Hali, Kiccsávók ! Sikerült bejelentkeznem a délmagyar.hu-ra, , és nyomot hagytam a fórumon a cikkel kapcsolatban. Reagálni fogok minden olyan hozzászólással, ami minket, vagy más motoros társunkat sérti. Garantálom, hogy hogy nem teszik zsebre, amit tőlem kapnak, valamikor politikus voltam, de nem vagyok rá büszke, meg azt se mondom el, hogy melyik pártba, mert kiröhögtök. KELLEMES KARÁCSONYT NEKTEK ÉS CSALÁDTAGJAITOKNAK
ja ha meg akartok ezekből nyomtatni akkor szegeden tudok intézni volt egy ilyen 400-500forintos hely A4re de elég hulladék minőség volt :S majd két ünnep között mondtak egy másik helyet az 700-800körülre mondta de ott legalább már volt ismerős aki nyomtatott nagy fotót és megvolt elégedve.
Én matt fotópapírra ajánlom akit érdekel tudjátok a számom meg a e-mail címet , kép sorszámával lehet intézni :) ami 7000fölötti számozás azt a Zoli gépe dobta ki abból akár A2es méretig is ellehet menni bár ott már jópár ezreké nyomtatnak.
itt az a lényeg,hogy nincsen jogon :D amúgy nem hasraütés szerűen azért , de pl ha vámos vagy rendőrségi kötelékbe van családtag akkor téged is scannelnek :D még 2001 -2002be rendesen lehetett hallani amikor jött bejövő hívás és felvetted ,hogy volt egy reccsenés :D és csak a belügy minisztériumos haver telefonján és bármelyik telefonba raktuk a kártyát , akkor volt mindig,hogy köszöntünk a hallgatós bácsiknak
az a baj,hogy ez nem vicc volt barátnőmet ezért rúgták ki a moziból ,mert bevan kamerázva meg mikrofonozva a wc azt elmert menni munkaidőbe telefonálni 2 percet a húgával akit épp megműtöttek .
Kutya világ ... a Nagytestvír figyel és nem úgy mint a TVben mutatták.
Azért kell a visszajelzés :D halljátok én ma úgy szétestem pedig nem is ittam mert kocsival voltam de vááá oszt ilyen hülye japán ugrális játéktermi táncos játékot ne nyomjatok mert jobban kifárasztott mint 1óra enduro :D
Hofi 1 fellépés után ment aludni a haverjával a szállodába. Amikor a recepcios csajjal beszélt, és a haverja épp nem hallotta, mondta a kiscsajnak, hogy vigyen mán fel kb fél óra múlva pár sőrt a szobába. Gondolta megvicceli a havert, mert fent mondta neki: hallod borzasztó, hogy bárhol lehalgathatnak, megfigyelhetnek. Figyelj: kinyitotta csapot, és belekiabált: Ezredes úr! Kűldjön már fel nekem meg a haveromnak pár sőrt! Pár perc múlva jött a kiscsaj a sörrel, de nagyon sírt. Hofi kérdezte, mi a baj? Erre a kiscsaj: Azért mert késtem pár percet, még nem kellett volna szólni az ezredes úrnak!
nyugodjatokmánlé! Nemigaz hogy hőzőngeni kell állandóan!Ha ennyi energiátok van, gyertek azt ássátok fel a kertet! Tudomásul kék venni, hogy mindig mindenhol vannak hülyék! Szerintetek a szomszéd bácsi, akit télleg zavarhat a brummogás, rohant rinyálni a délmagyar fórumára?! Valami városi hülye szivat, azt most röhög, mert elérte amit akart... Ha hiszitek ha nem ezt a forumot se csak mi kb 10en olvassuk. Erősítsen már meg ebben százados úr,igen ön, aki álnéven van beregelve! Erről egy Hofi vicc jutott eszembe, majd leírom alakalomadtán.
lenne-é valakinek kedve egy tényleg évzáró találkozóra?
december 31-én valahol összeröffennénk délelött pár órára, utánna mindenki tudna menni a este maga bulijába
feltétlen kell a dvd, mert a szgépemről minden adat eeeeeetünt, mert a vinyó behalt:) nemtom mikó megyek, de hivlak előtte, oszt fizetem is, ehhez ragaszkodom:)
Beszéltem délmagyaros emberkével,
és ö ezt irta:
"küldd már át e-mailben a felhasználóneved, jeszavad, emailcímed az online@delmagyar.hu címre
akkor reményeim szerint tudunks egíteni
ja: írjátok bele pontosan, mit tapasztaltatok"""
Én matt fotópapírra ajánlom akit érdekel tudjátok a számom meg a e-mail címet , kép sorszámával lehet intézni :) ami 7000fölötti számozás azt a Zoli gépe dobta ki abból akár A2es méretig is ellehet menni bár ott már jópár ezreké nyomtatnak.
azt lehalgatjá! de mijen jogon?
Kutya világ ... a Nagytestvír figyel és nem úgy mint a TVben mutatták.
http://racing-bazar.hu/verseny...
december 31-én valahol összeröffennénk délelött pár órára, utánna mindenki tudna menni a este maga bulijába
és ö ezt irta:
"küldd már át e-mailben a felhasználóneved, jeszavad, emailcímed az online@delmagyar.hu címre
akkor reményeim szerint tudunks egíteni
ja: írjátok bele pontosan, mit tapasztaltatok"""
Gratula,és köszi szépen!