Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adrianmark hivjal fel telon es megdumaljuk!
kösz
06 30 480 78 56
halli megvan még a rsv rezód a hátsóteló két vége olyan mint a 125?
Ja meg a lánckereked mien?
előre is kössz
Helló nem tud valaki olcsón powwert 125ccm tsr-hez?
Ja meg mivel lehetne a teljesítményét feljebb húzni?
Tuning kipu?
Hellósztok!
Nekem bontot alkatrész kellene motoromhoz pontosaban
Vízhűtésemnek kupak kellene mert elhagytam :S
Előre is kössz!
Van valakinek eladó km/h kihajtása? Mer az enyém elkopott azt egyre jobban szarakodik.:(

http://www.pieces-suz.com/suzu...

Ezen a képen a 8-as számúra gondolok.
ok, csak beszélnem kell a motor tulajdonosával. ha kell neki akkor megveszem!
Ja enek irtam
Hát nem jött össze sok minden szülinapra.
Benzinre se nagyon akad.
Nem tudom most megvenni.
olaj is kéne.
hali! nekem vannak alkatrészeim tsr 200 hoz, és elég sok minden megegyezik a 125 ös alkatrészekkel.... mi kellene neked?!

telon utolersz

06 30 480 7856
szevasztok most vettem egy suzuki tsr 125-öst és a neten nem találok hozá alkatrész ! valaki küldhetne egy internet címet ahonnan lehet a motorhoz alkatrész kapni vagy egy linket is küldhetek!
előre is kösz laller
zikkZakk !
Nekem van blokkház és komplett váltóm tsr 200 hoz. 14.000 ft ér elviheted.

ha érdekel hivj telon.
06 30 480 7846
sziasztok! suzuki ts 125 henger és fötengely érdekelne! /nem poweres/ van Valakinek eladó? 06709454446
Jah ki is próbáltam mentem vele most jobban ugrik ha eléri a fordulatot mint előtte.

Azt azért darálhatta le mer nálam is egyszer becsúszott a power egy éve kb azt gondolom amiatt.
Akkor fasza.
És remélem nem darálja meg újra mer akk nem lehet má vele mit csinálni.
Üdv!
Megvan a hibaforrása én hülye megfordítottam a fogaskeréken lévő érintkezőket és ezért húzta el más irányba, de most visszaraktam és ahogy írtad 180 fokkal elfordítottam a kereket most pont a jelen van és nem fordítja el.

Most megpróbálom összerakni és próba. Köszi a tippeket.:)
Nah felvettem videóra, hogy mitcsinál.

http://www.youtube.com/watch?v...

Ugye megvannak fordítva az érintkezők meg a bowden "tengej" is és ezt csinálja ahogy ráteszem a gyújtást mer akksi van benne, de ha lekötöm az akksit akkor is ezt megcsinálja utána már akárháynszor teszem rá a gyújtást nem csinál semmit így marad ahova beállt, de ennek nem kéne így elmozdúlni, nem? Amúgy ha pörgetem jól működik csak hogy így elvan fordulva a bowdeneket nem lehet bekötni, vagy igen?

Nah majd felhívlak ha megnézted a videót az a biztos.
Jó volna ha felhivnál mert nem tudom miket csináltál meg nem
elég csak a fogaskereket megforgatni meg az érintkezőket.
06302231518
A kattogás az meg az hogy erőlködik és a fogak elugranak egymástól valahol a szerkezetbe tönkre is mehet tőle ha más nincs és nem sikerül rakok fel vidit hogy csináld meg.
Ha nem kapja a jelet akkor kezd elfordulni csak úgy mert nem érzékeli hogy zár.
nézd a képet így kell mindennek álni amikor összecsavarozod!:

A fogaskeréken az érintkezőket megfordítottad ugye akkor atúl oldalon lévő bovdentartót is megforditottad ugye?
Képek hátha segítenek:
Letakarítottam nincs már rajta. Nemértem, hogy miért húzza el mert ugye csak annyit kéne csinálnia hogy két irányba fordítsa kicsit, de ez előtte elfordítja jobbra vagy balra attól függ hogy vana fogaskerék rátéve, szal nemértem de kisérletezgetek vele tovább.:D
Hát először is nézd meg nem került e az érintkezőkre zsír vagy egyéb.
Szétszedem enyém hátha tok segíteni.
Szevasztok érdeklődni szeretnék ,hogy van egy dobfékes suzuki ts 80x és az első kereket tárcsafékesre szeretném cserélni. Milyen tipusú motoré illene hozzá?
fuu nemtudom pontosan, kb 1993 as évjaratu lehet, de sztem a blokkháznak tök mindegy hogy miylen évjáratu...:)
a váltoja meg rendeben mukodott amig hasznaltam a motort.

06 30 480 78 56
ha erdekel hivj fel valamikor
Aki vágja a power működését segítsen pls. Kinlódtam ma vele egy sort működik berugásnál megcsinálja a tesztet meg ha pörgetem akkor is nyit meg zár a motor, viszont azt nemértme, hogyan kell összerakni a fogaskeréknek milyen irányba kéne állnia. Mer ha rávannak kötve a bowdenek az első rugásnál elhúzza a picsába az egészet.

Az első képen a fogaskerék a másikon meg a power állása érdekelne, hogy most így van zárva ugye?

Ha tudna valaki egy képet vagy linket az egészről, hogyan kell beállítani azt megköszönném.