Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap program van igy nem tudok menni
Öttömösre ki jön?
Dunaföldvári endúrocross edzés elmarad
sajnos a bizonytalan időjárás miatt a szervezett edzés törölve. aki kemény és mégis szeretne motorozni, szeretettel várjuk .a homokos pályát szombaton túrjuk lapra és vasárnapra ha az idő engedi „nem lesz 40cm hó” mi kint leszünk. ha érzel magadban a tüzet gyere és motorozz.
pályahasználati díj:2000.-
Isten éltese a ferenceket!
még egy ember jelentkezett e-mailben ! tovább küldtem nkeed az e-mailt ! dután hívj már fel vasárnap hánykor indulunk.
Feri intézi !
ÖSszeírom eddig kinek kell :
Deka : 1
Tibike : 2

Feri számoljad aztán majd vasárnap áthozom nekik azt intézem .
Sada! kéne nékem 1naptár. számolj már rám!
ja, sok okoska, a könyvtárban 1 fénymásolás A4-re 250 ft., nemtom mit akar, vegyek neki még robogót is, hogy eltudjon jönni érte ?
alacsony a kerítés :D
reg előtt IQ tesztet is kéne töltetni :D
annyi szarrágó van itt sm-n
szóhattál volna hamarabb, sokadik nyomda akivel most csináltattam
1800-ér akarták, vót aki else vállalta ezt a kis mennyiséget:)
utánnyomásnál majd megkereslek, de megkérdezhetnéd, hogy jönne ki az ára:)
megírtam facebookon a számomat hee de küldjél e-mailt az is jó meg ingyé van sada1988 azt gmail.com
Kis Moszkvai motoros ör kutyám hehe együtt szoktunk ktmezni elöttem ül majd lesz olyan kép is csak még nem raktam fel gépre
Ferivel intézd :D ő nyomatta . csörögni nem tudok mert szegény vagyok perpill . ott a facebookon a telefonszámom vagy barna msnen tudja meg gomboska is.
Sadaa a3ba rendel 2 PÉldány pénzbe nem kell elszálni azé annyira nem lett jó ! hanem iszonyatasan zura full full grat ! nyomtatásba tudok segiteni van ismerösösöm nyomtatos hangoljunk ssze ha kell segitség ...

csörögjmár rám Sada : 0630 941 87 69 más ügyben is beszélni akarok veled visszahivlak kössz
primitívek.
robogóstol mit vársz
A3, igen, kössz:)
beszóótak
http://www.szoftverbazis.hu/sz... feri eztet töccsed le aztán menni fog rendesen.
tőtőm fölfelé ! A3 ugye? mert azt írtam
Windows media playernak közelező vinnie.
itt úgy ment mint a pinty
van új komvertáló, akkor átformázom megint...
megnéztem, uilyen naptárak, csak más fotóval 2500 pézé lehet venni, úhogy sztem ennyié jó lessz:)