Na már youtube beágyazás megy rámentek felső sor utolsó gombjára oda kell bemásolni a "beágyazás" kódot a youtuberól ha lesz időm megírom ,hogy elég legyen csak a linket .
Hello! Kiskunmajsa motocross okt.24 3 amatör és 3 licenszes kategoria illetve quad és gyerek.
Nekem ezt az informáciot küldték. Ha valakit komolyabban érdekel tel. számot tudok adni.
Ja amúgy kitaláltam egy új projectet nem tudom valaki ismeri e a porban az igazság motocross.vasarhely.hu/download/porban.pdf na a honlapra összelehetne erről rakni wgy okoskodást cikkekkel meg videókkal is akár , kicsit up to date legyen :)
Hát hallod én mióta itt lakok '92óta nem láttam még erre macskát élve ... de felbaszott rendesen :) sadaweb.hu-t majd lessétek töltögettem fel képeket.
Feri majd a héten kiugrok a DVDvel .
Köszönöm szépen illetve köszönjük szépen a képeket.
Nagyonn sajnálom hogy nemtudtam menni a rosszidő ellenére is.
Biztos nagy buli volt akárcsak maKón!
ú
helyezések?
"események"?
tudnátok ajánlani szegeden egy jó motoros boltot, fúvókákat szeretnék venni, simson, vagy robogós bolt
előre is köszi
üdv.
meg átloptam innen pár smileyt :D
Nekem ezt az informáciot küldték. Ha valakit komolyabban érdekel tel. számot tudok adni.
mórán eltévedtem a vásárba másnaposan
Pl a vizes árkon úgy mönjé át ,hogy hátra terhelsz kicsit mert beszopod ha leragad az eleje stb
értiie?
Rendesen elfáradtam!
de jo kis motorozás volt!
Feri majd a héten kiugrok a DVDvel .
A komámnak már majdnem megszáradt, mikor végigslattyogott a motorháztetőn a macska a drága festésen:)
Nem tudtad, hogy nincs betonozás macska lábnyom nélkül?
Nagyonn sajnálom hogy nemtudtam menni a rosszidő ellenére is.
Biztos nagy buli volt akárcsak maKón!
ú
helyezések?
"események"?