minőségre attól függ mit vesünk jónak :D netre jó :D nagymonitoron nem bambulnám egésznap ,de ha még lesz időm kitalálom ,hogy kéne rögzíteni,hogy normálisan vegyen. de 4gigás kártyával 50percet bír kb.
voltam a pályánál mentem a sárba vizbe teljesen eláztam de jól esett mert melegem volt:)egyik uton egy macskát majdnem eltapostem mert nem volt hajladó kitérni az utamból macskától 20 cm-re álltam meg satufékel akkor ugrott el addig csak lapult jó buli volt bordányba?
má nyomtam rá egy tecciket
qrvajó képek lettek.
sajnálom hogy keskeny volt az út, és nemfértem el igazán, meg nemis voltam formában...
majd másfél óra kóborlás után hazaértem (éjfél után). az utolsó 50 métert prüszkölve tette meg a quad, ugyanis csontszáraz volt a tank. épp hogy hazaértem.
Sisak kamera jól szuperált :D odafele végig a DR orrát vette :D visszfelé meg nem a kézvédőre kelett volna rekni mert átvette a vázrezonanciáját :D azt az egész olyna mintha tengerbe lenne :D hullllámzik :D na majd kilesz ez tapasztalva :D
jösz?
képek
volt vagy 150 motor aszongyáák
jól éreztük magunkat. sörözgettünk. akadt 1-2 szép jány is
qrvajó képek lettek.
sajnálom hogy keskeny volt az út, és nemfértem el igazán, meg nemis voltam formában...
majd másfél óra kóborlás után hazaértem (éjfél után). az utolsó 50 métert prüszkölve tette meg a quad, ugyanis csontszáraz volt a tank. épp hogy hazaértem.
akkor lemaradsz az ingyen kajáról...
10re jösz a derbipályához?