Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Bal hátsó idom kellene TSR hez ha van valakinek rjon
sajnálom, de nem tudok másnak h lenne...
Bal hátsó kellett volna.Ha neked nincs nem tudsz olyant akinek van?
hátsó vagy első? a hátsó 2 nincs meg!
ja és az évjárata az 89 es azt hiszem ,de itthol van azt hiszem az a táblácskája ami minden adatot tartalmaz!
szevasz simsons51b a motort amit vettél én adtam el tavaly áprilisban de hibátlan állapotban mi a baja szegénynek ismerem minden zugát:D Nem megy úgy ahogy kellene egy tsr-nek? Persze amiket leírtál azt meg kell csinálni rajta a légszűrő takarítás mert én kifurkáltam a légszűrő fedelet rajta hangja szebb de többször kell takarítani a légszűrőt gyertyát nem biztos hogy kell cserélni csak ha dadog a motor és ha nem pörög úgy ahogy kellene neki! De ez nem csak gyertya hiba lehet!
Hali.Érdekelne hogy meg van még-e a bal oldali idom?
vkinek TSR 200 alkatresz?
06 30 480 78 56 !
sziasztok!van egy tsr 125-öm, de nem tudom az évjáratát, az alvázszámból kilehet deríteni?valamint az lenne a kérdésem,hogy mi a karbantartása(pl: olaj,levegőszűrő,gyertya,)csereperiódusok és általános karbantartás leírás kellene!köszi
Vannak még eladó cuccok! ülés, blokk felek, központi teló, elektronika, váz komletten meg még sok minden más....
Ülés eladó ha érdekel!
üléshuzatot nem tudtok,mert lenne aki rárakná!
csáó! hátsó lábtartóm nincs. az ülésnek 5500 az ára!
csáó! rezóval együtt 12.000, nélküle 6000. jah és Salgótarjánban ban. Üdv
Hátsó lábtartó megvan ?
Az ülésnek menyi az ára?
Hello .
Ezt a kipufogot mennyiér adod és hol?
...jah és kipufogó is eladó + még sok minden más is.... érdeklődj
Tsr gyári matricás idomok és ülés eladó! megvan mind csak nem mind fényképeztem le...ha érdekel vkit küldök több képet
hali! lancszett mar nincs meg!
Hello Gyapi1015.
Megvan még a láncod,első-hátsó fogaskereked?
szasztok Valaki meg tudná mondani nekem menyi olaj kell az első telóba?(nem fordított) tsr125r japán tip
Castrol Power 1 Racinget használok már jó ideje ez meg az egyik legjobb minőségű olaj szal elégnek kell lennie 1:45-el főleg hogy aszfalton használom a gépet és menni se úgy megyek vele mint az állat ritkán pörgetem ki.
hali!
az a helyzet h most nem tom megvenni mert kel másra a pént.
de ugy 2 hét mulvan todnám megvenni.
nemtom! gyere le azt megbeszéljük! eleje úgy is nálad van! :) tsx milyen jól nézne már ki kéken..... :D
menyiért adnád el a többi részét a tsr-nek?