Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mikor a powert állítgatam akkor volt ez a jelenség .
Mihejt a poveren nyitotam kicsit,hogy ne zörögjön /nem is zörgöt/ máris torpant. Elindultam.....odahúztam torpanás gondolkodás és utána indult meg.
Nekem úgy működik jól hogy teljesen meg van feszitve a záró bovden,igaz kicsit zörög is ,de nem torpan egyből megy ahogy húzom és teszi a dolgát szépen.
Végre akkor nem egyedi hibával állok szembe.:D Mondjuk én nem terepen használom a gépet hanem aszfalton. A Másik meg, hogy nektek 6.-ba mennyire megy jól a gép? Mer ha nem pörgetem ki az 5.-et akkor alig akarja vinni 6.-ba főleg ha széllel szembe megyek.

Megpróbálom majd szerzek más méretű fúvókát, vagy a 150-est vissza teszem mer most 120-as van benne ha jól emlékszek igaz változást nem éreztem azóta mióta ki lett cserélve.
Nekem is bazd!
Odapadló azt hőőő és utánapörög ki jól.
A fene vigye el ,de legalább már nem kopog!
Nemtudom, azt hogyan lehet megállapítani hogy sok levegőt kap?

Power az jelenleg kivan kötve mer nem jó a motorja, de amúgy a szelepek jók és zárva vannak és ez a jelenség pont hogy alacsony fordulaton van jelen többnyire, de ilyen 6E körül is ha pl "lepadlózom" megtorpan majd utána kezd el húzni.
Valaki nem tudná elszerezni a tsr-em rendszámos 93évjáratu és tejesen felet újítva.
A powered nem zár rendesen.100%
Ja leeset már !
Neken viszont ahoz nem ér hozzá semmi.
nem lehet hogy sok a levegője vagy a powerwd rossz?
Hát sajna nem mer már mióta megvan azóta nem az igazi pl ha "lepadlózom" akkor mintha kicsit fulladna majd utána indul meg szal valami nem kóser vele és nem jövök rá hogy mi.:( Már a 150-es fúvóka helyett 120-as van benne, de az se segített ugyanezt csinálja, de mondjuk már megszoktak.:D
Hát te nem tudom és így halottam de lehet hogy neked van igazad.
Ja de a tied 11bar-ral nagyon erős nem?
Nem 10 körül kéne lennie? Nekem most hogy új dugó lett benne majdnem 11-es a kompresszió.
Hali!
Az a fedél ami a nyitótárcsát védi oda a 8-as csavarhoz amire rá van írva egy 7-es.
Képet nem rakok felesleges vagy kell kép?
Melyik fedélre is gondolsz?
Nincs mit.
Örülök ha tudtam segíteni.
Má nekem is minden fasza! (Köszönöm a segítséget!)
A bovdencibálást,hengerkopogást,powerbasztatást sikerült
kiirtani a rendszerből.
Sőt a fedelén való kopogást is ami minden tsr poweren
jelen van azt is sikerált megszüntetni egy darab gumival
Kb egy 7mili átmérőjű 1mmnél vékonyabb gumikoronggal amit
a csavar és fedél közé raktunk-rögzítettünk a fedelén.
A lényeg hogy így nem tud ugrálni a helyén és nem kopog a fedelen.
Ezek jók de már megvan mi volt a baja.
Azért kösz.
Kopreszió ugye volt benne de ahoz hogy induljon kevés mert csináltunk hozzá egy kompreszió mérőt és azzal megnéztűk ugye ennek olyan 5-6 bar kéne na volt benne 4bar ezt simán nem veszed nagyon észre.
Ez szívatott 2 hétig
Hengertalp tömités rendbe van?
Másik gyertyával próbáltad?
Kipuff szelel rendesen?
Van és minden jó de nem indúl a szikrát is jó időbe adja.
szevasztok.haveromnak tönkre ment a 125tsx motorja 75e ft a javitási költség. Ha megérné venne esetleg motorblokkot.... tudna vki. ebben segiteni? köszönöm.
Kompresszió van a mociba?
Nekem nem simán gyujtásra,hanem mikor megrugom.
Helló! Nem tudja valaki a tsr-em mért nem indúl szikra van benzin van és csak tüsszög és nem indúl be ez mért van?
Ha rákapcsoljátok a gyújtást akkor a power nektek is csinál egy öntesztet? (kihúzza majd vissza tolja a szelepet)
Hát minden tele van macska meg kutyaszőrrel.
Nem hinném hogy itthon szétkapom elviszem inkább
ismerőshöz ahol nincs tele minden szőrrel.
Nagyon szépen köszi a segítséget!
kézvedo 3000 ft
a rezo az 8000 ft
a dob 2000 ft
a központi telo mar nincs meg, csak az elso van meg

06 30 480 7856