Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bizom benned és biztos vagyok hogy sikerülni fog KTM-es kabát meg van még? képed nincs róla?
Sada, beszéltem velük, a büfésnek lesz áramfejlesztő, oda be lehet dugni a gépeket. Még nem tudom mivel megyünk, mert a jogsim is lejárt, meg a müszaki is a kocsin, de még addig van idő. Ha volna jelentkező aki elvinne bennünket, örülnék neki, futó az van, meg fizetném az üzemanyagot.
ez tényleg lenyügöző teljesítmény.
kaszkadőrök
Csaba!
Ha ez a videó egy nap termése, akkor ezek között síííímán el tudnék vegyülni!
A teknikájukat ellestem! Ki is fogom mihamarabb próbálni.
Nem elfelejteni.
Hétvégén mikulás quadfutam Öttömösön
2kor dugó tér!
holnap 14-15körül leszek benn dugo téren , valami óriás kotont fotózok ha az jó akkor írjál vissza estig azt akkor berakom.
"Olvastam a quad hirdetését, szeretném megkérdezni, hogy érdekli e Önt egy kitűnő állapotú BMW motoros UAZ csere?"
Hallo. mikor hozod be szegedre a kamot? hétvégéig lekéne tesztelnem.
Én meg beviszem neked a gps dobozát meg ami nálam maradt.
Csörgess meg majd, visszahívlak.
11-12 körül szerintem nemártana gyülekezni.
Nemtom emlékszel-e a kiskövesútra az Öttömösi tó mellett. Kiskövesút végénél balra, végig a nagy fasor mellett, utánna vége az útnak, ott meg jobbra és az kivisz a Négyeshatárhoz (emlékmű), ott megint balra fordulj, és átkell jönnöd a Bács megyei határon, és már ott is vagy.
Egyszerűen: kiskövesút végénél balra, majd jobbra, Négyeshatárnál balra és egyenesen.
Várunk.
mikor kezdödik a verseny? meg merre van a pálya ha lesz idöm elnézek arra.
dunaföldvár beszélek hülyeségeket :D
gyere velünk dunaújvárosba :D 2en megyünk fotózni szóvla lesznek durva képek , meg jó menet lesz.
Sajnos, már ki van a létszám....
Oksa , én meg dután hívom a szervezőt ,mert akkor lesz idő tölteni a telefonomra pénzt.

SDI mért nem jöttök versyenre? meghajtanád az SX-t rendesen.
Szegedi Motorosok Figyelem!

Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Román úthoz lehet csatlakozni?Takival mész mert akk beszélek vele.
Köszi a meghívást, de Románia lesz 5-én..
Szevasztok.

Quadosok nemtom mennyire nézik a fórumot, nekik szólna elsősorban az üzenet!
December 5.-ei amatőr quad versenyre lehet jelentkezni, melyet Öttömösön Marci pályáján rendezünk. Egyben ez pályaavató buli is lenne.
Csaba, Ernő, Deka, Sdi, meg aki úgy gondolja nézzen ki.
Mindenkit szeretettel vár az Öttömös és környéke offroad baráti kör.

Üdv. lasi
ezmár kiakaszt. itthon tök faszán ment mind a 2 gépen.
kiírom újra amint lesz új komvertáló
Sada, holnap hivlak :)
hát, eddig még nem, szaggatott a hang is, kép is, most próbálgatom gépre tenni, de az utosó pillanatban bezárta:)
majd holnap ujra próbálom:)
Sada miko leszel bent szegeden? (ráérős állapotban)