Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

indulsz majsán? vagy csak nézöként veszel részt?szombat délután moztorozunk a pályádon ?:)
sziasztok!

tudnátok ajánlani szegeden egy jó motoros boltot, fúvókákat szeretnék venni, simson, vagy robogós bolt

előre is köszi

üdv.
Na már youtube beágyazás megy rámentek felső sor utolsó gombjára oda kell bemásolni a "beágyazás" kódot a youtuberól ha lesz időm megírom ,hogy elég legyen csak a linket .

meg átloptam innen pár smileyt :D
engem érdekel, tel. számot előre is köszi:)
Hello! Kiskunmajsa motocross okt.24 3 amatör és 3 licenszes kategoria illetve quad és gyerek.
Nekem ezt az informáciot küldték. Ha valakit komolyabban érdekel tel. számot tudok adni.
egyszerü és nagyszerü legyen
álitolag vasárnap volt
Amoda a fórumba majd írjátok már le az észrevételeket :D mi kéne meg mi nem :D
tud valaki valamit a hétvégi majsai motocross versenyről ? :)
te valamit tudsz pedig nem nagy vásár volt
hát még éééén
mórán eltévedtem a vásárba másnaposan
XD na jó majd elmagyarázom fáradt vagyok ehez ma .
nézz bele a könyvbe ilye okoskodások vannak benne , pl gyorsforduló leírva meg videóval bemutatva .

Pl a vizes árkon úgy mönjé át ,hogy hátra terhelsz kicsit mert beszopod ha leragad az eleje stb
értiie?
vazze magyarul mondjad more
Ja amúgy kitaláltam egy új projectet nem tudom valaki ismeri e a porban az igazság motocross.vasarhely.hu/download/porban.pdf na a honlapra összelehetne erről rakni wgy okoskodást cikkekkel meg videókkal is akár , kicsit up to date legyen :)
OKÉ
videót megtudtad-e nézni?
Hát kivette az energy-t az emberből!
Rendesen elfáradtam!
de jo kis motorozás volt!
kigyósi verseny a videó alapján durvának néz ki avval a sok akadályal.ehhez már kell kondi gondolom jól elfáradtatok
Hát hallod én mióta itt lakok '92óta nem láttam még erre macskát élve ... de felbaszott rendesen :) sadaweb.hu-t majd lessétek töltögettem fel képeket.
Feri majd a héten kiugrok a DVDvel .
de autófestés se:)
A komámnak már majdnem megszáradt, mikor végigslattyogott a motorháztetőn a macska a drága festésen:)
Sada!

Nem tudtad, hogy nincs betonozás macska lábnyom nélkül?
Köszönöm szépen illetve köszönjük szépen a képeket.
Nagyonn sajnálom hogy nemtudtam menni a rosszidő ellenére is.
Biztos nagy buli volt akárcsak maKón!
ú
helyezések?
"események"?