Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,erre nem gondoltam :) majd megnézem
Én amikor kikötöttem a keverőólajzást akkor kezdtem érezni hogy
nagyobbat ugrik ha nyit a power (1/45 re keverem most).
Többiek szerint le volt rakódva az olaj és fújtotta a gépet
de kitisztult és nagyokat rántott amikor nyitott.
Visszakötöttem az olajozást és meg is bántam mert mentem felfele
a dombon és hamar észrevettem hogy nagyon gyenge lett
ahhoz képes amikor kevertem bele az olajat.
Az olajazó lefogja nagyon nekem.Nem tudom egyedi probléma ez
vagy ilyen mindegyik de azé nézd meg! kösd ki!
Azt remélem jó lesz
Ha már ki van kötve akk nem tudom
Karbid jól van beállítva?
Az se mindegy neki.
Üdv mindenkinek!
Ugy érzem hogy nyit a power, de nem ugrik,,és ha odahuzom a gázt nem áll kerékre,pedig elöl 12 hátul 50es lánckerék van...
Sziasztok. Van egy tsr125öm,és a moci fél éve volt full generálon,kapott uj powert is mert eltört. Am olyan kérdésem lenne,hogy nektek hogy megy a gép,,mert az enyém nem indul meg ugy mint egy dt például,pedig a tsr elvileg erősebb. Megnéztem a power állitást,meg minden..és nyit a power. De nem ugrik meg mint egy dt,,vagy a tietek is iylen? vagy mi baja lehet az enyémnek? köci
Mit lehet kezdeni az olajozóval hogy ne kenjen ennyire mer kicsit szerintem túlzásba viszi teli tankból elment 4 ligyko benzin
az ólajzótártájt is teleraktam akkor és kellett utána rakni 2dL oilt
Ha jól tudok számolni akk az 1/20 as keverék ez sok sok sok
Kikötöttem egyszer de fakkom se akar a kutnál kínlódni az olaj kiméréssel meg összekeverni : (
A hátsó kerékben a csapágy meghalt pedig idén nem is mentem terepen hát nem tom ki lehet e szerelni és hogy hogyan : (
Segítséget előre is köszönöm
Kár.:(

Ha netén valaki tud az szóljon.
hali! gyujtaskapcsolo mar nincs meg!
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, ugyanis szert tettem egy kissé lepukkant tsr 125-ös mocira, amit szeretnék felujítani. Ehhez tanácsokat valamint egy service manual kézikönyvet esetleg tudna valaki pdf-ben küldeni.(vagy címet ahonnan letölthetném) A segítséget előre is köszönöm! A mail címem: xtremo@citromail.hu
Gyújtáskapcsolót nem adod el külön? Gondolom jó a 125 is, nem?
jaja eladom, mennyit er az meg neked?!
mi rákötüttönk egy villanykapcsolót
Akkor veszek bele egy akksit, csak az a baj, hogy nincs gyújtás kapcsolóm úgy meg lefogja szívni az akksit.

Nincs valakinek netalán gyújtáskapcsolója eladó?:)
Elsőfék folyadék tartályt külön eladod?
Hali!
power aksi nélkül ha jól működik a generátor akk kinyit csak lassan
Naon lasssaaann főleg ha más fogyasztók is üzemelnek lámpa meg ilyenek akk nem biztos hogy megmozdul
A Wössner elketyegett nekem má 1200 Km-ert nincs panasz rá
bár a dolgok 1200Km alatt nem derülnek ki.
Hali!

Wössner dugót vett már valaki a 125-ös TSR-jébe? Mer én most azt rendeltem bele a Prox után elvileg jobb minőség csak kíváncsi vagyok hátha van valakinek már tapasztalata róla.:)

Más: Akksi nélkül működik a power, vagy nem?
oke majd megdumaljuk telon
Csáó mindenki! Az lenne a kérdésem h milyen olaj való a váltóhoz a 125-ös suzuki tsr esetén? Gondolok itt a viszkozitásra és a márkára is egyben.
Akkor várni kell amig lesz az ősöknek fizetésük kifizetem nekik kp-ba azt utalják te meg elküldöd ajánlott küldeményben az úgy jó?
Mer igy nem kell az utánvétre kidobnom 1500FT-ot
Csak kéne bankszámla szám (valamikor felhivlak azt megbeszéljük)
hali! komárombol jovok es sopron fele tartok:) szal nem megyek ra 82re
Bocs jövő hónapot akartam írni
Nekem sajna csak jövő héten lesz pénzem mer vettem motorra láncot első fogaskereket gumit stb
(Győrön keresztülmész vagy rámész a 82-es re is?
válaszod előre is kösz!
Hali! györbe vasárnap delután és csütörtök délután keresztül szoktam menni. Mert sopronba jarok suliba
82-es főutat látogatod mostanában?
Győr - Veszprém közt jársz?
Ha igen kb mikor?
miwan srácok senkinek sem kell semmi?!
Üdv

Rg 125-höz keresek komplett kuplung kosarat!

Bármilyen állapotú megfelel!

speedfan@citromail.hu