Én mikor a powert állítgatam akkor volt ez a jelenség .
Mihejt a poveren nyitotam kicsit,hogy ne zörögjön /nem is zörgöt/ máris torpant. Elindultam.....odahúztam torpanás gondolkodás és utána indult meg.
Nekem úgy működik jól hogy teljesen meg van feszitve a záró bovden,igaz kicsit zörög is ,de nem torpan egyből megy ahogy húzom és teszi a dolgát szépen.
Végre akkor nem egyedi hibával állok szembe.:D Mondjuk én nem terepen használom a gépet hanem aszfalton. A Másik meg, hogy nektek 6.-ba mennyire megy jól a gép? Mer ha nem pörgetem ki az 5.-et akkor alig akarja vinni 6.-ba főleg ha széllel szembe megyek.
Megpróbálom majd szerzek más méretű fúvókát, vagy a 150-est vissza teszem mer most 120-as van benne ha jól emlékszek igaz változást nem éreztem azóta mióta ki lett cserélve.
Nemtudom, azt hogyan lehet megállapítani hogy sok levegőt kap?
Power az jelenleg kivan kötve mer nem jó a motorja, de amúgy a szelepek jók és zárva vannak és ez a jelenség pont hogy alacsony fordulaton van jelen többnyire, de ilyen 6E körül is ha pl "lepadlózom" megtorpan majd utána kezd el húzni.
Hát sajna nem mer már mióta megvan azóta nem az igazi pl ha "lepadlózom" akkor mintha kicsit fulladna majd utána indul meg szal valami nem kóser vele és nem jövök rá hogy mi.:( Már a 150-es fúvóka helyett 120-as van benne, de az se segített ugyanezt csinálja, de mondjuk már megszoktak.:D
Má nekem is minden fasza! (Köszönöm a segítséget!)
A bovdencibálást,hengerkopogást,powerbasztatást sikerült
kiirtani a rendszerből.
Sőt a fedelén való kopogást is ami minden tsr poweren
jelen van azt is sikerált megszüntetni egy darab gumival
Kb egy 7mili átmérőjű 1mmnél vékonyabb gumikoronggal amit
a csavar és fedél közé raktunk-rögzítettünk a fedelén.
A lényeg hogy így nem tud ugrálni a helyén és nem kopog a fedelen.
Ezek jók de már megvan mi volt a baja.
Azért kösz.
Kopreszió ugye volt benne de ahoz hogy induljon kevés mert csináltunk hozzá egy kompreszió mérőt és azzal megnéztűk ugye ennek olyan 5-6 bar kéne na volt benne 4bar ezt simán nem veszed nagyon észre.
Ez szívatott 2 hétig
szevasztok.haveromnak tönkre ment a 125tsx motorja 75e ft a javitási költség. Ha megérné venne esetleg motorblokkot.... tudna vki. ebben segiteni? köszönöm.
Hát minden tele van macska meg kutyaszőrrel.
Nem hinném hogy itthon szétkapom elviszem inkább
ismerőshöz ahol nincs tele minden szőrrel.
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Mihejt a poveren nyitotam kicsit,hogy ne zörögjön /nem is zörgöt/ máris torpant. Elindultam.....odahúztam torpanás gondolkodás és utána indult meg.
Nekem úgy működik jól hogy teljesen meg van feszitve a záró bovden,igaz kicsit zörög is ,de nem torpan egyből megy ahogy húzom és teszi a dolgát szépen.