Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okay.
képcsinálót, videókészítőt viszem!
http://www.sportmotor.hu/motor... jó kis tura elé néztek .csak sajnos nem tudok menni igy alakult.képeket csináljatok
Hallgassatok quados rádiót :

http://www.radio.quadinfo.hu/
Fasza a pálya sehol sincs rajta víz,sár!
ha jössz, gyere időben, hogy tudjunk motorozni eleget:)
jaaaaa ,én felrakom futóra és megutaztatom odáig.
Olti, ha el tudsz jönni hozzám, innen lábon elmehetünk, ha van idő , még itt nálam is lehet gyakorolni ugratást, nem mindenhol van viz , lehet motorozgatni.
a kigyósi az most zsir állapotban van de ha csiszi-hez szervezkedtek az is érdekelhet
tényleg, a kigyósi most fsza, jók az ugratók, de ha már Csiszi szervezkedik, csak oda kéne menni, biztos használható a pálya, ha már hivogat minket:)
Én kigyosba néztem ki hogy milyen a pálya teljesen jó volt ugyan le van röviditve de jó.
Hello csiszi! a te pályádra nem kell jetski nem áll rajta a viz?
olti : miljen géped van ?
olti: most irja CSiszi, hogy nála is lessz brummogás, mehetünk oda is, de én vagy lábon, vagy mással tudok menni, mert nincs az autómon müszaki:) lábon tom az utat:)
nekem, végül is secko-jedno:)
hali, ma raktam rendbe, nem volt eeső fék, meg átnéztem, de nem kellett megszakadnom a szerelésbe, csak beállitásokat csináltam, viszont volna kedvem pályázni holnap, hol gondótad ?
hali!
Jelezték egy páran hogy jönek motorozni hozám!
Nyugotan jöhet bárki pálya használati dij nics!
Mindenkit szerettetel várunk!
12-töl!
Ja ,nem is a tempó inkább ugrálni akarok
Milyen gép? hogy üzemórás, az nem akadály, lassú tempóval megyünk.
Hy Albert! az az igaszság hogy üó-ás a gép ezzel inkább csak pályán azért jó motorozást nektek is.
Gyete velünk a Balotaszállási erdőbe csapatni
Hello Feri! Hogy áll a TM nincs kedved egy kicsit pályán motorozni?
nekem is már nagyon mehetnékem van.
gumicsizmával, esőruhával készülök.
Ruzsán még van sár, valahogy átkell rajta kelni. Utánna át Öttömös-Balotaszállás.
oké . remélem tudok menni ki kell használni a jó idöt
vasárnap 11-12 óra van megbeszélve. találkahely a ruzsai szeméttelepnél.
vasárnap volna jó de én max dél körül tudok menni.de még ez sem biztos 100%-ig szép napos idöt mond vasárnapra.
még aztse tudom meik nap.
péntek kilőve (jobb is)
10-11óra körül elszeretnék indulni. legalábbis én.
ha ráérsz, mondj egy időt hogy neked mikor lenne jó!