Sada, beszéltem velük, a büfésnek lesz áramfejlesztő, oda be lehet dugni a gépeket. Még nem tudom mivel megyünk, mert a jogsim is lejárt, meg a müszaki is a kocsin, de még addig van idő. Ha volna jelentkező aki elvinne bennünket, örülnék neki, futó az van, meg fizetném az üzemanyagot.
Hallo. mikor hozod be szegedre a kamot? hétvégéig lekéne tesztelnem.
Én meg beviszem neked a gps dobozát meg ami nálam maradt.
Csörgess meg majd, visszahívlak.
11-12 körül szerintem nemártana gyülekezni.
Nemtom emlékszel-e a kiskövesútra az Öttömösi tó mellett. Kiskövesút végénél balra, végig a nagy fasor mellett, utánna vége az útnak, ott meg jobbra és az kivisz a Négyeshatárhoz (emlékmű), ott megint balra fordulj, és átkell jönnöd a Bács megyei határon, és már ott is vagy.
Egyszerűen: kiskövesút végénél balra, majd jobbra, Négyeshatárnál balra és egyenesen.
Várunk.
Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Quadosok nemtom mennyire nézik a fórumot, nekik szólna elsősorban az üzenet!
December 5.-ei amatőr quad versenyre lehet jelentkezni, melyet Öttömösön Marci pályáján rendezünk. Egyben ez pályaavató buli is lenne.
Csaba, Ernő, Deka, Sdi, meg aki úgy gondolja nézzen ki.
Mindenkit szeretettel vár az Öttömös és környéke offroad baráti kör.
kaszkadőrök
Ha ez a videó egy nap termése, akkor ezek között síííímán el tudnék vegyülni!
A teknikájukat ellestem! Ki is fogom mihamarabb próbálni.
Hétvégén mikulás quadfutam Öttömösön
Én meg beviszem neked a gps dobozát meg ami nálam maradt.
Csörgess meg majd, visszahívlak.
Nemtom emlékszel-e a kiskövesútra az Öttömösi tó mellett. Kiskövesút végénél balra, végig a nagy fasor mellett, utánna vége az útnak, ott meg jobbra és az kivisz a Négyeshatárhoz (emlékmű), ott megint balra fordulj, és átkell jönnöd a Bács megyei határon, és már ott is vagy.
Egyszerűen: kiskövesút végénél balra, majd jobbra, Négyeshatárnál balra és egyenesen.
Várunk.
SDI mért nem jöttök versyenre? meghajtanád az SX-t rendesen.
Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Quadosok nemtom mennyire nézik a fórumot, nekik szólna elsősorban az üzenet!
December 5.-ei amatőr quad versenyre lehet jelentkezni, melyet Öttömösön Marci pályáján rendezünk. Egyben ez pályaavató buli is lenne.
Csaba, Ernő, Deka, Sdi, meg aki úgy gondolja nézzen ki.
Mindenkit szeretettel vár az Öttömös és környéke offroad baráti kör.
Üdv. lasi
kiírom újra amint lesz új komvertáló
majd holnap ujra próbálom:)