Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem akcióba kell lépnünk
helyi hülyék már megjelentek .el kell olvasni a hozzászolókat.
naah :D nem írta oda a nevem a képhez :D de mindegy is ti úgyis tudjátok :D
igen ott van egy cikk az ujságban,meg egy jó kép
kinn van hátoldalon ? én még nem láttam mert kocsit műszakiztattam reggel azt nem tudtam bemenni szerkesztőségi megbeszélésre.
mai DM.végre valami értelmesröl is irnak
Szevasztok.
BOcs hogy nem indultam útnak, de mocsok hideg volt reggel (addig is fát vágtam, meg a hótolót újraépítettem, és eltoltam az udvarban a maradék havat)
Délután ültem fel a quadra amikor már kisütött a nap, de gondoltam lassan vége a motorozásnak, így nem mentem át mórára, sőt másik irányba indultam el.
Komoly úttorlaszok voltak, meglepetések. Hófúvás 100méteres szakaszokon, ami néhol gödröket, nagy vizeket, és fél méteres nyomvájúkat takart el (amiker trágyaszállítók hagytak maguk után). A nyomvájúk akkorák voltak hogy a quadot alig bírtam átemelni rajtuk, mivel teljesen felhasalt. 1 képet készítettem csak mutatóba, mert lefagytak félig az ujjaim.
igen, láttam a videokat köszönet austin-nak biztos király volt
hali, kevesen voltunk, de nagyon fasza volt, nem is volt hideg, pedig lábat is mostunk, mert itt-ott beszakadt a jég alattunk:)
Szevasz Feri! Hogy sikerült a verseny,sokan voltatok? Nem sok időm volt ,de amikor voltam olyan kevesen voltatok azt hittem elmarad.
Köszi Feri a lehetöségett!
Nekem nagyon tetszet!
Jókis versenyvolt
derbisek jönnek?
ez is mai termés:
meglátjátok nem lesz semmi prücök, igazi flugos futam lesz:)
most kell hóba menni, mert utána, ahogy néztem, január végéig biztos nem lesz:)
februárra + 15 fokot mondanak:)
ja, abban biztos vagyok, hogy különleges fotók készülnek majd:)
tolni lenne jobb szerintem. bár nemtom. délelött nemlesz annyi időm hogy másik hótolót építsek.
De azért remélem eltudod huzni a pályát!
nap legjobb pillanatai közül:
Feri, egyébként kikisérleteztem egy hótolót a quadra. próbaképpen kitoltam vele a havat az udvarból. eléggé hatékony. a bibi csak az hogy a lapát részét már ketté is törtem
szerdán megismételjük balota fele kéne menni !
hatalmasat csapattunk ma
Remélem nem maradel a holnapi verseny!