meg ilyenek :)
ahogy hallom, többen regisztráltak sikertelenül.
Haligali ! Óvastam én is a kis okoska összeférhetetlen emberkéket, de sajna nem tudtam reagálni, mert én se tudok belépni, pedig végigzongoráztam a regisztrációt. A gépem is szerelőnél van, most is a benzinkutról irok. Pedig szivesen eligazitottam volna őket.
gyere msn-re, hátha tudok segíteni
Nem engedbe!
De nem tudom miért nem!
3van :D gyere majd msnre azt átlököm. vagy tibikétől kérd el a dvd-n rajta van.
Hallod Sada suzukis képet csk azt az egyet lőtted?Amikor kocsival driftelüünk utána bele is csúsztunk a barázdába... :)
Csiszi, nemsikerül?
Cső!Ne vergődjetek az irkálókkal,had kínlódjanak.Meg nem is kell szítani tüzet szerintem,így is rühellnek bennünket elegen,mert hát sok a korlátolt ember a világon,hát még szép hazánkban!Akinek van agya azt nem kell meg győzni,akinek meg nincs úgy sem tudod.Jó hogy kapott egy kis publicitást a dolog,csak talán jobban be kellett volna harangozni,és akkor többen lettetek volna.
énis épp néztem
kigyosi motorostalálkozó pár motor ismerös
regisztrálsz.
emailt kapsz erről, és ott kell aktiválnod a regisztrálást.
utánna betudsz már lépni
Csá
Segitsen már valaki!
Mértnem tudok belépni a délmagyar honlapon?
Valamiért nem enged be!
Elöre is köszi!
deríccsed mán ki hogy ki ez a két nagyarc.
jólenne ha maradnának a gatyájukban.
amúgy igazad van , delmagyar fórumon mindig ez megy felraksz egy cikket egy fáról a fele kivágná a másik fele bevédné azt megy az anyázás főleg az e cid meg a kreatív ezek szerintem ilyen munkanélküliek lehetnek mert sz összes cikknél okoskodnak.
Moracross(Ferit ) hívd fel , dobj rám egy sms-t mert nem találom a számodat kakor átküldöm a Feri számát van még pár darab.

Ide is raktam fel egy 200képes válogatást meg majd holnap egy 50képeset sadawebre .

http://www.facebook.com/album....

sportmotorram eg max estére ha lesz időm ma is alig t udtam gép előtt lenni.
szép kis párbeszéd kerekedett :)
ez kinek szólt?
Sada, jók a képek! Naptárhon hun jutok hozzá?
Gyerekek, gyerekek... jaj, de gyerekek... Nyugi mán...! Megfontoltan tovább é/R/(L)tek.
Énis kiváncsi lenék ere a faszra!
másét is.

csak megkell mutatni hogy hányan vagyunk, hátha lenyugszik.
Sada majd kideríti ip cím alapján hogy ki írta
Irigy faszkalap!
Mi a faszt ugat a kreativ fasz?
Kell neki szerintem a fájdalom!
Lesz kapsz ha nem fejezi be.
huzon ö a picsába!
felkurta az agyam!
úgynézki
hol a fenébe lehet bejelentkezdni?