Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a legutolsó :D ha már lenne kész jobb lenne ,meg volt nekem ilyen cska nem találom . de majd még keresem ,most DR pihen akksit kell vennem bele . elfáradt 2 év alatt.
jól nézki a gépezet.gumik azok kopottak vagy rosszul látom?ez egyébként suzuki vagy kawa?nekem egyformák te oda adod a hondát ezt meg elhozod
motort elöveszed ,kigurulsz a földesutra .lefényképezed a nyomat és már van is kép
üzizzetek mikor lesz, megpróbálok vkivel összefogni , oszt 1 ótóval elmennénk:)
Az a hattyasi cross volt. ez kecskés
Meg ha fegyelmezett a társaság, akkor nincs is baj!
600é van alapodell ebben az évjáratban.
ezen van rajta pluszba: felni, kilépő, galyrács, tükör, kézvédő, kormányfűtés, sárvédő, nyomtávszélesítő, kipufogó, telószoknya, xenon fényszóró
szerintetek megéri?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_kfx_400-42
44671
Háj, nem ezzel a pályával volt valami prücök, ami az újságban benne volt ?
Szevasztok Arcok

Szervezkednek itt a Kecskésiek.....
és hát arra gondoltunk, hogy mit szólnátok egy hétvégi mocózásra itt a kecskési pályán? Most takarítottuk ki, igen taktikás pálya lett a sok új résszel együtt!

Szóval akinek van kedve kijönni, az jöjjön nyugodtan.. időpontot még nem tudunk, egyeztetünk és mehet minden
másik,hogy ha találtok olyan képet amin van cross gumi nyom az fasza lenne volt egy régi cross újságom annak volt ilyen a szélén csak sehol se találom meg neten se leltem eddig .
de biztos van csak nem bújuk elő :D tudjátok ilye áthajtjós guminyomos kép.
nem néztem dátumokat kicsit olyan érzésre lett összerakva , van benne ktm tm suzuki honda , ktmek meg hondák kaptak 1-1 ilye 3as beosztást meg ez a vegyes van .
aztán van tibikéről egy egész azt nagyon csipáztam amikor csapja a sarat . van a bukásokról egy hónap , a startról meg a felállásról is 3hónap , probáltam mindenkit belerakni külön külön akiről volt kép ami kicsit jobb lett mint az átlag , csak marha nehéz volt válogatni meg összedolgozni őket 1 képpé ,hogy mutatós is legyen .
és pont áprilisi vagyok ez véletlen műve vagy erre is odafigyeltetek?
Mielőtt azt hinnéd,hogy rólad nincs naptáras kép
azmi gép
akartok durvaságot látni?
télire csinálunk egy csapatást, elcsaljuk magunkkal ezt a szörnyeteget is.
Sada, tudod kié ez a gépezet? (Zsombói srác, akinek van a cr500asa, Béci)
http://racing-bazar.hu/motorke...
jó lesz
azt baszta felrakni :D
na egy kis ízelítő nyálcsorgatásnak :)
ha megvan a nyomda száma akkor megcsinálom a előkészítést :D aztán jössz nekem 4doboz monsterrel
miljen kislányt vonzottál magadhoz, foto van-e, haa lássuk izgalommal:)
Nemtudom, de a nyomdai előkészitést, ami macera, meg idő, azt nem a nyomda csinálta vóna, hanam a haver, jelen esetben az Ernő, csak neki már nem maradt ideje rá. Hát ez mán igy sikerült, végülis decemberben még meg lehet csinálni, de mostanra akartam a versenyre, ajándéknak.
pont itt fogom megvitetni a fórumot

tehát ott tartottunk, hogy amikor szétrakta....
oszt a randi milyen vót?
2 ajtós zárthátuljú.
nem a rokonod platósa volt, de lagalább olyan brutális. ha nem hajazta...
nem GMC volt az ?:D
Valaki ma a Széchényi téren ilyen autóval szaggatta az útburkolatot (csak épp az csilli-villi állapotú volt és fekete). Eszméletlenül jól szólt.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/blazer/chevrolet_blazer_k
5_6.2d_4x4-3895479