hali! megvan meg 3500 ft ér viheted! 22 es felfogató van hozzá!
tudom postan kuldeni vagy szemelyesen is atveheted. eleg sokfele mozgok az orszag dunantuli reszeben ugyhogy ha makod van akkor arra is szoktam jarni es akkor a postakoltseget meguszod!
telon te is utolersz. De megkerek mindnekit aki vmit venni akar, az vegye a faradtsagot es hivjon telon mert sajna nem erek ra minden nap a forumot nezegtni:)
06304807856
udv
Van egy wössner dugóm TSR 125 89-95-ös gépekbe jó, 57.94 mm utolsó méret, rossz rendelés miatt eladó. 24000 ft volt, 15000 ft-ért vihető. Alkalmi vétel. 70-2744085
eladó 2 db felni 1ik 18 as másik 21 es hibátlan mindekettö fogaskerékkel fékkel és féktárcsával az elsö tárcsás a hátsó dobos suzuki tsx böl származik de mindenbe beszerelhetö az ár gumi nélkül értendö tengelyekkel (van a hátsóhoz fogas kerék is) csapágyakal midennnel hivj bátran megbeszéljük 06 70 262 60 46
Hali valakit érdekel 1 ijen felni pár? elöl tárcsás hátul dobos tsx 125 böl van az elsö jo TSR HEZ IS hibátlanok acél felnik fék tárcsával fékdobbal és fogas kerékkel cska a képen nincs rajt a a gumi nem jár hozzá 12 rugo a pár ha érdekel valakit
f zsolti van amejiket nem lehet széjel szedni max gátlós tudja rugo össze huzo kell hozzá de ha nem akarsz szenvedni vele nkm van 1 polcon:D ami elég jo állapotban van nem rugja ki magát nincs meghalva olcson adom ha érdekel hivj vagy irj 06 70 262 60 46
üdv suzuki tsx 125 (elöl tárcsás hátul dosbol) maradtak alaktrészek váz hütö villa központi rugostag idomok tartállyok tank blokk alkatrészek henger dugo már nincsen hivj vagy irj itt ha esetleg valamire szükséged lenne üdv 06 70 262 60 46 jah és 2 gyönyörü felni
Sziasztok komplett hengerre lenne szükségem RG-hez vagy TSR-hez,az újabb típushoz ismertek olyan helyet ahol bontanak vagy akinek van?
Előre is köszi a segítségeteket
tudom postan kuldeni vagy szemelyesen is atveheted. eleg sokfele mozgok az orszag dunantuli reszeben ugyhogy ha makod van akkor arra is szoktam jarni es akkor a postakoltseget meguszod!
telon te is utolersz. De megkerek mindnekit aki vmit venni akar, az vegye a faradtsagot es hivjon telon mert sajna nem erek ra minden nap a forumot nezegtni:)
06304807856
udv