az a prücök, hogy a komámnak, aki mindig megcsinálja a pályát, elromlott gépe, úgyhogy a krossz részt se tudtam átduratni:)
egyébként hozattam 100 köbméter fődet a csatorna túloldalára, de sajnos az is csak le van boritva, de azé majd átmegyünk rajta:)
akkor lehet, hogy csak hazaviszem a gépet, hogy mennyire gyors, majdmeglátod:)
énis a símításon gondolkoztam. valamit utána kötöttünk volna a quadnak. szivesen elvállalom
de ha hideg lesz akkor kocsival mék, és nemtudok símítani.
nagyjából már helyre jöttem, de még mindig nem az igazi. így ha nagyon hideg van, inkább kocsikázok. remélem megérted
jaja ,de az úgy a jó,hogy már este tudja otthon újra nézni :D de csak 1 laptop lesz valszeg mert néztem a másikat amit vittem volna az elég lassúka :(
áram legyen az a lényeg .
Amúgy azon gondolkoztam,hogy nincs ott valami markolós faszi helybe? mert mostanra nem de tavaszra akár egy ugratót is meglehetne valósítani a kanális fölé , ha kell kimatekozom a szöget dobóra meg érkezőre azt akkor lehet választani,hogy vizes lesz e vagy repül inkább :D red bull romanicsba is volt ilyen csak ott nagyobbat reppentek meg betonozva volt a kanális alja
A Szeged környékieknek né csinálj helyben dévédét, csak aki messzebbről gyün. A szegediekét beviszed a bótba Sanyihoz, oszt majd odaadja pézé, akinek kő. Lesz fsza helyed, fűtött lakókocsiba, ott másolhatod a fotókat, zenét hozhatsz, akkor nem kő nekem cipelni a gépet meg monitort a melóhelyről. Albi gyerö kvaddal, havat tolni simíni, ha tudsz, mert szombaton sok fog esni. Ezt csak azé irtam, ha van kedved. Különben kva jó a pálya, nincs pocsolya, kicsit fagyos, de nem kemény, sokkal érdekesebb lessz, mint legutóbb, bár mág sok a meló rajta.
képeknek ?:D mert dvd-t cirka 5-8perc megírni ha tele lesz és tele lesz mert 10meg 20megapixel :D sztóval 10dvd helyszínen már több mint 1óra mert csere bere stb.
kép darabja 5-10mega.
bár még filózok,hogy lehet butítva adjuk 1200-2400as felbontásba mert az átlag usernek használhatóbb .
egyébként hozattam 100 köbméter fődet a csatorna túloldalára, de sajnos az is csak le van boritva, de azé majd átmegyünk rajta:)
akkor lehet, hogy csak hazaviszem a gépet, hogy mennyire gyors, majdmeglátod:)
de ha hideg lesz akkor kocsival mék, és nemtudok símítani.
nagyjából már helyre jöttem, de még mindig nem az igazi. így ha nagyon hideg van, inkább kocsikázok. remélem megérted
áram legyen az a lényeg .
Amúgy azon gondolkoztam,hogy nincs ott valami markolós faszi helybe? mert mostanra nem de tavaszra akár egy ugratót is meglehetne valósítani a kanális fölé , ha kell kimatekozom a szöget dobóra meg érkezőre azt akkor lehet választani,hogy vizes lesz e vagy repül inkább :D red bull romanicsba is volt ilyen csak ott nagyobbat reppentek meg betonozva volt a kanális alja
De nem bisztos hogy indulok!
Majd megláttom
Csiszi, te hogy állsz a hétvégével?
kép darabja 5-10mega.
bár még filózok,hogy lehet butítva adjuk 1200-2400as felbontásba mert az átlag usernek használhatóbb .
http://youtu.be/B3zvzfAIsqc
Teljesen egyetértek veled!
lessz fűtött öltöző, melegedő, a csatornán hidat csinálunk, nem kell vizeskedni:)