Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula a vizsgához. nem tudom még van program hétvégére rendesen.mikor indulnátok?
albert ki szálna ránk ? szeted ki nézi motorosokon kívül ezt a forumot ?
jóvan, Marcika, azé nemkell ilyen nyilvánosan cuccolni vele. nehogy ez miatt száljanak rád vagy ránk.
akkor gó balota felé azt kész. no sár
ha megtudom csinálni az első féket, én is menőznék veletek, eddig úgy van, oszt majd lássuk:)
lehet én is tudok menni 60 % lehet Polaris700 -is le tudna jönni bár akk én inkább Balota felé venném az irányt

( ismerős a vadász , rendőr )
a balotai vadásztársaság 70 % a mi területeinken tevékenykednek szóval ennyi
hétvégén jösz kerülni egy lazát az ásotthalmi erdőben?
sikerült a termőhely ismeret-talajtan vizsgám, így ünneplésből hétvégén kimotozozok egy egész tank benyát! (ha birok)
ez csak azért nagy szám, mert nemvolt még olyan hétvége hogy kibírjam hajtani a tankot. végülis ez nekem csak jó ha keveset eszik
üdv mindenkinek! lenne egy kérdésem valaki cserélt már yamaha fzr 1000-en önindítót? jó lenne egy kis segítség
amilyen állapotban most vannak a földutak,azokon nincs már mit szét cseszni.mindenhol vannak agyon iskolázot emberek az ilyenektöl kezd elmenni a kedvem a motorozástol
itt meg is lett boritva teljesen jó érzés lehet ilyenkor nyakig vizesnek lenni szegény quad
mert mindig van 1-2 takony, aki beleköp a levesbe, hiába tetszik másik 500 embernek, mindig annak az 1-2 nek van igaza:)
nemrég beszéltem norbival a Trophy útvonala lecsökkent 15 km -terre Ennek oka , hogy bejelentették az önkormányzatnál a hétvégi Quadozásunkat meg a terepjárósokat

Azzal érvelnek a drága emberek , hogy tönkretsszük az utakat .
Ez az V . Trophy lesz EDDIG miért nem volt gond
azzal még nem is volna gondom, inkább időm nemnagyon van rája:)
nektek menni kéne nem, a fotozás miatt, a kaja meg nem kötelező, ú tudom:)
|^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)(@)""""**|(@)(@)*** **(@)
kiderül annyiba nem gyere be,hogy öltönyös meg valami kaját is venni kéne ...
ahogy elnéztem a videót, nem érdemes motorral bohóckodni, nem a sár miatt, hanem a viz miatt, mert ha telemegy a kipuff, többe kerül a leves mint a hús, lehet rája költeni :)
látványnak a helyszinen, viszont oké:)
hát, nemtudom még, az autón még nincs műszaki, esetleg valakivel, aki megy, ti mentek ?
Tűhegyi Attila a szervező, telszámot még nemtudok.
dort.hu-n írsz neki oszt jónapot.
Nekünk mindenünk megvan! Honnan tudom? Onnan hogy amikor tegnap lehánytam a szőnyeget anyu azt mondta: Hát fiam , már csak ez hiányzott!
nájsz : D http://www.sportmotor.hu/motor...

Amúgy ezen a terepjárós mókán ki ismeri a szervezőket? valaki dobhatna egy teló számot .

Feri a verseny szervezős díjkiosztós dolog érdekel? mert vasárnap lesz pesten.
na igen a víz amikor mentünk norbival meg pár terepjáróssal a terepjárók elakadtak az úton is nemhogy a speciálon ( már ha útnak lehet nevezni )
endurosoknak ugye nincs kategória. állítólag a normál versenyzők elött előremehetnek nevezési díj befizetése nélkül, versenyen kivül.
ennél nagyobb dagonyára kell számítani:
http://videa.hu/videok/jarmuve...
elállt a lélegzetem a nevezést olvasván
2011. február 19-én szombaton lesz az 5. Valentin Trophy, a szokott helyen, Forrráskút főterén, a Borostyán étteremnél.
Nevezés autónként 15, quadonként 12 ezer Ft, amit a helyszínen kell majd befizetni.
Kicsit több kategória lesz, mint tavaly, normál, profi, és extrém, utóbbiból mérettől függetlenül csak 1. Quadoknál 4x2 és 4x4.
A rajtsorrendet az előre feliratkozók határozzák meg, vegyesen.

Kicsit pontosítom, a étteremnél lesz a rajt, és onnan megyünk ki a nagy dagonyába. A szervezők félnek a nagy víztől, fontolgatják hogy lekell rövidíteni a versenytávot, átszervezik a versenyt.
Hello Albert.
Milyen versenylesz,Hol,és mikor?