Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a képen látható dob van meg és az 7 ezer ft.
És egyben mennyi az ár,,, rezó+hátsódob?
De ha gondolod akkor postai úton is megtudjuk oldani szerintem!
Akkor ennyit a dobról :D
Én Esztergom mellett lakok. Kicsit messze van.
Nagyrédén lakom!
Hello czünder.
Érdekelne a kipudob.
Merre található?
Heló!
Egyben eladó, mert a másik felével nem sokmindent tudnék kezdeni.
Hali a Rezonátor része nem eladó?,,

Ja és mennyi víz kell a 125-ös TSR -be?
Sziasztok!
Van egy Tsr gyári kipufogóm eladó!Ha valakit érdekel itt tud érdeklödni:erik111@freemail.hu
Irány ár 7 ezer Ft. Irj bátran megegyezünk!
Megcsináltam mindent amit kell,már nem fullad. : )
Nem tudom mi miatt tette de nem is érdekel jó és kész!
Üdv mindenkinek!Jó motorozást!
Remélem azért csinálja mert kirántja az égéstérből az összes
keveréket amiatt mert szinte semennyi fojtást nem kap a dobtól.
Hali!
A powert működtető bovdennek az előfeszítője eltört.
+
Rezót és a dobot összekötő gumidarabot dobhattam a kukába mer elég likacsos volt.
Valami gumicsővel helyettesítettem csak nem bírta az olaj+benzint.
Szétment mentem vele egy darabig óvatosan
nem nyektetve 1-1.5Km-t úgy hogy nem volt tömítve semmivel.
(Nagyon kis emelkedő az utána csak lejtő hazafele.
Emiatt 3-ezres fordulatnál odahúzom és mint ha megnyomnám a
leállító gombot.gondolkodik kicsit azt ránt akkorát hogy csak na.
Akkor is rángatózva indul el.
Mi miatt power vagy kipuval basztam el : ( ?
Segítséget előre is köszönöm!
ha valaki tud eladó főtengelyt akkor az írjon nékem! nemsürgős mer még úgysincs rá pénzem! :) jah és 125öshöz kellene! köszi csőőőőőőő
Ha tud valaki 125-ös TSR-hez Power motort ami a szelepeket működteti az írjon mert érdekelne. mail címre is: szlobodag@index.hu

Samu: Én kb 2-3 éve egy Tarjáni bontótol vettem újakat mert tudtak rendelni, igaz nem volt olcsó valami 20E ft a kettő.
köszi de 1db om van és kellene még 1 de jo hozzá a 125-ös meg az rm125-ös de amugy elektromos
Nemtudom hogy az elektromos poweres-e, de ha kikötöd és rászánsz pár ezer forintot egy fémesztergályos/marós tud csinálni az eredeti mintájára egy ugyanolyant. Az én rg-m is most mechanikus poweres és tökéletesen működött 6-7 ezernél nyitott(200-as).
Szia ! Nem tudom, én eladtam a mocimat (nem szedtem szét), csörgött-zörgött, a vevő szétkapta, és állítólag nicasilos.... Én is furcsáltam.... Üdv !
jok csak az enyimben elszállt a pover szelep (200 -as) és nemtalálok hozzá.HA TUD VALAKI SEGITSEN BONTOTT IS JO
Szia! javíts ki ha tévedek,de én úgy tudom hogy a TSR henger az nem nicasilos,hanem acélperselyes.?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Most szeretnék venni egy 125-ös TSR-t.
Szívesen fogadnám erről a tapasztalatokat...Az is érdekelne,hogy mennyire szervízigényes?Elég zöldfülű vagyok még ebben a témaában!Előre is köszi!
örülök hogy a többi jó lett a bovdenért akkor meg sorry, igy is a föld alol kellett elökeritenem:) lattam rajta h nem az igazi de inkabb beletettem hatha jo lesz...
Hát a kuplungbovden nem volt valami nagy szám amit küldtél a havernak!(Használhatatlan volt),a többi jó volt.
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék, hogy TSR 125-öshöz hol lehetne hengert szerezni? Mit lehet kezdeni egy sérült hengerfalu nikasilos hengerrel ? Köszi a segítséget ! Üdv !
eladóó holmik! és még sok más!
tel : 0630 480 78 56
RG 200 Komplett henger 55eFt

Felújított, új dugó, gyűrű.
Komoly érdeklődőknek az ár alkuképes! 06209653518