hétvégén jösz kerülni egy lazát az ásotthalmi erdőben?
sikerült a termőhely ismeret-talajtan vizsgám, így ünneplésből hétvégén kimotozozok egy egész tank benyát! (ha birok)
ez csak azért nagy szám, mert nemvolt még olyan hétvége hogy kibírjam hajtani a tankot. végülis ez nekem csak jó ha keveset eszik
amilyen állapotban most vannak a földutak,azokon nincs már mit szét cseszni.mindenhol vannak agyon iskolázot emberek az ilyenektöl kezd elmenni a kedvem a motorozástol
nemrég beszéltem norbival a Trophy útvonala lecsökkent 15 km -terre Ennek oka , hogy bejelentették az önkormányzatnál a hétvégi Quadozásunkat meg a terepjárósokat
Azzal érvelnek a drága emberek , hogy tönkretsszük az utakat .
Ez az V . Trophy lesz EDDIG miért nem volt gond
ahogy elnéztem a videót, nem érdemes motorral bohóckodni, nem a sár miatt, hanem a viz miatt, mert ha telemegy a kipuff, többe kerül a leves mint a hús, lehet rája költeni :)
látványnak a helyszinen, viszont oké:)
endurosoknak ugye nincs kategória. állítólag a normál versenyzők elött előremehetnek nevezési díj befizetése nélkül, versenyen kivül.
ennél nagyobb dagonyára kell számítani: http://videa.hu/videok/jarmuve...
2011. február 19-én szombaton lesz az 5. Valentin Trophy, a szokott helyen, Forrráskút főterén, a Borostyán étteremnél.
Nevezés autónként 15, quadonként 12 ezer Ft, amit a helyszínen kell majd befizetni.
Kicsit több kategória lesz, mint tavaly, normál, profi, és extrém, utóbbiból mérettől függetlenül csak 1. Quadoknál 4x2 és 4x4.
A rajtsorrendet az előre feliratkozók határozzák meg, vegyesen.
Kicsit pontosítom, a étteremnél lesz a rajt, és onnan megyünk ki a nagy dagonyába. A szervezők félnek a nagy víztől, fontolgatják hogy lekell rövidíteni a versenytávot, átszervezik a versenyt.
akkor gó balota felé azt kész. no sár
( ismerős a vadász , rendőr )
a balotai vadásztársaság 70 % a mi területeinken tevékenykednek szóval ennyi
sikerült a termőhely ismeret-talajtan vizsgám, így ünneplésből hétvégén kimotozozok egy egész tank benyát! (ha birok)
ez csak azért nagy szám, mert nemvolt még olyan hétvége hogy kibírjam hajtani a tankot. végülis ez nekem csak jó ha keveset eszik
Azzal érvelnek a drága emberek , hogy tönkretsszük az utakat .
Ez az V . Trophy lesz EDDIG miért nem volt gond
nektek menni kéne nem, a fotozás miatt, a kaja meg nem kötelező, ú tudom:)
|...BEER TRUCK..........| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)(@)""""**|(@)(@)*** **(@)
látványnak a helyszinen, viszont oké:)
dort.hu-n írsz neki oszt jónapot.
Amúgy ezen a terepjárós mókán ki ismeri a szervezőket? valaki dobhatna egy teló számot .
Feri a verseny szervezős díjkiosztós dolog érdekel? mert vasárnap lesz pesten.
ennél nagyobb dagonyára kell számítani:
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Nevezés autónként 15, quadonként 12 ezer Ft, amit a helyszínen kell majd befizetni.
Kicsit több kategória lesz, mint tavaly, normál, profi, és extrém, utóbbiból mérettől függetlenül csak 1. Quadoknál 4x2 és 4x4.
A rajtsorrendet az előre feliratkozók határozzák meg, vegyesen.
Kicsit pontosítom, a étteremnél lesz a rajt, és onnan megyünk ki a nagy dagonyába. A szervezők félnek a nagy víztől, fontolgatják hogy lekell rövidíteni a versenytávot, átszervezik a versenyt.
Milyen versenylesz,Hol,és mikor?